Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Hem YTa verilen reklam sayısı az, hemde YTun mühendisleri aptal. Aylardır bişeyler yapmaya çalışıyolar ama beceremiyolar. Onaylı kanallarda bile sarı çizgiler kayboluyo, bikaç kere f5 yapıyorum geri geliyo, sonra tekrar f5 yapınca tekrar kayboluyo.

bi içerigin tr adsense,tr içerik olanında reklamlar eksiksiz çıkıyor son 20 gündür bende.ama aynı içerigin ingilizce olanı ing adsense de ekli,200-300 izlenim alan kanalda 5-6 reklam çıkıyor ancak o da günde 0.20-0.30 tl veriyor.içerik aynı,dil farklı sadece.tr dublaj olanda sorunsuzken reklamlar,orjinal dilde neden sorunlu bende bunu çözemedim :)

reklam sorunu bende tamamen bitti.Hatta Lanet Quiz 20 dkklık videoya 10 reklam ekliyor otomatik.Düzeltemiyorum bir türlü bu sorunun çözümünü bilen var mıdır?Dashboard'a girilmiyor zaten o da sıkıntı.

adsense sayacında problem yaşayan var mı? kazanç güncellenmiyor 1 saattir.

Bugün problem yaşayan var mı acaba? Özgün kanalımın reklamlaları tam oturmaya başlamıştı bugün videolarımın çoğunda sarı çizgiler bile kayboldu.

Konumuzla alakası yok ama yt de videolar siyah ekran ses var görüntü yok sizde de öylemi

Youtube de sürekli izlediğim orjınal içeriklerin bulunduğu resmı kanalda bir reklam çıkıyor bir reklam çıkmıyor sarı çizgiler var ama bu hafta hiç reklam çıktığını görmedim Geçen hafta çıkıyordu Belkı benim izlediğim bölgeden reklam çıkmıyordur Eğer boyle değilse tam anlamı ile reklam sorunu düzelmemiş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri