Reklam sorunu giderildi galiba!

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Reklam çıkan nadir kanallardan birinde istatistik İzlenme süresi Dakika
144.954 â–¼
Görüntüleme
157.834
Tahmini geliriniz
22,59 $
Reklam çıkan kanallarımda çoğu videoda reklam çıkmıyor Kendı adıma bu yt de bişeyın düzeldiğini görmedim

5 günde 120 bin izlenen videomda 0 reklam.. bu kadar izlenmeye verdiği para ise sadece 0,50$ yazık oluyor izlenmeleree :(

sizinkini duyunca ben halime şükrettim :)

1LQ31B.jpg

Size güzel bir haber vereyim :)

para kazanması açık video ortası girili yaklaşık 10 videoya girdim 5 inde reklam çıktı bilgisayardan
http://prntscr.com/fb2kk7

normalde bu reklamın hiç çıktığını görmedim ama reklamlar sanırım yavaş yavaş düzelecek

Beyler konu degisik ama bir sey soracagim. Ozgun kanalimi gece kapatmislardi sabah mail attim 8de 10da acmislar fakat saatte 1k izlenim alan kanalda suan 10 izlenim ya var ya yok. Bu kanal kendini toparlar mi yoksa ayvayi yedik mi?

Beyler konu degisik ama bir sey soracagim. Ozgun kanalimi gece kapatmislardi sabah mail attim 8de 10da acmislar fakat saatte 1k izlenim alan kanalda suan 10 izlenim ya var ya yok. Bu kanal kendini toparlar mi yoksa ayvayi yedik mi?
Hocam sizin başınıza gelen olayın benzerı benimde başıma geldi Kanal bir müddet sonra toparlandı Fakat scalelab çok iyi bir kanalımın dashboard bağlantısı kaldırıp kanalımı partnerden atmamıstı Bende bu kanalı gizliye almıstım 1-2 ay scalelaba mail attım en sonunda yt ye şikayet ettım sizi diye mail attım bilmıyorum ondanmı başka bir sebebdenmı kanalı atmısları Ve ben bu kanalın videolarını tekrar aktıf etmıstım fakat ondan sonra kanal bir türlü izlenmedi Kısaca küçük bir risk olabılır ama sizin kanal tekrar yıne izlenmeye başlar dıye tahmın edıyorum

arkadaslar az once yabanci bir ozgun videoda amazon reklami gordum(bant seklinde) gecen hafta macdonalds simdi amazon yavas yavas geri geliyor firmalar :)

Normalde güzel kazandıran bir kanalım var. Geçen ay kendiliğinden bi 10 gün düzeldi, sonra tekrar bozuldu. 1 aydır bozuk gelir. Günde 1-2 euro anca veriyor. Şu reklamlar düzgün olsa aylık 1000 euro civarı vermesi lazım. YouTube düzeltecek mi reklamları yoksa karalisteye filan mı aldı onu da bilmiyorum. Sorunun bu kadar uzun süre devam etmesi hiç hayra alamet değil.

Hocam sizin başınıza gelen olayın benzerı benimde başıma geldi Kanal bir müddet sonra toparlandı Fakat scalelab çok iyi bir kanalımın dashboard bağlantısı kaldırıp kanalımı partnerden atmamıstı Bende bu kanalı gizliye almıstım 1-2 ay scalelaba mail attım en sonunda yt ye şikayet ettım sizi diye mail attım bilmıyorum ondanmı başka bir sebebdenmı kanalı atmısları Ve ben bu kanalın videolarını tekrar aktıf etmıstım fakat ondan sonra kanal bir türlü izlenmedi Kısaca küçük bir risk olabılır ama sizin kanal tekrar yıne izlenmeye başlar dıye tahmın edıyorum

hocam eyvallah cevap için teşekkür ederim, umarım düzelir ya düzelmezse sıkıntı var tek özgün kanal var zaten onu da kaybedersek ek gelir kalmıyor aç kalacağız :) 10 civarıydı öğlen şimdi baktığımda öğleden sonra 130-140 civarına kadar gelmiş sabit kalmış normalde saatte 1k vardı bu kadar düzelmiş düzele düzele inş bir kaç güne toparlar.

ynt

Merhabalar arkadaşlar para kazanmayı açtım reklam aralarını girdim sarı çizgiler çıkıyor ama oralara geldiği anda hiçbir reklam çıkmıyor hatta başka kanallara da girdim özgünlere onlardada sarı yere gelince reklam çıkmadı mozilla ve s..y de denedim chrome da zaten görünmüyo reklamlar.
Reklam çıkanlar spamda çıkıyor değil mi ve kategorileriniz nedir ?

---------- Spam Engelliyici 02:35 ---------- Önceki Mesaj 02:34 ----------

Arkadaşlar uzun zamandır reklam çıkmayan videolarıma bugün baktığımda reklam çıktığını farkettim acaba düzeliyor mu yavaş yavaş ?
Sizde bi kontrol edin .

Adblock kurulu olmayan Opera Neon tarayıcısndan kontrol ettim.

Konu ile ilgisi var mı yok mu bilemiyorum ama yaptığım işlemleri de paylaşayım.

gqrknO.png

M0V6W9.png

hocam bunu denemeyi düşünüyorumda etkisi varmı hakikaten denemişsin sanırm sen bikaç gündür.
Bende sarı çizgiler çıkıyor ama reklam gözükmedi hiç.

---------- Spam Engelliyici 02:36 ---------- Önceki Mesaj 02:35 ----------

Arkadaşlar uzun zamandır reklam çıkmayan videolarıma bugün baktığımda reklam çıktığını farkettim acaba düzeliyor mu yavaş yavaş ?
Sizde bi kontrol edin .

Adblock kurulu olmayan Opera Neon tarayıcısndan kontrol ettim.

Konu ile ilgisi var mı yok mu bilemiyorum ama yaptığım işlemleri de paylaşayım.

gqrknO.png

M0V6W9.png

hocam bunu denemeyi düşünüyorumda etkisi varmı hakikaten denemişsin sanırm sen bikaç gündür.
Bende sarı çizgiler çıkıyor ama reklam gözükmedi hiç.

benim adsenselerde gözle görülür artış var açıkcası ama video önü reklamlar mı arttı yoksa video ortası mı çıkıyor filan bilmiyorum.2 adsense var aktif şuan bende,ikisindede durum aynı.

mesela şu tr adsense,tr kanalın ayın ilk günlerindeki hali:
aLVN5R.jpg

bu da aynı kanalın kademe kademe arttıkdan sonra son günlerdeki hali:
m3QNzV.jpg

reklamları çok açıyorsunuz arkadaşlar bi test yaptım bende olumlu sonuç verdi reklam aralığını 7 dakika yerine 15 dakika yapın inanın bana kanal daha sağlam oluyor izleyenler like atıyor ve kazançta düşüş olmuyor hatta tbm bile artıyor

Bilmiyorum ne derece ölçü olabilir ama günlük 4k izlenen bir kanal günlük olarak 20 dolar kazandırmaya başlamış. Kanal dili ingilizce ve içerikler spam. Sanırım bu iyi bir haber.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri