Reklam34 YTPARADA Logo - Banner - Kapak - Kartvizit ----> 15 TL <----

reklam_34

Kayıtlı Üye

MUTLU MÜŞTERİLER

Logo teslim alındı. Çok hoş bir tasarım olmuş eline sağlık hocam. Üyeliğiniz hayırlı olsun yakın zamanda iyi yerlere gelecektir bu konu :)

Logolar çok kısa bir süre içerisinde elime ulaştı. 3'ünü de çok beğendim, çok memnun kaldım. Teşekkürler, bol kazançlar.

Broşür tasarımımız için anlaşılmıştır. Gayet ilgilidir.

Kendisine iş verildi , verdiği saatte işi teslim etti ve fiyata göre çok çok profesyonel bir çalışma yaptı kendisini tebrik ediyor ve şiddetle öneriyorum..

Arkadaşla bir logo işi için anlaşma sağlamıştık, kendisi çok özverili ve her hangi bir istediğimize anında cevap verdiği için kendisine teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim. Bir sonraki işimize kadar kolay gelsin :)

logo çalışması yaptırıldı teşekkürler başarılı bir iş çıkarttı kendisi

1 adet logo yaptırıldı. İlgili bir arkadaş. Aynı gün içerisinde teslim etti. Uygun fiyat.

eline sağlık logo teslim alındı

Arkadaş işinde son derece başarılı ve hızlı . taleplerini eksiksiz yerine getirdi logo çalışması haricinde bir takım farklı çalışmalarda yaptık başarılarının devamını diliyorum

Logo tasarımı yaptırıldı, emeğinin hakkını veren bir arkadaş...

Başırılarınız devamını dilerim...

İş hızlı ve kaliteli bir şekilde teslim edildi. Teşekkürler.

Logo yaptırıldı. Gayet başarılı ve ilgili. Teşekkür ediyorum.

Hizli , Tam istedigimiz gibi. Siz soyleyin @Reklam34 yapsin :) +1

teşekkürler arkadaşlar.

Şuan için ref alımı yok.

İYİ FORUMLAR

Arkadaşla sürekli çalışıyorum güvenilirdir.Rahatlıkla çalışabilirsiniz,hayırlı satışlar Burak bey

Logolar gerçekten hoşuma gitti. Allah yolunu açık etsin kardeşim.

İşler güzel , ama çok aşırı uygun fiyatların , sadece bu siteye özel mi ? Piyasa mı bu kadar ucuzladı anlamadım .

piyasadaki en uygun fiyatlar bende fakat bu fiyatlandırma 3 forum sitesi için geçerli sadece

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri