Reklama Tıklayın Otomatiğe Bağlayın (Yazık)

Alakasız içerik yüzünden %100 ban yiyecektir. Youtube kuralları ve politikası belli.yardım etmek tabi ki isteriz, gelsin abimiz buraya elimizden geldiğince işi öğretelim.Çocuklarına,eşini geçindirebilecek kadar kazansın.Kimse anasının karnında bu işleri öğrenmiyor.

bana gerçek gibi geldi kartlarını da göstermiş.

bence bir şekilde bulup youtube konusunda yardımcı olabiliriz.video çekip yanıltıcı başlık ve küçük resim ekleyecek kadar tecrübeli ise işi kolay kapıp şuanki durumundan hemen kurtulabilir.fakat videolarda ünlemgeçme olayı kullanılmış sanki sonunda başa dönüyor 10 sn falan video'da belki bu kişi kendiside olmayabilir

Yardım istemek suç değildir fakat yardım toplamak için reklam verenlerin malından çalmak nedir? Karşılığını alamayan şirket bir daha Google'da reklam mı verir? Cebinden çıkarıp yardım etmekle, başkasından çalıp vermek aynı şey mi? Yardım etmek isteyen arkadaşlar kendisine ulaşıp yardımlarını öyle yapsınlar ve yapılanın yanlış olduğunu da bir zahmet kendisine anlatsınlar.

Alakasız içerik yüzünden %100 ban yiyecektir. Youtube kuralları ve politikası belli.yardım etmek tabi ki isteriz, gelsin abimiz buraya elimizden geldiğince işi öğretelim.Çocuklarına,eşini geçindirebilecek kadar kazansın.Kimse anasının karnında bu işleri öğrenmiyor.

Yardım istemek suç değildir fakat yardım toplamak için reklam verenlerin malından çalmak nedir? Karşılığını alamayan şirket bir daha Google'da reklam mı verir? Cebinden çıkarıp yardım etmekle, başkasından çalıp vermek aynı şey mi? Yardım etmek isteyen arkadaşlar kendisine ulaşıp yardımlarını öyle yapsınlar ve yapılanın yanlış olduğunu da bir zahmet kendisine anlatsınlar.

Sanırım bu engelli abimizi tanıyorum ama emin olamıyorum forumdan birisi...

Arkadas ne yazsam diye düsündüm ama bir türlü birsey bulamadım.
Ne günlere kaldık be arkadas.
Gercekten acınacak halimize gülüyoruz.

Bazi arkadaslar hem burda hem baska sitelerde hep bu gibi konulara on yargi ile yaklasiyorlar.Adamin parasi yok ama internet baglatmis sen nereden biliyorsun baglattigini belki baskasinin netini kullaniyor adam belki bi yakini bediye etti internet paketi adamda bu gibi islerde kullaniyor.Ben abinin yaptigini dogru bulmamakla beraber hakikaten muhtac birinin bunlari ister istemez yapacagi kanaatindeyim.Insallah allah ona daha cok verir ve boyle islerden uzak durur.

ünlem geç yapmış bu video kopya, şu anki tıklamaları başkası kazanıyor, videonun sonunda 10 sn var, orjinal özgun videoya neden ünlem gec yapılsınkı, bunun ustunden para kazanan spamcılar var yuhh.

Ben de daha demin videolara bakarken rastladım adamlar çığır açmışlar

https://www.youtube.com/watch?v=9w7RUIf0exw

şu videoyu hazırlamak yerine çabalasa kazanmıştı kazanacağını...

valla nediyeceğimi bilemedim..
çaresizlik mi yoksa bazı duyguları istismar etmek mi..

ama ne olursa olsun, ihtiyacı olmasaydı bu kişi bu video için uğraşmazdı diye düşünüyorum
iyi mi yaptım kötümü yaptım tartışılır ama, tüm videolarını beğendim - izledim - reklamlarına tıkladım

Son düzenleme:
bir insan video çekip bunu paylaşıp üstüne adsense bağlantısını yapmış bir de günü birlik kanallar açıyorsa bence özürlü olan o değil o reklama tıklayandır. Demek ki internete para verebiliyor demek ki video çekecek bir telefonu veya başkasının telefonu yine sorun değil. Videoyu düzenli olarak günlük bir kanalda paylaşıyorsa bu pek de ihtiyacı olan birinin yapacağı iş değil bunları başaran adama da özürlü demek pek içimden gelmiyor umarım rabbim beni yanıltır ihtiyacı varsa gerçekten bir şeyler elde eder.

reklamlarına tıklayın arkadaşlar birşey kaybetmesınız bız ınsanlıgımızı yapalım yazıktır gunahtır paramız olsada yardım etsek

biz birşey kaybetmeyiz ama reklamverenlerin hakkını gasp etmiş oluruz. Yazık günah olan asıl budur.

Şu youtube şöyle güzelinden kaymaklı bi temizlik yapsa da kurtulsak. Bunlar ve bunun gibiler yüzünden insanın birşey yapası gelmiyor.

Bizim millet maalesef istismara çok açık. Onurlu insan açlıktan geberir yine de böyle rezillikler yapmaz. Kafası üç kağıda çalışan adam da milyar dolarlarları olsa da üç kağıtçıdır. Acımayın arkadaş böyle üç kağıtçılara, acınacak duruma düşersiniz sonra.

facebookda da cok yapiyorlar bunu bi ozurlu resmi bacagi kolu olmayan birisinin resmini koyuyorlar facebook sponsor oldu 1 begeni 1 tl begen paylas yorum yap 5 tl diyorlar bu kadar da dusmemek lazim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri