Reklamlar çok az tıklanıyor

• Kullanıcı CHeLeP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

CHeLeP

Yasaklanmış
Adsense hesabıma 3 kanal bağlı ve karışık içerikli türkçe ingilizce videolar var. Kanallar son 3 aydır 2000-3000 izlenim alıyor. Adsense verlerini paylaştım TBM de sıkıntı yok ama tıklama sayısı çok düşük. Bunu düzeltmek içn ne yapabilirim yada yanlış yaptığım bişeyler mi var acaba ?

videoların süresi en az 3-4 dk. Çok kısa değil sanırım? Birde 3-4 dk olan videolara reklam arası video yerleştirmek yasak değil mi ?

Yerlestiremezsin zaten en az 10 dk olacak

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

hitap ettiğiniz kitle önemli. Sanırım izlenimler genelde tr içerikten geliyor. Yada +16 çalışıyor iseniz ki tavsiye etmem (yinede siz bilirsiniz), to oranı bu yüzdende düşük olabilir

hitap ettiğiniz kitle önemli. Sanırım izlenimler genelde tr içerikten geliyor. Yada +16 çalışıyor iseniz ki tavsiye etmem (yinede siz bilirsiniz), to oranı bu yüzdende düşük olabilir

+16 çalışmıyorum genel videolar. İzlemelerin yarısı türkiye kalan yarısı diğer ülkelere paylaşmış durumda

Bence bu tıklanma bile yeterli sayılır. Çünkü türk kanallarda tıklama yüksek seviyelerde olmuyor kısa videolarda. Ama uzun video çalışırsanız bu sayıyı sizi tatmin edecek seviyeye çıkartabilirsiniz.

Videoları ilk sen yükleyeceksin youtubeye, başka kanalların kopyası ile fazla izlenim kazanamasın çünkü senin gibi binlerce kişi vardır aynı videoyu yükleyen.

Bence bu tıklanma bile yeterli sayılır. Çünkü türk kanallarda tıklama yüksek seviyelerde olmuyor kısa videolarda. Ama uzun video çalışırsanız bu sayıyı sizi tatmin edecek seviyeye çıkartabilirsiniz.

3-4 dk videolar kısa video mu ? uzun video olması çin en az ne kadar olmalı süresi ?

Videoları ilk sen yükleyeceksin youtubeye, başka kanalların kopyası ile fazla izlenim kazanamasın çünkü senin gibi binlerce kişi vardır aynı videoyu yükleyen.

izlenmede sıkıntım yok 3000 şimdilik yeterli. 3000 izlenmeye 50 tıklama almayı beklerken 15 tıklamadan fazla alaıyorum sıkıntı bu.

3-4 dk videolar kısa video mu ? uzun video olması çin en az ne kadar olmalı süresi ?

Evet bence kısa. En az 20 dakika olmalı bana göre. Youtube bile arama yaparken filtreleme kısmında

Süre

Kısa (~4 dakika)
Uzun (20~ dakika)

bu şekilde açıklıyor kısa ve uzun video arasında ki farkı :)

Evet bence kısa. En az 20 dakika olmalı bana göre. Youtube bile arama yaparken filtreleme kısmında

Süre

Kısa (~4 dakika)
Uzun (20~ dakika)

bu şekilde açıklıyor kısa ve uzun video arasında ki farkı :)

yanlış anlayın ama ben bu işle uğraşaların video sürelerinin ortalamasının en fazla 4-5 dk olduğunu düşünüyorum. Videolarım 30 saniye olsa video sürelerimde sıkıntı var diyebilirdim ama 3-4 dk sürelerde bence sıkıntı yok. Sıkıntı muhtemelen başka yerde yada forumda kendimle kıyasladığım kişiler tıklama sayılarını abartarak yazıyor.

yanlış anlayın ama ben bu işle uğraşaların video sürelerinin ortalamasının en fazla 4-5 dk olduğunu düşünüyorum. Videolarım 30 saniye olsa video sürelerimde sıkıntı var diyebilirdim ama 3-4 dk sürelerde bence sıkıntı yok. Sıkıntı muhtemelen başka yerde yada forumda kendimle kıyasladığım kişiler tıklama sayılarını abartarak yazıyor.

Hocam herkesin bi çalışma sistemi var benim içinde insanların çalışmaları değil youtube'un hangi kurallara göre uzunu kısayı ayırmış olmasıdır. Sen eğer youtube üzerinden para kazanmak istiyorsan önce youtube kurallarına uyacaksın :)

Sana bi tavsiye vereyim öyleyse kısa videoların önüne değil de video bitimine 15-18dklık tanıtım şeklinde intro at. Hatta videonun çoğu siyah ekran olsun. Sonra o video 20dk felan olur. Para kazanma bölümünden video içine şu saniyelerde '0:01,0x:00,1x:00' reklam çıkacak şekilde ayarla. (x olan yerleri sana bıraktım videona göre düzenleyeceksin.) Bu şekilde 5 tane video düzenle ve at aynı izlenmeye kavuşsun videoların bakalım ne kadar değişecek tıklanma bi görelim :)

Hocam herkesin bi çalışma sistemi var benim içinde insanların çalışmaları değil youtube'un hangi kurallara göre uzunu kısayı ayırmış olmasıdır. Sen eğer youtube üzerinden para kazanmak istiyorsan önce youtube kurallarına uyacaksın :)

Sana bi tavsiye vereyim öyleyse kısa videoların önüne değil de video bitimine 15-18dklık tanıtım şeklinde intro at. Hatta videonun çoğu siyah ekran olsun. Sonra o video 20dk felan olur. Para kazanma bölümünden video içine şu saniyelerde '0:01,0x:00,1x:00' reklam çıkacak şekilde ayarla. (x olan yerleri sana bıraktım videona göre düzenleyeceksin.) Bu şekilde 5 tane video düzenle ve at aynı izlenmeye kavuşsun videoların bakalım ne kadar değişecek tıklanma bi görelim :)

dediğiniz gibi fazladan reklam koymak için video süresini uzatacaksak işe yarar ama 4 dakikalık video ile 9 dakikalık video arasında fark olucağını zannetmiyorum.

dediğiniz gibi fazladan reklam koymak için video süresini uzatacaksak işe yarar ama 4 dakikalık video ile 9 dakikalık video arasında fark olucağını zannetmiyorum.

9 değil 19 yap 22 yap 25 yap anlarsın farkı :) ve asıl olay reklamın video başlamadan çıkması ;)

kategorini değiştirmeni tavsiye ederim
ve dahası kategorini söyle de hiç kimse bu kategoriye bulaşmasın

videoların süresi en az 3-4 dk. Çok kısa değil sanırım? Birde 3-4 dk olan videolara reklam arası video yerleştirmek yasak değil mi ?

600 saniyeden yani 10 dakikadan fazla olan videolara video ortası reklam konulabiliyor yasaklık birşeyi yok youtubenin kendi özelliği. uzun videolar yüklersen daha fazla video önü reklam çıkar haliyle tıklama oranı da artar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri