Reklamlara Daha Çok Tıklanmasını Sağlamak için Ufak Bir Taktik!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Selam Arkadaşlar;

Bu Paylaşacağım Taktiği Uygulayanınız Var mıdır? Bilmiyorum ama Ben Uyguladım ve Faydasını da Gördüm... Öncelikle Şunu Belirteyim Ben Güncel Kategori Çalışan Birisiyim. Yaklaşık 12 Gün Önce Herkesin İzlediği Bildiği ve Son Zamanlarda Fenomen Olan X Bir Video Ekledim. Bu Süreç İçerisinde 200K İzlendi. Videoyu Ekledikten 6 Gün Sonra Bir Önceki Eklemiş Olduğum Videonun Farklı Bir Versiyonu Çıktı ve Haliyle Onu da Kanalıma Yükledim. Asıl Olayın Püf Noktası Şimdi Anlatacaklarım Olduğuna İnanıyorum. İlk Yüklediğim ve 200k İzlenim Alan Videonun İçerisine Ek Açıklamalar Kısmından NOT Halinde ikinci Eklediğim Videoyu İzlenmesi için Yönlendirme Yaptım. Açıklamayı Reklamın Çıkacağı ALt Bölüme Yerleştirdim ve Başlangıç Süresini 9. sn Olarak Belirledim. İlk Yönlendirmek İstediğim Açıklama Çıkıyor Sonra Reklam ve Haliyle Açıklama Reklamın Altında Kalıyor. Açıklamaya Tıklamak İsteyenler İster İstemez Yanlışlıkla da Olsa Reklama Tıklama Durumları Oluşuyor. Güncel Kategori Çalışan Arkadaşların Faydalanacağını Umuyorum... Herkese Bol kazançlar...

sonra adsensem banlanıyor :)

Adsense ban , partnerler bloke olarak döner buda sana :)

Siz Durumu Yanlış Anladınız Sanırım... Kimseyi Reklama Tıklanması için Zorlamıyorum. Sadece Youtubenin Bizler için Sunmuş Olduğu İmkandan Faydalanıyorum. Yeni Eklemiş Olduğum Videonun İzlenmesini Sağlamak için EK AÇIKLAMALAR Kısmını Kullanıyorum... Adsense'ye Sıkıntı Olacağına Kesinlikle ama Kesinlikle İnanmıyorum...

Siz Durumu Yanlış Anladınız Sanırım... Kimseyi Reklama Tıklanması için Zorlamıyorum. Sadece Youtubenin Bizler için Sunmuş Olduğu İmkandan Faydalanıyorum. Yeni Eklemiş Olduğum Videonun İzlenmesini Sağlamak için EK AÇIKLAMALAR Kısmını Kullanıyorum... Adsense'ye Sıkıntı Olacağına Kedinlikle ama Kesinlikle İnanmıyorum...

Problem ek aciklama kullanman degil, problem ek aciklamayi reklamin hemen ustunde kullanip milleti tiklamaya zorlaman. Zorlamiyorum deme, millet nasil reklama tiklamadan diger bolumu acacak oraya tiklayarak? Kendini kandiriyosun.

Siz Durumu Yanlış Anladınız Sanırım... Kimseyi Reklama Tıklanması için Zorlamıyorum. Sadece Youtubenin Bizler için Sunmuş Olduğu İmkandan Faydalanıyorum. Yeni Eklemiş Olduğum Videonun İzlenmesini Sağlamak için EK AÇIKLAMALAR Kısmını Kullanıyorum... Adsense'ye Sıkıntı Olacağına Kesinlikle ama Kesinlikle İnanmıyorum...

reklama tıklamaya yönelik hile.daha ne yapacaksınz hocam.

bırakın kardeşim isteyen tıklasın istemeyen tıklamasın insanları niye zorla tıklattırıyorsunuz anlamıyorum..

Valla Şaka Gibisiniz Hocam :) Maksat Para Kazanmak Değil mi? Yine Söylüyorum Kimseye Zorlama Yok. Eğer İzleyici İstediği Taktirde Reklam Kapatma Butonunu Kullanabilir Değil mi?

hocam bubilgi size kalsın.ben konuyu report edeceğim.çünkü yeni başlayanlar görüp,aynı taktikel zarar görebilirler.yanlış anlamayın ama bu ban sebebi olabilir adsense için.yada mesajı editleyin.

hocam bubilgi size kalsın.ben konuyu report edeceğim.çünkü yeni başlayanlar görüp,aynı taktikel zarar görebilirler.yanlış anlamayın ama bu ban sebebi olabilir adsense için.yada mesajı editleyin.

Hocam İyi Niyetinizi Anlayabiliyorum. Report Edebilirsiniz. Yönetici Karar Versin Dilerseniz... Eğer Uygun Görmez ise Kilitleyebilir Hatta Konuyu Silebilir...

Hocam faydalı bir taktik söylemiş olabilirsiniz ama biliyorsunuz ki youtube ve google yetkilileri böyle durumlar için yeni getirdikleri sözleşmede açıkça hesap ve adsense hesabının dondurulması gibi bir ek madde koydular belkide ben yanlış hatırlıyorum.Ancak bu durum fark edildiği anda bırakın insanları sizin bile gelirli kanalınızdan olma ihtimaliniz var.

Hocam faydalı bir taktik söylemiş olabilirsiniz ama biliyorsunuz ki youtube ve google yetkilileri böyle durumlar için yeni getirdikleri sözleşmede açıkça hesap ve adsense hesabının dondurulması gibi bir ek madde koydular belkide ben yanlış hatırlıyorum.Ancak bu durum fark edildiği anda bırakın insanları sizin bile gelirli kanalınızdan olma ihtimaliniz var.

Anlayabiliyorum Hocam. BU Taktiğin %100 Doğru Olduğunu İddaa Etmiyorum ama Şöyle Bir Mantık Yürütüyorum ve Zararlı Olmayacağını Düşünüyorum. Youtube Sözleşmelerin veya Kurallarında Ek Açıklamaları Belirli Yerlere Koyabileceğimiz Hususunda İbare Var mıdır? Bu Kullanıcıya Serbest Bırakılmamış mıdır?

Anlayabiliyorum Hocam. BU Taktiğin %100 Doğru Olduğunu İddaa Etmiyorum ama Şöyle Bir Mantık Yürütüyorum ve Zararlı Olmayacağını Düşünüyorum. Youtube Sözleşmelerin veya Kurallarında Ek Açıklamaları Belirli Yerlere Koyabileceğimiz Hususunda İbare Var mıdır? Bu Kullanıcıya Serbest Bırakılmamış mıdır?

Bunla ilgili bi kural yok fakat sen onu reklamin ustune koyarak zorla reklama tiklatiyorsun. Herkes youtube kurdu degil direkt olarak once reklami kapatsin. Evet amacimiz para kazanmak fakat bunu adam akilli yapmak varken niye her buldugumuz firsatta cilkini cikartmaya calisiyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri