Reklamlara kendim tıklasam sorun olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IKadavra

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu işe başlayalı 20 gün falan oluyor. Ufaktan bişeyler kazandık ama haliyle yetmiyor.3-4 tane kanal açtım bu kanallardaki izlenimler 300 ün üstünde oluyor ama tıklama hiç gelmiyor nerdeyse. Ben kendim reklamlara tıklasam sorun olurmu ip deigştirme programıyla falan farklı ip lerden tıklasam.

Bu konuda tecrübeleri olanlar beni bilgilendirirse sevinirim.

Olmaz kardeşim. Ben tıklıyorum devamlı. Hatta sahte tık yaptığım anlaşılmasın diye tıkladığım ürünü satın alıyorum.

hocam biraz reklamveren gözünden bakın olaya şimdi söyleceğim lafları hocam size değil genelleme yaparak söylemek istiyorum bana göre ve benim gibi reklamverenlere göre bu yapılan davranış hırsızlıktan başka bişey değil tabiki burada reklam veren kaybetmiyor hocam reklam veren tbm yi düşürür yine bütcesine göre verim alır burada yine yayıncılar kaybediyor

Enerjini ona harcayacağına 2-3 kanal daha açmaya harcarsan ileride sen uyurken bile para kazanan bir youtuber olmuş olursun + güncel ama telif yemeycek videolar atarsan para kazanmaman zor olan seçenek oluyor

tıkla be hocam nolcak. Zaten parayı google kazanç amaçlı değilde kim daha çok tıklarsa ona veriyor maksat zevk keyif olsun yani :). Zarar eden adwords çüleri boşver.

tıkla be hocam nolcak. Zaten parayı google kazanç amaçlı değilde kim daha çok tıklarsa ona veriyor maksat zevk keyif olsun yani :). Zarar eden adwords çüleri boşver.

Tıklama işi kolay ama hesap kapanması falan olurmu ben ondan korkuyorum.Gerisi beni bağlamaz zaten. İzlenim bana her türlü gelior ama tıklama yok işte.

Canım kardeşim söylüyoruz ama sana dinlemiyorsun.düşünnmen gereken sadece 2 şey var.
Hiç bir neden yokken bile banlanan onca insan varken sence banlanma tehlikesine girmek doğru mu ?
+ kullanılan ıp adreslerinden zaten senin gibi dusunen insan oldugu için aynı ipden birden fazla pc den youtube reklamlarına tıklanması süphe uyandırmaz mı ?

Düşünmen gereken diğer konuda adworsculer.eger sen ve senın gibi arkadaşlarımız boyle yaparsa adamlar tbm oranlarnı düşürür ya da adworsden cekilir.Ne kadar memnun adworscu o kadar ekmek bizim için

arkadaşlar yorumlarınızı gerçekten gülerek okudum.ancak konuyu açan arkadaş halen anlayamamış ve yorumlarınızı ciddiye alıyor.adamın kanalının kapanmasına sebep olacaksınız.ve konuyu açan arkadaş google yi kandıramazsın.sakın kendi reklamlarına tıklamaya kalkışma.hesabın yani adsensen kısa sürede banlanır.bu işi geçmişte yapanlar olduğunu duydum günümüzde yapanlar olduğunuda duydum.ancak eninde sonunda yakalanırsın.hele acemiysen ödeme alabilirsen şükret derim.

yaw okadar uğraşacağına adam gibi video yükle rıskını bekle ne haram haram işlerle uğraştırıp kedini kandırıyorsun tıkla adsense seni %5000 banlar

Tek kelime .
You Are Banned !
Yani banlanırsın .

Bu yüzden yapma etme .
:D

Geçersiz tıklama etkinliği, bir reklamverenin maliyetlerini veya bir yayıncının kazançlarını yapay bir şekilde yükseltebilecek ve karşılığında reklamverenden ücret almamaya karar verdiğimiz her türlü tıklama veya gösterimden oluşur. Bu, bir yayıncının kendi reklamlarını tıklamasıyla oluşan tıklamaları veya gösterimleri, bir yayıncının kendi reklamlarının tıklanmasını teşvik etmesini, otomatik tıklama araçları ya da trafik kaynaklarını, robotları veya diğer aldatıcı yazılımları içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.

Google reklamlarına yapılan tıklamaların gerçek kullanıcı ilgisinden kaynaklanması gerektiğini lütfen unutmayın. Yapay olarak tıklama veya gösterim oluşturan her türlü yöntem program politikalarımız tarafından kesin olarak yasaklanmıştır.

yaw arkadaş 20 oldu hemen senin aklına bu geldi sence bunca zamandır 8-10 ay dır çalışan insanların aklına gelmiyormu bu ...yaw bırakın emek harcamadan kazanç sağlama işini...çlaışın biraz...emeklemeden koşamassın ....şu mantığı atın artık...Türk olduğumuzu her yerde belli etmeyin....

---------- Mesaj saat 23:48:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:45:54 civarında gönderildi. ----------

çok biliyosan bildigini söylede ona göre ilerleyelim böyle yorum yapıcaksan hiç yapma daha iyi be

bak kardeşim 2 ay oldu diyon işe gireli....para kaznamak istiyorrsan şu frumda muslşeranın açıtğı tüm konuları tek tek oku...tüm videoları izle...zaten kazanmya başlarsın ama bu başlık gibi saçma konulara bulaşma ...adsense kazancnın yatmasını bekeldiğin bir ödeme gününde kalktığında adsensede ban görebilrisin....bulaşma bu işlere

Tamam arkadaşlar tavsiyeleriniz üzerine tıklama yapmıyorum.
Ama bana taktik lazım nasıl kazanç yükselticem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri