reklamları kapatıp videoları gizliye mi alayım ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
Arkadaşlar geliri çook iyi olan 2 3 tane kanalım var bu ay forumda okuduğum kadarıyla tek adsense için olan limiti doldurdum. Geriyr kalan günler için fikir almak istiyorum...

1.bu kanalların reklamları kapatıp videoları özele/gizliye mi
alsam ve gizliye alırsam bidaha ki ay genele alınınca videolar tekrar eski sıralamasına gelir mi ?

2. Bu kanalları partnere mi bağlasam ? bağlarsam kazançlar adsensede kesinleşir mi ?

Sizce hangisi daha mantıklı fikirleriniz için teşekkürler.
Çİzgi film çalışıyorum bu arada

Son düzenleme:
Hocam yanlış anlamayın ama ben böyle yapınca pişman oluyorum her ay

fakat işi garantiye almakta iyi olur :)

Abonen fazla yoksa videoyu gizliye almanı tavsiye etmem sonradan genele alırsan indexten düşer ;)

tek adsense için olan limit hakkında bilgi verebilirmisiniz bir adsenseye bağlanabilecek max kanaldan mı bahsediyorsunuz

tek adsense limiti nedir? öyle bir limiti sizden duydum google limitmi ekledi kazançalara :D
Limit eklemedi 10bin olunca herkes bırakın o adsensi der. Konudada yazdığım gibi forumda okuduğun kadarıyla dedim...
Değerlendircem hocam
Adsense de resmi olarak bildirilmiş bir limit yok hocam.
Yok doğru hocam üstteki arkadaşla aynı cevap sizede tekrar yazmayım :)

Limit eklemedi 10bin olunca herkes bırakın o adsensi der. Konudada yazdığım gibi forumda okuduğun kadarıyla dedim...

Değerlendircem hocam

Yok doğru hocam üstteki arkadaşla aynı cevap sizede tekrar yazmayım :)
[MENTION=7902]serkan[/MENTION]YT 40k - 70k alan arkadaşlar var diye yazmıştı, okumuştum. İstersen ara konuyu orda konuşulmuştu diye hatırlıyorum.

tek adsense limiti nedir? öyle bir limiti sizden duydum google limitmi ekledi kazançalara :D

Adsense de resmi olarak bildirilmiş bir limit yok hocam.

[MENTION=7902]serkan[/MENTION]YT 40k - 70k alan arkadaşlar var diye yazmıştı, okumuştum. İstersen ara konuyu orda konuşulmuştu diye hatırlıyorum.

Hımmm bide bu aralar sıkıntı var yok ban yok işleme girmeme ondan fazla sınırı zorlamak istemiuorum acıkcası

---------- Spam Engelliyici 13:58 ---------- Önceki Mesaj 12:00 ----------

başka fikri olan ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri