reklamları kapatıp videoları gizliye mi alayım ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
adsense de 10k sınırımı var anlayamadım.10k üstü alan varmı arkadaşlar

900$ vardı mn kanalda böyle yapmadım dün kapanmış gitti paralar

hemşo mn fln nasıl bel bağlıyosun hala
alternatifsizlik adsense sıkıntı yapıyor index az alıyor quiz izlenme istiyor ben direk kanal açar yeni kanal geçerim beklemek sıkıntı oluyor dedik duman etti bizi mn bu ay sadece 3-4 k bıraktım

reklamlarını kapat gitsin bir tanesinin
bir arkadaşından vya tanıdığın birinin adsensene yönlendir.

hemşo mn fln nasıl bel bağlıyosun hala

hocam mn nin sadece kapanan kanala ödememe yapma sorunu var bence diğer türlü 4 haneli rakamları sürekli sorunsuzca ödüyorlar yani ben aldım bu güne kadar diğer arkadaşları bilemicem tabikide

Arkadaşlar geliri çook iyi olan 2 3 tane kanalım var bu ay forumda okuduğum kadarıyla tek adsense için olan limiti doldurdum. Geriyr kalan günler için fikir almak istiyorum...

1.bu kanalların reklamları kapatıp videoları özele/gizliye mi
alsam ve gizliye alırsam bidaha ki ay genele alınınca videolar tekrar eski sıralamasına gelir mi ?

2. Bu kanalları partnere mi bağlasam ? bağlarsam kazançlar adsensede kesinleşir mi ?

Sizce hangisi daha mantıklı fikirleriniz için teşekkürler.
Çİzgi film çalışıyorum bu arada

Meblağ olarak limiti doldurdum diyorsan kesinlikle başka adsense'a bağla kanalları derim, ben paso açıyorum adsense çoğuna pin girilmedi ama paralar kesinleşti duruyor öyle. onlar benim açık çeklerim gibi hiç sıkıntı yok yani :D

videoları gizleme felan yapma, elleşme hiç birşeyini değiştirme.. Çünkü alıp başını yürüyüp giden videolarımda ufak bi oynama yapayım açıklamada bile tek harfi değişeyim bi anda yükseliş duruyor Böyle olduğu oldu nedense ondan pek ellememe taraftarıyım .)

Partnere bağlarsan bu zamana kadarki kazandığın adsense'da kalır ama bence;
Partnere bağlama . Partnere güven olmuyor gerçekten. hep adsesnse çalışıyorum. Quize 5. kanalımı bağladım. Sözleşme gelmedi. günlük Bir asgari maaşın 3de 1ini getiren bir kanaldı birde.. Adsense da ne güzel kazanıyordum. şimdi sözleşme gelmedi. Partnerden de çıkamıyorum öyle yalan oldu kanal.. sözleşme gelirse gelicek. gelmezse isyanlarda olacağım :)

Çizgi film çalışıp nasıl bu kadar izlenim alıyorsun tebrik ederim. Benim çizgi film kanallarım hep 0 , geri kalan çalıştığım tüm kategoriler milyon izlenim yakalıyorum ama Çizgifilm Yerli yabancı hep 0 ..

reklamlarını kapat gitsin bir tanesinin
bir arkadaşından vya tanıdığın birinin adsensene yönlendir.
bi tanesini kapatsam bile yine pek bişey değişmez çok geliyo, baska adsense yönlendirecek kimsede yok
Meblağ olarak limiti doldurdum diyorsan kesinlikle başka adsense'a bağla kanalları derim, ben paso açıyorum adsense çoğuna pin girilmedi ama paralar kesinleşti duruyor öyle. onlar benim açık çeklerim gibi hiç sıkıntı yok yani :D

videoları gizleme felan yapma, elleşme hiç birşeyini değiştirme.. Çünkü alıp başını yürüyüp giden videolarımda ufak bi oynama yapayım açıklamada bile tek harfi değişeyim bi anda yükseliş duruyor Böyle olduğu oldu nedense ondan pek ellememe taraftarıyım .)

Partnere bağlarsan bu zamana kadarki kazandığın adsense'da kalır ama bence;
Partnere bağlama . Partnere güven olmuyor gerçekten. hep adsesnse çalışıyorum. Quize 5. kanalımı bağladım. Sözleşme gelmedi. günlük Bir asgari maaşın 3de 1ini getiren bir kanaldı birde.. Adsense da ne güzel kazanıyordum. şimdi sözleşme gelmedi. Partnerden de çıkamıyorum öyle yalan oldu kanal.. sözleşme gelirse gelicek. gelmezse isyanlarda olacağım :)

Çizgi film çalışıp nasıl bu kadar izlenim alıyorsun tebrik ederim. Benim çizgi film kanallarım hep 0 , geri kalan çalıştığım tüm kategoriler milyon izlenim yakalıyorum ama Çizgifilm Yerli yabancı hep 0 ..

şans işte :D ben tek adsense ya bu aralar 2. fln acıp riske girmek istemiyom 1.adsense olanda ban yiyo ama olsun :D bu 2 ay ödeme alırsam açacam 2 3 adsense :D

bi tanesini kapatsam bile yine pek bişey değişmez çok geliyo, baska adsense yönlendirecek kimsede yok

şans işte :D ben tek adsense ya bu aralar 2. fln acıp riske girmek istemiyom 1.adsense olanda ban yiyo ama olsun :D bu 2 ay ödeme alırsam açacam 2 3 adsense :D

Kendi pc'inden açmaya korkuyorsan Adsense ile felan uğraşmayan bir arkadaşına teamweaver ile bağlan Bir saatte oluştur yt adsense , Sonrasında Giriş yap bu kazandıran kanallarını ona bağla..

Valla Şimdi böyle dedim yaparsın ban yersin bana kaynarsın felan :D ama ben böyle yapıyorum hiç sıkıntı yok. Hiç biri işleme girmedi yada ban gibi bir problem yaşatmadı bana.. Yalnız ben kendi pcimden baglandığım adsense mesela bugun a Adsense ına bağlanıyorsam 2 3 gün girmiyorum hiç adsense 4. gün B adsensına bağlıyorum sonra yine 2 3 gün girmiyorum C adsense ına giriyorum

D Adsense ı hatun'da ise, onun pcden D adsense ına bakıyorum Böyle işte :)

sende yap bişey olmaz bağla bağla merak etme ben Beyin gücümle korurum, iyi enerji yolluyorum şimdi senin kanal ve açacağın adsense hesabına :F

bence yazık etme daha 20 gün var
hemen onaylı bir adsense al birde vds
videolarını vdsteki adsensene bağla
20 günde iyi bir meblağ vursan çift adsense
bedne yazık olacağı için düşünüorum acaba dokunmasam hiç geldiği kadar gelse mi diyorum bide düşünüyorum vazgeçiyorum. bağlayınca kazançlar yenide kesinleşir demi ?
Kendi pc'inden açmaya korkuyorsan Adsense ile felan uğraşmayan bir arkadaşına teamweaver ile bağlan Bir saatte oluştur yt adsense , Sonrasında Giriş yap bu kazandıran kanallarını ona bağla..

Valla Şimdi böyle dedim yaparsın ban yersin bana kaynarsın felan :D ama ben böyle yapıyorum hiç sıkıntı yok. Hiç biri işleme girmedi yada ban gibi bir problem yaşatmadı bana.. Yalnız ben kendi pcimden baglandığım adsense mesela bugun a Adsense ına bağlanıyorsam 2 3 gün girmiyorum hiç adsense 4. gün B adsensına bağlıyorum sonra yine 2 3 gün girmiyorum C adsense ına giriyorum

sende yap bişey olmaz bağla bağla merak etme ben Beyin gücümle korurum, iyi enerji yolluyorum şimdi senin kanal ve açacağın adsense hesabına :F
heyttt adam yolladı tüm pozitivist akımı :D 2.adsense mantıklı ama çokk düşünmem lazım :D

iyi taktikmiş hocam bende aynen senin gibiyim a adsensesine girdiğim pc ve internetten hiçbir şekilde b adsensesine girmiyorum telefonlarda 1 er tane açık oluyor pc lerdede 1 er tane açık tutuyorum sıkıntı olmadı daha

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri