Arkadaşlar kanalımda 10 bine yakın izlenme oluyor ama tıklama 5 yada 6 oluyor hiç bi getirisi olmuyor bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uzun video çalış. Yabancı çalış. Videoların kaç dakka?
en az 5 ile 15 dk arası
10 dakkadan fazla olan videoların video ortası reklamlarını aç.
ben onu yapamıyorum hocam nasıl yapılıyor o bilgi verirseniz sevinirim
Bu videoda anlatıyor hocam. (Benim videom değildir.)
http://www.youtube.com/watch?v=DKkcXr1Nx0Q
Konu başlığına 'yardım, lütfen' tarzı mesajlar yazmak yasaktır. Düzelttim konunuzu. Devamında ceza yersiniz bilginiz olsun.
10 bin izlenim yaptiriyosunuz ama video ortasi reklami bilmiyosunuz. İlginc .d
Konu başlığına 'yardım, lütfen' tarzı mesajlar yazmak yasaktır. Düzelttim konunuzu. Devamında ceza yersiniz bilginiz olsun.
Arkadaşlar kanalımda 10 bine yakın izlenme oluyor ama tıklama 5 yada 6 oluyor hiç bi getirisi olmuyor bilgisi olanlardan yardım bekliyorum
aynen bende aynı durum var dün mesela 6500 izlenme var ama sadece 15 tık.. bilgisayarı tutup fırlatasım geldi valla. son 1 haftadır falan rezil durumda adsense. reklamlarda problem var sanırım.
Video başına ortalama izleme süresi kaç dakika?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.