REkor kazançlarımızı yazalım- milletin morali yerine gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

palipleten

Kayıtlı Üye
Arkadaslar merak ediyoyum youtubeden en fazla ne kadar ödeme aldınız. rekorunuz kaç dolardır.
ben daha ödeme almadım pini 10 gün önce istedim heralde 2 hafta içinde gelir eylül ayında ödeme alırım. günlük kazancım 25 dolar civarı. şimdilik içerde 900 dolar var heralde ağustos sonuna kadar 2500 dolar olur diye tahmin ediyorum. yani ilk ödemem 2500 dolar civarı olacak şimdilik 2 kanalım var idare ediyorum.
Sizler de kazanç bilgilerinizi verin de milletin morali yerine gelsin hele hele yeni baslayanlar icin..

Tek Kanal 800 Küsür Video Aylık 100 Dolar Bırakıcak Vaziyette Şuanlık ilgilenemiyorum Diye böyle

1. delil koyacak resim vs 2.si yinede yasak oldugunu biliyorum nedenini yönetici arkadaşlara sormanız gerek

1. delil koyacak resim vs 2.si yinede yasak oldugunu biliyorum nedenini yönetici arkadaşlara sormanız gerek

ustad kendim çalıp kendi oynadığım bir konu acmadım. sadece benim kazancları gösteren hava atan bir konu acsam eyvallah. o zaman vurun kilidi vurun banı :D ama genel bir konu actım amacım millete moral verecek bir konu olması..

kazançlarınızı yazınca milletin morali yerine gelmez tam tersine etki eder

Arkadaslar merak ediyoyum youtubeden en fazla ne kadar ödeme aldınız. rekorunuz kaç dolardır.
ben daha ödeme almadım pini 10 gün önce istedim heralde 2 hafta içinde gelir eylül ayında ödeme alırım. günlük kazancım 25 dolar civarı. şimdilik içerde 900 dolar var heralde ağustos sonuna kadar 2500 dolar olur diye tahmin ediyorum. yani ilk ödemem 2500 dolar civarı olacak şimdilik 2 kanalım var idare ediyorum.
Sizler de kazanç bilgilerinizi verin de milletin morali yerine gelsin hele hele yeni baslayanlar icin..

Dostum 2500$ dolar alacam diye sevinde youtube bu ne olacaği belli değil haziran ayinda arkadasin biri konu açmişti 1800$ dolardan 434$ keşinleşti :)

ne tür videolar var bilgi verirmisin

ben bndan 1-2 ay önce baslamıstım ve 2 hafta boyunca video yüklemistim fakat kazanamayınca bıraktım ve 5 gün önce büyük bi hırsla tekrar basladım ve bu arkadasın konusunu görüncede diyorum bu kisi kazanmıs ben neden kazanamayım ? eminim çogu üyede benim gibi düsünüyodur yani konuda sıkıntı yok bence.

not: arkadaslar bari konu açıldı kazananlar bi paylassında rakamları bizede bi umut olur belki =)

kazançlarınızı yazınca milletin morali yerine gelmez tam tersine etki eder

ben kendim gibi düşünürüm herkesi ustad forumda birinin günde 100 dolar kazandığını görsem moralim yerine gelir ve söyle düşünürüm "demek ki çalışınca para kazanılıyor. Ben de çalışacam ben de kazanacam gibi düşünürüm"

Dostum 2500$ dolar alacam diye sevinde youtube bu ne olacaği belli değil haziran ayinda arkadasin biri konu açmişti 1800$ dolardan 434$ keşinleşti :)

hayırlısı be ustadım. taş atoyoruz da kolumuz mu yoruluyor ne gelirse o kardır. ama kesinleşmemiş kazancların %20 si kadar alacağımı düşünmüyorum. kesinleşmemiş kazanlarımın en az %90 ını alacağımı düşünüyorum o dediğin arkadas bir dalavera cevirmiştir kesin :D banlanmadığına şükretsin :)

Bu tarz konular yasaklandı. İnsanlara şu kadar kazandım demenin kimseye bir faydası yok. Yaptığınız şeyleri paylaşmak istiyorsanız konuyu açar nasıl kazandığınızıda anlatırsınız. Bazıları miktarı görüp hevesle işe sarılıyor olabilir ama zaten çok kazanan insanlar oluduğunu biliyoruz. İyi forumlar. Konu kilit.

edit: ilgili konu = http://www.ytpara.com/site-hakkinda/5600-ilk-kazancim-konulari-yasaklanmistir.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri