renault laguna 1.6 privilege 2009 Model

arkadaş herkes arabası var gibi konuşuyor boş ağızla.Hiç hayatınızda lagunaya bindiniz mi?Biz 2016 fluence kullanıyoruz, evvelden laguna kullanıyorduk 1.5 dci.O fiyata o kalitede araba bulmanız imkansız.Ben geçen sene opel astra kullanıyordum,her ay bi yanı bozuluyordu.sattık citroen c4 aldık yağ bakımından başka sanayiye uğramaz oldum.Ön yargıları hemen yapıştırmayın.

konu sahibine gelince de,kardeşim dizelini bulmaya çalışın.Dci motor zaten kendini ispatlamış muazzam bir motor,lpg mpg uğraşılacak çekilecek dert değil.

UNKOWN HOCAM BEN 5 aydır takip ediyorum piyasayı bende 2010-2012 arası 1.6 priveangele dizel ya da benzinli arıyorum bekliyorum gırtlak arabadır ben karsıalstırdım 2016 honda civik 5 basar honda aynalar bile katlanmıyor ha ha ama yeni kasa honda cıkacak olan süper onuda bekliyorum . FRANSIZA okadar evrilirmi diyen ww vs örnek evrenler 200binde arabalar pehh çöp benim baktıklarım benzinli 40-50 dizel 47-60 arası 2. eli ve hepside 80 binin altında bal gibi alınır hangi ildesin+ 40bin kurtarmaz seni 45 cık al benzilsini kullan güle güle fluence diyorum :D

Son düzenleme:
1.6 tavsiye etmem. Atmosferik motor çok yakar. Tüp zaten aman aman sakın. Arkada bomba taşıyon
1.5 DCI olana bak. Max 90.000km de olanlara. Laguna sınıfına göre güzel araç. Tabiki bir Passat değil ama f/p aracı. Şimdiden hayırlı ugurlu olsun. Allah kaza.bela vermesin

yıl olmuş 2016 renault alınmazmış yok fransız arabası çabuk bozulurmuş falan filan. 90larda kaldı böyle şeyler renault çok kaliteli araçlar üretiyor renault çabuk bozuluyor diyen anca passatçı abi bunu al 2. elde kolay satarsın diyen hiç bir teknik bilgisi olmayan tayfadır.

ancak 40 bin bütçeye mondeo almak daha mantıklı olur.

arkadaş herkes arabası var gibi konuşuyor boş ağızla.Hiç hayatınızda lagunaya bindiniz mi?Biz 2016 fluence kullanıyoruz, evvelden laguna kullanıyorduk 1.5 dci.O fiyata o kalitede araba bulmanız imkansız.Ben geçen sene opel astra kullanıyordum,her ay bi yanı bozuluyordu.sattık citroen c4 aldık yağ bakımından başka sanayiye uğramaz oldum.Ön yargıları hemen yapıştırmayın.

konu sahibine gelince de,kardeşim dizelini bulmaya çalışın.Dci motor zaten kendini ispatlamış muazzam bir motor,lpg mpg uğraşılacak çekilecek dert değil.
Guzel konuştun hocam.herkes bisey yaziyo.her araba ariza verir.sifir arabalar bile ilk sene arizalaniyor.laguna bncede guzel konforlu araba

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 20:28 ---------- Önceki Mesaj 20:26 ----------

Peugeot 407 2.0 executive 2005 model nasıldır ?
Arkadasimda var guzel dolu arac fiyatida uygun valla.gemi gibi araba.alinir bnce

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lagunalar hakkında hep güzel yorumlar duymuşumdur. Diğer araçları hakkında yorumlar iyi değil ama laguna aralarında en çok övgüyü hakeden bi modeldir. Şahsi görüşüm alın güle güle kullanın fakat dizel tercih etseniz daha iyi olacaktır

[MENTION=13383]Alper38[/MENTION] 100binden sonra yağ yakıyor motor yiyor hepsine baktık ilanlara bak kilometleri düşük satıolar

vay arkadaş herkes reno ustası olmuş. reno orta segmentte gayet iyidir. konuşanların altında range rover geziyor heralde. ama benim önereceğim madem böyle makam aracı tarzında bişi arıyorsun reno fluence bakabilirsin. Gidip 40 bine 15 yaşında araba alana kadar renodan temiz bişi alırsın daha iyi. az yakıtlı servis bakımları en ucuz araç daha ne olsun.

Önyargılı bakmayın ki zaten önceden kullanmışsınız. Öyle olsaydı kimse binmezdi bu araçlara. Abartıldığı kadar değil.Fiyatına göre araba yapıyor adamlar. 2009 Model kendi sınıfındaki araçların fiyatlarına bakın ona göre karar verin. 406 laguna taş gibi fransız arabalarıdır bunlar.
Laguna'yı symbol gibi düşünmeyin. Laguna'yı laguna kullananlara sorun forumlarına bakın.
Bu forumda verilen cevaplar doğru yönlendirmez sizi. reno'ya 40 bin verilmez diye birşey yok. Piyasadan haberiniz yok galiba. Üzerinden 3 kasa geçmiş golf'e 30 bin çekiyorlar. Bugün imrenerek baktığınız mercedes a serisini reno motoru taşıyor.

araba arabadır renaultsa renodur sonuçta arabadır istediğini al derim

40 bin tl honda civic elegance al bende 2011 var gayet memnunum

bugun çıkmacıda reno 19 için arkadaşla soralım dedik :D koltuk 300 tl dedi klima kompresörü 450 tl arka tampon 870 tl
neresi ucuz bu aracın parçaları sacmalık 20 yıllık arabanın çıkma fiyatlarına bak

2010 model 1.4 tsi 122 bg jetta alın pişman olmazsınız. 38- 43 aralığında alınabilir.

bendede megan 3 dinamik var gayet memnunum bundan önce golf kullanıyordum meganla pek farkı yoktu yani renoyu kötüleyen herkesin altında herhalde bmw vw audi var :)

araba almak ne zor iş :( çok kafam kafam karıştı yorumlardan :D

Burada yorum yapan onu alma bunu alma diyen kişiler acaba 1.olarak araba sürmeyi biliyor musunuz ? 2.olarak altınızda araba varmı ? 3.olarak renault araçları hakkında duyumdan başka ne kadar fikri sahibisiniz hiç kullandınız mı ? bence hocam yorumları falan boşverin siz kendiniz araştırın içinize sineni alın.forum denen yerde birton görüş ayrıcalığı vardır.Ama tavsiyem jetta almanız olur.Ben eğer 10bin tl daha bulsaydım golf i30 alacaktım.26bine accent era aldım ve gerçekten çok rahatım.o yüzden yine belirtiyorum jettalara bakmanızı öneririm.

Bende bu arabanın 1.5 dizeli var 110 beygir 250 tork kayık gibi araba geniş ve uzun Ben memnun um Bu arabamdan once palio vardı Palio nun tek sıkıntısı frenler idi onun dısında küçük araba park etmesi sürmesi herşeyi kolay idi Laguna süren başka arabaya kolay kolay alışamaz gerçekten on numara sürüş zevki veriyor Ama ben tarlaya çalışmaya gittiğim için laguna nın altı alçak tarla yolu uygun değil
500 metre yurumek zorunda kalıyorum Arabayı satmaya da kıyamıyorum birde ilan verdığım zaman çeşit çeşit insan arıyor urasmak gercekten çok zor Olumsuz olarak gördüğüm parçaları bakımı gerçekten pahalı birde D sekmenti araç yani uzun şehir için de dar alanlarda park eder iken palio gibi rahat değil Bu araba bence şehir içinden ziyade şehir dısı kullanım için ideal Benim görüşlerim bu yönde

[MENTION=9004]tuncay1979[/MENTION] aynen dediğin gibi laguna cok rahat :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri