Render -Almanya Lokasyon / 64 GB Ram ve 12 Çekirdek İşlemci - Büyük ve Ucuz Makineler

TurkuazHosting

Hetzner Online GmbH
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.turkuazhosting.com.tr
szqB8Jz.png

Merhabalar,

Uzun süredir YTPARA'da üzerinde müşterilerimiz var ve satışlar yapmaktayız.Fakat ilk defa konu açıyoruz.Diğer insanlarda bizim hizmetlerimizden yararlansınlar diye aşağıdaki makineleri çok uygun fiyata alabiliyorsunuz.

Aşağıdaki sunucuların dışında daha uygun fiyatlı sunucularımız var lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Sipariş için en altta bulunan telefon / skype / online destek gibi yolları kullanabilirsiniz.

Çağrı Merkezi : 0 212 920 0 123
Online Satış : Turkuaz Hosting - Anasayfa

Dipnot: Site temamıza takılabilicek arkadaşlar,mevcut duran temamızın tüm linklerini biz kaldırdık yeni bir tema yapıldığı için şuankini vasat statüsünde tutuyoruz.Sabrınız için teşekkür ederiz.Yeni temamız aktif olduğunda daha iyi bir görsel görebiliceksiniz.

-------------------------------------------------

Intel® Core™ i7-3930 işlemci (12M Cache,up to 3.80 GHz) 12 Çekirdek / 22.800 Mhz
64 GB DDR3 Ram
2 x 3 TB SATA Disk
4 IP Adresi
1 Gbit Port / 200 Mbit Garanti Bağlantı
Almanya Lokasyon

Aylık : 300 TL

Intel® Core™ i7-3930 işlemci (12M Cache,up to 3.80 GHz) 12 Çekirdek / 22.800 Mhz
64 GB DDR3 Ram
1 x 240 GB SSD Disk
2 x 3 TB SATA Disk
4 IP Adresi
Almanya Lokasyon

Aylık : 360 TL

64 GB DDR3 Ram
2 x 240 GB SSD Disk
2 x 3 TB SATA Disk
4 IP Adresi
Almanya Lokasyon

Aylık : 480 TL

Ek IP Paketleri ;

8'de 5 Kullanılabilir - 65 TL
16'da 13 Kullanılabilir - 85 TL
32 de 29 Kullanılabilir - 120 TL

--------------------------------------

- Fiyatlarımıza KDV DAHİLDİR.

Web : Turkuaz Hosting - Anasayfa
Online Satış/Destek : Turkuaz Hosting - Anasayfa
E-Mail : [email protected]
Ticket : Turkuaz Hosting - Ana sayfa
Telefon : 0 212 920 0 123(09:00/19:00) - 0 531 250 27 28
Adres : Macar Kardeşler Cad. Ali Emiri Sok. Yılcay İş Hanı No:5 / Kat:4 / Ofis: 58 - Fatih/İstanbul

Yer Sağlayıcı No : 1774
Vergi Dairesi : Fatih
Vergi Numarası : 0480558074 - Serkan Alan

# Ofisimizden Bir Kare ;

20150107_194635_HDR.jpg

Son düzenleme:
Sürekli alışveriş yaptığım hizmeti ve desteği 10 üzerinden 10 olarak değerlendirdiğim firmadır.

Hoş Geldin Serkan abi Hayırlı satışlar bol kazançlar.
Düşünmeden Tercih edebilirsiniz.

Hoş bulduk Sedat senide görmek sevindirici burada,hizmete devam teşekkür ederim,sanada iyi renderlar :)

vayyyy adamım gelmiş sonunda lakin dostum almanyanın itibarını zedelediler be yok kesintisi yok ıp banlanamsı yok işte torrent dan ıp banlanması ellem amerika yada ingiltere deyiz sanki :D ingilterede bile sorun olmuyor torrentad :D neyse üstad almanyanın itibarı sen kurtarırsın artık :)

Arkadaş güvenilirdir 2009 yılından beri çalıştığım bir arkadaş 7/24 gerektiğinde ulaşıla biliyor azmı sabahın 4 de sohebte aradım :)

Hoş bulduk hoş bulduk Erdoğan sende burdasın valla buranın tadı gelmiş teşekkür ederim iyi dileklerin için,Almanyanın itibarını zedeleyenlere göstericeğiz hizmetimizi almanya hiç bir zaman sorun olmadı olmucakta aracı firmalar bu durumu değiştiremicek kolay kolay,merdiven altı firma dediğimiz yerlerden alındığında bu durumlar rastlanıyor :)

Her zaman sohbet etmek için beklerim aramanı,tekrar teşekkür ederim.

Hoş geldiniz hocam en küçük sorunda hemen ilgilenen çok memnun kaldığım bir firma :)

hocam hayirli ugurlu olsun ... Sahsen tanismasakta samsung araciligiyla guven konusunda sorun yasamayacagimizi biliyoruz..ufak server paketleri de var mi? 16 - 32 gb lik is gorsun yeter diyebilecegimiz ,uygun fiyatli ?

hocam hayirli ugurlu olsun ... Sahsen tanismasakta samsung araciligiyla guven konusunda sorun yasamayacagimizi biliyoruz..ufak server paketleri de var mi? 16 - 32 gb lik is gorsun yeter diyebilecegimiz ,uygun fiyatli ?

Merhabalar,

Tabiki mevcut 16-32 uygun fiyatlı serverlarda sağlamaktayız.Lütfen skype ve telefon numaranızı PM atın birebir görüşelim yardımcı olalım efendim.

---------- Spam Engelliyici 13:41 ---------- Önceki Mesaj 13:32 ----------

Hoş geldiniz hocam en küçük sorunda hemen ilgilenen çok memnun kaldığım bir firma :)

Hoş bulduk hocam teşekkür ederim memnun kalmanıza sevindim :)

sizle daha önce çalışmadık ama biçok müşteriniz var yakından tanıdıgım,sizden memnun olduklarını söyleyen.umarım buradada sorunsuz bi şekilde devam edersiniz işinize ve hem siz kazanırsınız hem müşterileriniz.

hayırlı işler.

iyi boşta bu sunucudaki tek çekirdeğin kaç ghz olduğunu ve toplamda makinada kaç ghz işlemci olduğunu belirteniz güzel olur.

sizle daha önce çalışmadık ama biçok müşteriniz var yakından tanıdıgım,sizden memnun olduklarını söyleyen.umarım buradada sorunsuz bi şekilde devam edersiniz işinize ve hem siz kazanırsınız hem müşterileriniz.

hayırlı işler.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için,ekmek parası kazanmak için gereken hizmeti sunuyoruz ve daimada sunmaya devam ediceğiz.Sizide bekleriz sohbet muhabbet etmeye vaktiniz olursa ofisimize veya skype ortamına,iyi akşamlar dilerim tekrar teşekkürler.

hoş geldiniz [MENTION=16236]TurkuazHosting[/MENTION]
arkadaş ilgili ve işini layığıyla yapmaya özen gösterir.

iyi boşta bu sunucudaki tek çekirdeğin kaç ghz olduğunu ve toplamda makinada kaç ghz işlemci olduğunu belirteniz güzel olur.

Merhabalar,

Aslında işlemci üzerinde GHZ bilgisi yer alıyordu konuda,fakat yanına isteğiniz üzerine MHZ bilgisinide ekledim.

İşlemci 3.80 GHz ve 22.800 Mhz'dir.12 Çekirdek Bulunmaktadır.

İşlemci İntel Resmi Sayfası : ARK | Intel® Core

Bünyemizde bulunan diğer işlemci modelerinin GHZ ve MHZ'leri aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

Fikir oluşturması açısından faydası olucaktır resimdeki bilgilerin.

Screenshot by Lightshot

---------- Spam Engelliyici 15:10 ---------- Önceki Mesaj 15:09 ----------

hoş geldiniz [MENTION=16236]TurkuazHosting[/MENTION]
arkadaş ilgili ve işini layığıyla yapmaya özen gösterir.

Hoş bulduk oo seni görmek güzel,teşekkür ederim yorumun için :)

Hoşgeldin hocam foruma iyi satışlar dilerim. Kendisiyle 4 aydır düzenli olarak çalışırım. Çok ilgili ve yardım sever birisi. Şimdiye kadar çalıştığım firmalarla yaşadığım sorunları Serkan Bey'le hiç yaşamadım bundan sonra da yaşayacağımı düşünmüyorum. :)

Hoşgeldin hocam foruma iyi satışlar dilerim. Kendisiyle 4 aydır düzenli olarak çalışırım. Çok ilgili ve yardım sever birisi. Şimdiye kadar çalıştığım firmalarla yaşadığım sorunları Serkan Bey'le hiç yaşamadım bundan sonra da yaşayacağımı düşünmüyorum. :)

Hoş bolduk çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için,elimizden gelenleri yapıyoruz memnun etmek adına,bu şekilde memnun görmek sizleri bizlerede çalışma isteği dahada geliyor :)

İyi akşamlar dilerim tekrar teşekkürler :)

Serkan hoca isinin ehlidir kesinlikle tavsiye ederim hocam :)

Teşekkürler çok doğru söyledin :)

Ytparadaki en büyük eksiklik hoşgeldin dostum :D

Seni burada görmek çok güzel arada skype uğra bir çayımızı iç.

yaklaşık 5 6 aydır çalışıyorum kendisiyle, kesinlikle sorunsuz ve güvenilirdir.. gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz

Ytparadaki en büyük eksiklik hoşgeldin dostum :D

Seni burada görmek çok güzel arada skype uğra bir çayımızı iç.

Vay vay vay Adem bey nasılsınız görüşemiyoruz geliyorum skype :) Hoş bulduk :)

Hoşgelmişsin Serkan

Hoşbulduk hocam teşekkür ederim

yaklaşık 5 6 aydır çalışıyorum kendisiyle, kesinlikle sorunsuz ve güvenilirdir.. gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz

Güzel yorumun için teşekkür ederim elimizden geleni yapıyoruz memnunsanız ne mutlu bize :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri