RENDER - Canavar İşlemciler ! Maximum Güç ! 16-32 GB Ram Seçenekleri ! Çok UCUZ FİYAT

Geçen ay çalışmaya başladıgım, ve 2 yıldır sunucu kullanırım ama ilk defa bukadar kaliteli bir sunucuya denk geldigim bir şirket inşallah böyle devam ederlerde sunucu arama derdinden kurtuluruz,teknik destekte gayet iyi,tavsiye ederim. bu ayda 2 adet sipariş verdim hatta bir adet dahada vericem.

Az önce ilk paketten siparis verildi..ilgili bir arkadaş.son günlerde o kadar çok olumsuzluk yaşadim ki inşallah hepsini unutturacak kadar iyidirler.

sipariş verildi,teşekkürler.

güle güle kullanın :)

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

Geçende başka bir firmadan vds aldım render paketi diye evdeki 4 yıllık makina ondan 2 kat hızlı idi :D :D Ondan sonra render olayına girmemeye karar verdim

bizden ürün aldığınızda aradaki büyük farkı görüceksinizdir bekleriz sizide :) biz diğer firmalar gibi değilizdir.

Geçen ay çalışmaya başladıgım, ve 2 yıldır sunucu kullanırım ama ilk defa bukadar kaliteli bir sunucuya denk geldigim bir şirket inşallah böyle devam ederlerde sunucu arama derdinden kurtuluruz,teknik destekte gayet iyi,tavsiye ederim. bu ayda 2 adet sipariş verdim hatta bir adet dahada vericem.

sizin gibi değerli müşterilerimizi forumda görmek yorumlarını görmek bizi sevindiriyoruz,memnun olmanıza çok sevindim.Her müşterimizle elimizden geldiğince ayrı ayrı ilgileniyoruz,tekrar güzel sözleriniz için teşekkür ederim.ürünleriniz şimdiden hayırlı olsun güle güle hoşnutla kullanın :)

Az önce ilk paketten siparis verildi..ilgili bir arkadaş.son günlerde o kadar çok olumsuzluk yaşadim ki inşallah hepsini unutturacak kadar iyidirler.

Siparişiniz teslim edilicektir şimdiden güle güle kullanmanızı diliyoruz.son günlerde başka yerlerde yaşadığınız olumsuzlukları bizde yaşamıcaksınızdır emin olabilirsiniz :)

Siparişimizi dün aksam teslim aldık, ilk izlenimlerimiz çok olumlu..serverimizi bulduk sanırım.yakın ilgi ve alakaniz için teşekkürler.

üstadım tüm videoları ana server üzerinde tutarak aynı anda birden farklı ip ile yükleme yapabilmek gibi bir kombinasyon mevcut mu ? Şöyleki; serveri örneğin 5 e bölerek 5 ayrı vps dan ana server üzerindeki video klasörüne erişme şansımız var mı ? Serverı bölmek şart değil şayet aynı anda örneğin portable tarayıcıların proxylerine satın aldığımız ip adreslerini girerek yükleme yapabiliyorsak. Karışık yazdığımın farkındayım, kabaca şunu istiyorum. Tüm dosyaları/videoları ana serverda tutmak/renderlamak ve satın aldığım ip adresleri ile aynı anda birden farklı ip yükleme yapabilmek. Böyle bir yapı mümkün mü ? Diğer türlü serverı böldürerek her vps de ayrı ayrı indirme / render yapmak durumunda kalıyorum. Ara verdiğim 3 ay öncesinde 20 adet vps im olduğu için çok fazla iş yükü bindiriyordu bu durum.

üstadım tüm videoları ana server üzerinde tutarak aynı anda birden farklı ip ile yükleme yapabilmek gibi bir kombinasyon mevcut mu ? Şöyleki; serveri örneğin 5 e bölerek 5 ayrı vps dan ana server üzerindeki video klasörüne erişme şansımız var mı ? Serverı bölmek şart değil şayet aynı anda örneğin portable tarayıcıların proxylerine satın aldığımız ip adreslerini girerek yükleme yapabiliyorsak. Karışık yazdığımın farkındayım, kabaca şunu istiyorum. Tüm dosyaları/videoları ana serverda tutmak/renderlamak ve satın aldığım ip adresleri ile aynı anda birden farklı ip yükleme yapabilmek. Böyle bir yapı mümkün mü ? Diğer türlü serverı böldürerek her vps de ayrı ayrı indirme / render yapmak durumunda kalıyorum. Ara verdiğim 3 ay öncesinde 20 adet vps im olduğu için çok fazla iş yükü bindiriyordu bu durum.

Her vpsde ayri ayri indirme , render yapmak yerine up/down hizli vds, dedicated makina ile vps lerinize baglanip Kopyala/yapistir yaparak is yükünüzü azaltabilirsiniz.(vpslerinde up/downu yüksek olmak sartiyla) Diger türlü sizin istediginiz ag baglantisi gibi kullanmak fakat bildigim kadariyla bölme islemi yapildiginda her makina birbirinden bagimsiz oluyor, yinede üstadlar cevaplarlar. Ben bir öneride bulundum :)

Her vpsde ayri ayri indirme , render yapmak yerine up/down hizli vds, dedicated makina ile vps lerinize baglanip Kopyala/yapistir yaparak is yükünüzü azaltabilirsiniz.(vpslerinde up/downu yüksek olmak sartiyla) Diger türlü sizin istediginiz ag baglantisi gibi kullanmak fakat bildigim kadariyla bölme islemi yapildiginda her makina birbirinden bagimsiz oluyor, yinede üstadlar cevaplarlar. Ben bir öneride bulundum :)

ana serverdaki klasörü tüm vps lere paylaştırma mantığını kendi pcimdeki oracle vm mantığından yola çıkarak sordum. kendi pc im de 6 adet vm var ve hepsi ana bilgisayardan paylaştığım klasördeki videoları kullanıyor ancak ttnet upload hızı 200 kb olduğu ve aynı anda farklı ip adresi tahsisatı yapamadığım için oldukça yavaş ilerliyor yüklemelerim. Sorduğum yapı mümkündür sanıyorum. Konu sahibinden yanıt alınca anlarız durumu. Sizin söylediğinizde şayet kopyala yapıştır hızları yeteri kadar hızlı ise, örneğin 10 adet 1 saat + video için 1 saaat gibi, yine kabulümdür.

anlattığınız durum biraz karışık fakat yapılabilir.ama vmware esx dışında sanallaştırma yapıldığında performans da ciddi kayıplar oluyor.ama kendi pc'nizdeki gibi bölümlenme yapıp dosyaları ana winde tutabilirsiniz buda yine işinizi arttırır.

isterseniz sskype adresimi ekleyin : turkuazhosting

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri