Render | Canlı Yayın | Youtube | Video Edit | 3D Work | Sunucu Hizmeti

NetweboHosting

Kayıtlı Üye
EKRAN KARTLI SUNUCUDA NELER YAPABİLİRSİNİZ.

Grafik uygulamalarınızda Render,Convert gibi işlemleri yapabilirsiniz

OBS Studio gibi uygulamarı kullanarak canlı yayın yapabilirsiniz.

Silkorad,Metin2,Knight,League of Legends,World of Warcraft gibi oyunları çalıştırabilirsiniz.

Android Emilatör Uygulamalarınızı çalıştırabilirsiniz.

EKRAN KARTLI SUNUCU PAKETLERİ

kzqzsi7.png

İletişim:

Website Adresi : www.netwebo.com.tr
Telefon : 0224 334 01 84
Whatsapp : 0224 334 01 84

Son düzenleme:
çizim işleri ile uğraşan, forum dışından bir arkadaşımı yönlendirdim, adı Gürbay. Sizi arayacak hocam. [MENTION=62162]NetweboHosting[/MENTION]

Small Designer canlı yayın için yeterli performansı verir mi?

fazlası ile yeterli.Şuan iki müşterim o pakette sorunsuz canlı yayın yapıyor.Test sunucu verebilirim isterseniz.

Test için paket sipariş kısmını anlayamadım sanırım.

Anladım, sipariş vermeden test yapamıyoruz.Teşekkür ederim.

Ticket açtım sitenizden.Ordan takip edebilirsiniz.

Merhaba öncelikle deneme imkanı verdikleri için NetweboHosting e teşekkür ederim.Giriş seviyesi paketi video işleri için yeterli seviyede.Up down gayet iyi.
3d programlardan bazıları virtual servera kurulamaz uyarısı verdi ama sanırım ayarlardan çözülebilir.
-C4d cinebench testi 40 fps üzerinde
-After effects yeterli
-İndigo render çalışıyor
Özellikle 3d render işleri için rahat bir çalışma ortamı sunuyor.Yani keyif için bile alınıp kullanılabilir.Fiyat performans olarak ise süper ,benzeri paketlerde sadece onboard ekran kartı var bunda ise nvdia grid kendisini belli ediyor.
3 aylık vb alımlarda kampanya yapılırsa tadından yenmez.

Merhaba öncelikle deneme imkanı verdikleri için NetweboHosting e teşekkür ederim.Giriş seviyesi paketi video işleri için yeterli seviyede.Up down gayet iyi.
3d programlardan bazıları virtual servera kurulamaz uyarısı verdi ama sanırım ayarlardan çözülebilir.
-C4d cinebench testi 40 fps üzerinde
-After effects yeterli
-İndigo render çalışıyor
Özellikle 3d render işleri için rahat bir çalışma ortamı sunuyor.Yani keyif için bile alınıp kullanılabilir.Fiyat performans olarak ise süper ,benzeri paketlerde sadece onboard ekran kartı var bunda ise nvdia grid kendisini belli ediyor.
3 aylık vb alımlarda kampanya yapılırsa tadından yenmez.

İlgin için teşekkür ederim.3 ay ve üzeri alımlar için bir indirim yapılabilir.Ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçerseniz detayları konuşabiliriz.

Small Designer için Sipariş açtım test sunucusu almam münkünmü ?

Large Desinger Paket İçin Test Sunucusu Sipariş Verilmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri