render için bot aranıyor

• Kullanıcı bigboss01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bigboss01

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar merhaba vds e indirdiğim videolara toplu render yapmam gerek ses hızlandırma ve çerçeve gibi sadece render botu arıyorum ytspammer de tek seçenek ile işlem yapılabildiği için bana uymadı ses hızlandr ve çerçeve ekle seklınde bot lazım varmı yada yazabilecek olan varsa yazdırmam lazım iyi forumlar

Arkadaşlar merhaba vds e indirdiğim videolara toplu render yapmam gerek ses hızlandırma ve çerçeve gibi sadece render botu arıyorum ytspammer de tek seçenek ile işlem yapılabildiği için bana uymadı ses hızlandr ve çerçeve ekle seklınde bot lazım varmı yada yazabilecek olan varsa yazdırmam lazım iyi forumlar

Benim bildiğim kadarıyla öyle bir bot yok ama illaki vardır hocam , size tavsiyem güzel bir sunucu almanız ve orada toplu render yapmanız . Tek tek uğraşmazsınız hem :) . En kusursuzu bence o

Benim bildiğim kadarıyla öyle bir bot yok ama illaki vardır hocam , size tavsiyem güzel bir sunucu almanız ve orada toplu render yapmanız . Tek tek uğraşmazsınız hem :) . En kusursuzu bence o
hocam sunucu alacagım zaten ama nasıl tek tek nasıl uğraşmıycam fikrin nedir yada nasıl olcak :)

Son düzenleme:
Camtasia yi kullan işte proje olarak kaydet kaç videoysa sonra da toplu rendere al başkada yok herhalde

Uploadextra.com geçemediği engel yok diyebilirim,tavsiye ederim ama masaüstü program değil...

Güzel bir sunucu alın , sonra videoları sunuuya indirin . Camtasiada render yapın . Proje olarak kaydedin toplu render yaparsınız . 10 tane video dosyasını proje olarak kaydetmeniz max 3-5 dk sürer . Kaç aydır bu işin içindeyim ben bile toplu renderi daha 2-3 önce öğrendim . Gerçekten çok faydalı .

Pixel bozuluyor diyorsanız o zaman siz camtasia'nın render dosyasındaki ayarı çok düşürmüşünüzdür hocam sorun ondandır

Yüksek Kalite seçeneği var.
deniyorum hocam teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 23:14 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

Güzel bir sunucu alın , sonra videoları sunuuya indirin . Camtasiada render yapın . Proje olarak kaydedin toplu render yaparsınız . 10 tane video dosyasını proje olarak kaydetmeniz max 3-5 dk sürer . Kaç aydır bu işin içindeyim ben bile toplu renderi daha 2-3 önce öğrendim . Gerçekten çok faydalı .

Pixel bozuluyor diyorsanız o zaman siz camtasia'nın render dosyasındaki ayarı çok düşürmüşünüzdür hocam sorun ondandır
hocam artk olmadı o şekilde yapıcaz teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 23:57 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

ytpro kullanan varmı bu sekılde render için kullanan

ytpro kullanabilirsin tüm işlemlerini yaparsın kendi çerçeveni vsde ekliyo

Gecenlerde forumdaki bir arkadasin tavsiyesi üzerine GOM Video Converter kullanmaya basladim. Toplu halde ses hizlandirma yapabiliyor. Cercevede ekliyor ama o kismini ben yeterli bulmadim. Cerceveyi önce baska bir programla toplu ekleyip, sonradan GOM Video Converter ile videolari toplu bir sekilde ses hizlandiriyorum. GOM Video Converter - Fast, powerful, and easy to use video converter from the makers of GOM Media Player.
adamın dibisin hocam hemen deniyorum :)

Gecenlerde forumdaki bir arkadasin tavsiyesi üzerine GOM Video Converter kullanmaya basladim. Toplu halde ses hizlandirma yapabiliyor. Cercevede ekliyor ama o kismini ben yeterli bulmadim. Cerceveyi önce baska bir programla toplu ekleyip, sonradan GOM Video Converter ile videolari toplu bir sekilde ses hizlandiriyorum. GOM Video Converter - Fast, powerful, and easy to use video converter from the makers of GOM Media Player.

Hocam ses eşleşenini sesi bozmadan geçiyor mu peki

camtasiada 107 den sonrası mesela sesle görüntünün uyuşmamasına yol açıyo o yüzden 107 den fazla yapamıyorum. 107 ile de ses eşleşenine takıldığı oluyor.

Bu kullandığınız program nasıl bu konuda

Hocam ses eşleşenini sesi bozmadan geçiyor mu peki

camtasiada 107 den sonrası mesela sesle görüntünün uyuşmamasına yol açıyo o yüzden 107 den fazla yapamıyorum. 107 ile de ses eşleşenine takıldığı oluyor.

Bu kullandığınız program nasıl bu konuda

Sesi hizlandirarak gectigi icin, cizgi film tarzi konusma olabiliyor. Camtasia da ses ve görüntü ayni olmasi ayari vardir bence. Bu programdada bir secenek var onu kaldirinca ses ve görüntü dogrulaniyor. Genelde sesi 110-115 le geciyor fakat beste varsa arttirmak gerekiyor. Bu da cizgi film gibi cok hizli oluyor. Bu yüzden baska programla efekt eklemek gerekiyor. Deneme sürümü 10 dk falan yapiyor sanirim, bir deneyip bakiniz. Iyi geceler

Sesi hizlandirarak gectigi icin, cizgi film tarzi konusma olabiliyor. Camtasia da ses ve görüntü ayni olmasi ayari vardir bence. Bu programdada bir secenek var onu kaldirinca ses ve görüntü dogrulaniyor. Genelde sesi 110-115 le geciyor fakat beste varsa arttirmak gerekiyor. Bu da cizgi film gibi cok hizli oluyor. Bu yüzden baska programla efekt eklemek gerekiyor. Deneme sürümü 10 dk falan yapiyor sanirim, bir deneyip bakiniz. Iyi geceler

eyvallah hocam :)

Camtasia da hızlandırma ile ilgili ses ve görüntüyü eşitleyen bir özellik bilen varmı arkadaşlar ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri