Render için leptop önerileriniz?

wolfgs47

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. leptop alacağım oyun oynama ve özellikle video renderlama için fiyat aralığım 3.000-4.000 arası leptop önerileriniz nelerdir? mümkünse 2.5 kiloyu aşmasın

NOT:masaüstü kesinlikle düşünmüyorum. işimden dolayı..

Bence 3000-4000 çok uçuk rakamlar, buradaki makinalar da zaten her türlü oyunu çalıştıracak seviyede i7 4. nesil vs. o yüzden bunu öneririm: MONSTER® ABRA A5 V1.1.2 15.6"

Tek tavsiyem SSD taktırabilirsin bu makinaya. SSD'li modelleri de var ama fiyat farkı çok fazla. Bunu alıp 128gb SSD taktırıp SSD'li diske windows'u kurdurursan laptop değil uçak olur.:)

edit: MSİ'lar da güzel aynen.

MSI'ın AMD olan sürümünü almayın. İ7 serisi bir MSI veya Monster tercih edebilirsiniz ve mutlaka SSD olsun veya SSD takın çünkü bu sizin render sürenizi oldukça kısaltacaktır.

Ben sana bunu öneririm, ekran kartı yeni nesil maxwell mimarili hem daha az elektrik tüketiyor böylece daha az ısınıyor hem daha performanslı. Ayrıca bu modellerde ekran kartı değiştirilebiliyor. Zaten bu bilgisayar,oyun bazında söyleyecek olursam, seni 3 5 sene yüksek ayarlarda oynaman için yeterli olacaktır. İşlemcisi de 4.nesil zaten. Bide ssd taktın mı tam canavar olur :D

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=471625&kat=6453&lang=tr-TR#.VImRvU39nIU

2 3 ay içinde bende düşünüyorum bunu bakalım hayırlısı :)

Düzenleme: Ama ağırlığı 3.2kg, 2.5 kg kriterini baya aşıyor

Son düzenleme:
yav soracam bilmediğim için utanıyorum soramıyorum :D :D :D bu SSD NEDİR?

Solid State Drive

SSD'de harddisk gibi mekanik parçalar bulunmaz ve depolama nand flash yongalara yapılır. Kısaca SSD kullandıktan sonra normal harddisk takılı bilgisayarlar sana yavaş gelecektir. Okumu / Yazma en kıral harddisk'in 5 - 10 katı hızlı olduğu için ve erişim süresi milisaniyeler seviyesinde olduğu için müthiş bir hız sağlamaktadır.

Youtube'a " SSD Boot Time " yazarak örnekleri görebilirsin.

Kısaca SSD candır :)

Ben sana bunu öneririm, ekran kartı yeni nesil maxwell mimarili hem daha az elektrik tüketiyor böylece daha az ısınıyor hem daha performanslı. Ayrıca bu modellerde ekran kartı değiştirilebiliyor. Zaten bu bilgisayar,oyun bazında söyleyecek olursam, seni 3 5 sene yüksek ayarlarda oynaman için yeterli olacaktır. İşlemcisi de 4.nesil zaten. Bide ssd taktın mı tam canavar olur :D

MONSTER® TULPAR T5 V1.4.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR

2 3 ay içinde bende düşünüyorum bunu bakalım hayırlısı :)

Düzenleme: Ama ağırlığı 3.2kg, 2.5 kg kriterini baya aşıyor

AYNEN kilosu baya fazla daha hafif lazım

black de önermiş Destroyer A10 tavsiyemdir benim de işini fazlasıyla görür

Hocam bende oyun için laptop alıcam araştırdım monsterı herkes tavsiye ediyor .
Bu iki ürün arasın'da kaldım ikisin'den birini alıcam tavsiye ederim alırken özellik ekletebiliyorsun ornegın bu iki ürün'De 8gb ram var fakat istersen fazladan ram ekletebiliyorsun ve ssd taktıra bılıyorsun .

Bildigim kadarıyla render ıcın ram'in boyutu yuksek olması gerekiyor benım sana tavsiyem 1.ürünü alman alırken özelliştir ile ram'i 8gb'dan 24gb'a yükseltebilirsin + 120gb'da ssd disk taktınmı fiyatı 2600'den 3410 tl oluyor .
MONSTER® ABRA A5 V1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

MONSTER® ABRA A7 V3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Hocam bende oyun için laptop alıcam araştırdım monsterı herkes tavsiye ediyor .
Bu iki ürün arasın'da kaldım ikisin'den birini alıcam tavsiye ederim alırken özellik ekletebiliyorsun ornegın bu iki ürün'De 8gb ram var fakat istersen fazladan ram ekletebiliyorsun ve ssd taktıra bılıyorsun .

Bildigim kadarıyla render ıcın ram'in boyutu yuksek olması gerekiyor benım sana tavsiyem 1.ürünü alman alırken özelliştir ile ram'i 8gb'dan 24gb'a yükseltebilirsin + 120gb'da ssd disk taktınmı fiyatı 2600'den 3410 tl oluyor .
MONSTER® ABRA A5 V1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

MONSTER® ABRA A7 V3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

hocam 2.7 kilo cok ağır oluyor ya. benim şuanki bilim 2.9 taşıyamıyorum. 2.4 falan olursa mükemmel olur..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri