Render İçin Muhteşem Performans! İlk 3 Ay İndirimli Dedicated Server Paketleri

YilmazServers

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yilmazservers.com
Merhabalar,

dedicatedServer.png

Paket Adı: Dedicated Server - D9-240 32 GB

İşlemci: Intel® Xeon® E3-1230 8 Çekirdek! ( 4 gerçek 4 sanal )
Bellek: 32GB RAM
Disk: 2 x 2TB SAS 7,200 RPM veya 2 x 240GB SSD
Network: 1Gbps Unmetered Port
IP: 4 Usable IP Addresses
Datacenter: İngiltere/Redstation

İlk 3 Ay Boyunca Aylık / 230 TL
Diğer Aylar / 450 TL

Paket Adı: Dedicated Server - D9-240 16 GB

İşlemci: Intel® Xeon® E3-1230v2 8 Çekirdek! ( 4 gerçek 4 sanal )
Bellek: 16GB RAM
Disk: 2 x 2TB SAS 7,200 RPM veya 2 x 240GB SSD
Network: 1Gbps Unmetered Port
IP: 4 Usable IP Addresses
Datacenter: İngiltere/Redstation

İlk 3 Ay Boyunca Aylık / 200 TL
Diğer Aylar / 400 TL

* Yılmaz Servers İnternet Hizmetleri Redstation DC. partneridir.

Farklı konfigürasyonlar için aşağıda ki iletişim seçeneklerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Ödeme yolu: PayPal

Kurumsal Bilgilerimiz ;
Web Site: YılmazServers İnternet Hizmetleri - Sanal Sunucu - Kiralık Sunucu - Web Hosting - Alan Adı - Reseller Hosting - Ana sayfa
Telefon: 0 850 302 53 23
Adres: Bayraktepe Mah. Yalova-Bursa Yolu İpek Plaza No:58/2 Yalova
Satış Öncesi Destek: Bildirim Gönder
Satış Temsilcisi: YılmazServers - Satış Temsilcisi
Mail: [email protected]
YS: 2850
Vergi Dairesi: Yalova VD
Vergi Numarası: 9680650206
Müşteri Yorumları: YılmazServers İnternet Hizmetleri

Son düzenleme:
Aynen her ay 175 olsa mükemmel hayırlı satışlar

Ben 1 seneye yakındır Yılmaz Hosting'e ait reseller kullanıyorum. Çok büyük problemler yaşamadım ilgili bir firma. Yani genel anlamda feedbackleri olumludur..

Merhaba

Bu tür dedicated serverları maalesef her ay bu fiyata bulamazsınız.
Ayrıca VDS bölüme açıldığı iç konu bir kaç müsterimiz VDS sanmış, ürün dedicated serverdır.
Alacak musterilerimizin acele etmesi gerekmektedir bu tur urunler pek bu fiyata düşmüyor.

Üstad işinize karışmak gibi olmasın serbest ekonomi piyasası ancak 300 TL bu seviyede bir sistem için tam etiketlik bir fiyat. Yani ne pahalı ne ucuz..
Dediğim gibi tek cezbedici nokta sizin kailteli hizmetiniz. Biraz piyasa araştırmasından sonra sizinle irtibata geçerim

Üstad işinize karışmak gibi olmasın serbest ekonomi piyasası ancak 300 TL bu seviyede bir sistem için tam etiketlik bir fiyat. Yani ne pahalı ne ucuz..
Dediğim gibi tek cezbedici nokta sizin kailteli hizmetiniz. Biraz piyasa araştırmasından sonra sizinle irtibata geçerim

Merhaba

İlk ay kampanyası olarak satılan bir ürün, performans konusunda müthiş olduğuna kendimde ikna oldum. Biraz önce bir deneme imkanım oldu, hızına bende hayran kaldım, kendi bilgisayarınızda ki gibi oturup işlemleri seri bir şekilde yapıyorsunuz. Video izleme işlemini dahi kasmadan, donmadan çok rahatlıkla yapabiliyorsunuz.
Fazla disk alanına ihtiyaç duymayan kişilerin kesinlikle disk tercihi 2x 240 gb ssd ( = 480 gb ) yapmaları önerilir.

hocam misal 1 saatlik 720p videoyu kac dakikaya render yapıyor.bide 3 e böldürüp farklı iplerden kullanabiliyormuyuz.

hocam misal 1 saatlik 720p videoyu kac dakikaya render yapıyor.bide 3 e böldürüp farklı iplerden kullanabiliyormuyuz.

Merhaba

Render icin deneme testini biz yapmadik, forumdan bir musterimiz bu paketten kullaniyor pm gonderdik test sonuclarini aktif oldugunda paylasacaktir.
Ek ucret ile 3 ayri vds olarak da teslim edebiliriz farkli farkli ipler ile.

Merhaba

Render icin deneme testini biz yapmadik, forumdan bir musterimiz bu paketten kullaniyor pm gonderdik test sonuclarini aktif oldugunda paylasacaktir.
Ek ucret ile 3 ayri vds olarak da teslim edebiliriz farkli farkli ipler ile.

Bu ek ücret nedir hocam? VDS fiyatına mı? :)

yilmazserverdan aynı paketi kullanıyoruz bir arkadaşla render çok iyi destek mükemmel herkese tavsiye ederim pişman olmazsınız..

vdslerini kullanıyorum gayet güzel,bide bunun server oldugunu düşünürsek mükemmeldir.diger arkadaşlara katılıyorum,ilk ay fiyatı çok uygun ama sonrası işi bozuyor biraz.12 ay sabit fiyat gibi bişey olsaydı yada farklı bişey iyi olurdu bencede ama :)

Son düzenleme:
ortak arıyorum tabi bu isten anlayan bölme filan, varsa beraber alabiliriz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri