[MENTION=14905]YilmazServers[/MENTION] sunucularınız hızlı bir sıkıntı yok fakat ben küçük bir eleştiri yapmak istiyorum; Sizde takdir edersinizki hala xp işletim sistemi kullanan kullanıcılar var, en azından ben hala kullanıyorum formda da çoğu kişi kullanıyor.. Xp işletim sistemi windows 2012 işletim sistemine RDP (Remote Desktop Manager) üzerinden bağlanırken, kimlik yönetimin Encryption olarak RDP yapmamasından kaynaklanıyor, bunun sebebi microsoft xp işletim sisteminin 2013 de deseğini kapattı buna zemin hazırlamak içinde yeni çıkan enterprise sunucularda böyle bir yola gitti, bir nevi büyük şirketler için lisans yükseltme politikası olarak düşünüyorum.. Çünkü büyük şirketler, bankalar, holdingler genelde terminal server üzerinden thin client kullanarak sunucuya erişim sağlıyorlardı. Bu yaptığı uygulama ile milyonlarca lisans satmış oldu..
Bu açıklamayı neden yapma gereği duydum onu açıklayım, sizden sunucu aldım, bende xp işletim sistemi kullanıyorum, sunucu kuruldu dediniz saatlerce bağlanamadım bana skype üzerinden söylediğiniz işletim sistemini değiştir bizde sorun yok ve bunu sadece bana demediniz [MENTION=14706]EliteMaster[/MENTION] a da dediniz ve bu arkadaşın haricinde bi kaç kişiye daha dediniz.. Sizden ricam sunucu teslimatlarında ufak bir işlem ile xp işletim sistemleri sunucuya girebiliyor yapmanız gereken sadece..
resimde görünen işaretli yeri kaldıracaksınız, sırf bu yüzden insanlara yeniden işletim sistemi kurdurmayın, milletin oturmuş düzenini bozmayın, ondan sonra da insanlar size saatlerce yazıyor cevap vermiyorsunuz tekrar diyorum sunucu üzerinde hiç bir şikayet yoktur, gayet hızlı ve performans güzel bir sunucudur.. Teslimatlarda biraz daha iyi olursak seviniriz..
Büyük şirketler güvenlik için kaldırmayabiliyor ama sonuçta biz son kullanıcıyız sırf bu yüzden ben ve benim gibi xp kullanıcılarını mağdur etmeyin..
Saygılarımla,
Doğan UZUN