Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
VDS değil, server al hocam. O paraya bulursun zaten.
hocam render yapacagim diyorsaniz,mutlaka ama mutlaka dedicadet al,bu forumda vps,vds satisi yapan hocalarim gercekten cok iyi niyetliler ve sunduklari hizmette cok kaliteli ama bence bu ürünleri sadece yt to yt icin. su an kullandigim vps 3ghz.4 cekirdek 22 gb ram olmasina ragmen render icin anca yetiyor yani sinirda.sen su adrese bak ben burdan cok memnunum.Dedibox® ST12 2014 - Online.net
Hocam ilk renderim olacak oyüzden deneme yapacagım için dedicadet server pahalı gelir 100 liraya bulabilirmiyiz dedicadet server![]()
hocam sunu bir incele
Screenshot by Lightshot
sayfasida bu:https://console.online.net/en/order/server
sana tr.den alip kullanamadigim vds mi denetebilirim.
siteden bulacaklarin vds olacaktir.vds almadan önce istersen gir benim vds ye dene önce.bütün programlar kurulu.sana dedigim siteden vds parasina dedicated alacagini unutma.Sağolun hocam site yabancı ben pek anlamadığım için şimdilik forumdan bulsam iyi olur![]()
hocam render yapacagim diyorsaniz,mutlaka ama mutlaka dedicadet al,bu forumda vps,vds satisi yapan hocalarim gercekten cok iyi niyetliler ve sunduklari hizmette cok kaliteli ama bence bu ürünleri sadece yt to yt icin. su an kullandigim vps 3ghz.4 cekirdek 22 gb ram olmasina ragmen render icin anca yetiyor yani sinirda.sen su adrese bak ben burdan cok memnunum.Dedibox® ST12 2014 - Online.net
S.a Arkadaşlar render makinesi alıcam daha önce denemediğim için uygun fiyatlı almak istiyorum 100 lira civarlarında iyi performanslı vds firması önerilerinizi bekliyorum![]()
Valla senin nasıl bir performans beklediğine bağlı bu hocam.. Ne kadar boyutta dosyalarla çalışacaksın kaç dakika da render almasını istiyosun hangi programla çalışacaksın.. Bunları söylersen tavsiyede bulunabilirim..
Bende rendersiz spam çalışmaktan ve bot kullanmaktan anlamıyorum biri de bana yardım etsin![]()
Valla şu az öz işini bi ben anlamadım galiba 4,5k lık render canavarı bilgisayarım var 1 saatlik videoyu 18 20 dk da render alıyor. 100mgbit te internetim var ama gel gör ki az ve özden kazanamıyorum
Vds öneremem ama şunu söyleyim olay işlemcide bitiyor..120 dk lık film bile çeksen 4 gb ram yeter hocam.. Ama en az 6-8 çekirdekli işlemciye sahip bir vds almanı öneririm.. Tabi vds den önce sunucu alman daha mantıklı bir ortak bulup ama onu düşünmediğinizi söylemişsiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.