# Render için VDS önerisi istiyorum #

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dooo

Yasaklanmış
S.a Arkadaşlar render makinesi alıcam daha önce denemediğim için uygun fiyatlı almak istiyorum 100 lira civarlarında iyi performanslı vds firması önerilerinizi bekliyorum :p

Render için Server almak gerekli hocam.1-2 Ortak bulun bir server kiralayın 2-3'e böldürün kullanın.Fiyat bakımından aynı paraya geliyor.
Ha vds almışız ha server o zaman aynı mantığa geliyor derseniz de,
Normal vds satışında bir serveri 6-8.. vds bölüyorlar ve işlemci kullanımı oldukça düşüyor.
Kendiniz bir server kiralarsanız max 3 kişi işlemciyi kullanmış olacak ve daha fazla verim alacaksınız.

Takipteyim. Geçen bi render aldım 30 saat sürdü hayattan soğudum :D

Valla senin nasıl bir performans beklediğine bağlı bu hocam.. Ne kadar boyutta dosyalarla çalışacaksın kaç dakika da render almasını istiyosun hangi programla çalışacaksın.. Bunları söylersen tavsiyede bulunabilirim..

Bende rendersiz spam çalışmaktan ve bot kullanmaktan anlamıyorum biri de bana yardım etsin :)

VDS değil, server al hocam. O paraya bulursun zaten.

VDS değil, server al hocam. O paraya bulursun zaten.

Önerdiğiniz varmı hocam ,

Ben genellikle eşleşen nadir olarak dünya engeli geçebileceğim bir vds arıyorum uzun çalışıcam 20dk ile 2 saat arası videolar :)

hocam render yapacagim diyorsaniz,mutlaka ama mutlaka dedicadet al,bu forumda vps,vds satisi yapan hocalarim gercekten cok iyi niyetliler ve sunduklari hizmette cok kaliteli ama bence bu ürünleri sadece yt to yt icin. su an kullandigim vps 3ghz.4 cekirdek 22 gb ram olmasina ragmen render icin anca yetiyor yani sinirda.sen su adrese bak ben burdan cok memnunum.Dedibox® ST12 2014 - Online.net

hocam render yapacagim diyorsaniz,mutlaka ama mutlaka dedicadet al,bu forumda vps,vds satisi yapan hocalarim gercekten cok iyi niyetliler ve sunduklari hizmette cok kaliteli ama bence bu ürünleri sadece yt to yt icin. su an kullandigim vps 3ghz.4 cekirdek 22 gb ram olmasina ragmen render icin anca yetiyor yani sinirda.sen su adrese bak ben burdan cok memnunum.Dedibox® ST12 2014 - Online.net

Hocam ilk renderim olacak oyüzden deneme yapacagım için dedicadet server pahalı gelir 100 liraya bulabilirmiyiz dedicadet server :)

Sağolun hocam site yabancı ben pek anlamadığım için şimdilik forumdan bulsam iyi olur :)
siteden bulacaklarin vds olacaktir.vds almadan önce istersen gir benim vds ye dene önce.bütün programlar kurulu.sana dedigim siteden vds parasina dedicated alacagini unutma.

#güncel hızlı render yapabileceğim makine arıyorum :)

aylık 300 tl hocam
onun yerine bir fibernet daha bağlatsa
Işık Hızını Dene Kampanyası | Turkcell Superonline
aylık 100 tl

EXPER GAMING INTEL CORE İ7 4790K 4 GHZ 16GB 2TB+128GB 4GB NVIDIA GTX760 WIN 8.1 - Vatan Bilgisayar

şöylede bir pc alsa taksitle ödese

en azından pc kar kalır

ben pek bilmiyorum sadece daha mantıklı geliyor nerde yanlış düşünüyorum

Arkadaşlar konu dışı ama up/down vds önerisi olan var mı? Habersiz bakıma filan alınmayacak, haftada sadece 1-2 kez ortalama 1 saatlik videolarda render alabileceğim sorunsuz bir makine arıyorum. Kullanan memnun kalan arkadaşlar öneride bulunursa sevinirim

S.a Arkadaşlar render makinesi alıcam daha önce denemediğim için uygun fiyatlı almak istiyorum 100 lira civarlarında iyi performanslı vds firması önerilerinizi bekliyorum :p

Vds öneremem ama şunu söyleyim olay işlemcide bitiyor..120 dk lık film bile çeksen 4 gb ram yeter hocam.. Ama en az 6-8 çekirdekli işlemciye sahip bir vds almanı öneririm.. Tabi vds den önce sunucu alman daha mantıklı bir ortak bulup ama onu düşünmediğinizi söylemişsiniz

Valla senin nasıl bir performans beklediğine bağlı bu hocam.. Ne kadar boyutta dosyalarla çalışacaksın kaç dakika da render almasını istiyosun hangi programla çalışacaksın.. Bunları söylersen tavsiyede bulunabilirim..

Bende rendersiz spam çalışmaktan ve bot kullanmaktan anlamıyorum biri de bana yardım etsin :)

Valla şu az öz işini bi ben anlamadım galiba 4,5k lık render canavarı bilgisayarım var 1 saatlik videoyu 18 20 dk da render alıyor. 100mgbit te internetim var ama gel gör ki az ve özden kazanamıyorum

Valla şu az öz işini bi ben anlamadım galiba 4,5k lık render canavarı bilgisayarım var 1 saatlik videoyu 18 20 dk da render alıyor. 100mgbit te internetim var ama gel gör ki az ve özden kazanamıyorum

Az ve özden kasıt 1 kanal içinde az video olması, yoksa ne kadar çok kanal olursa o kadar çok kazanç olur tabiki..

Bizimkisi tutturana kadar çalışmak :) Video seosunu yapmayı becerebilsem asıl o zaman az ve öz olacakta işte , bakalım denemelere devam :)

Vds öneremem ama şunu söyleyim olay işlemcide bitiyor..120 dk lık film bile çeksen 4 gb ram yeter hocam.. Ama en az 6-8 çekirdekli işlemciye sahip bir vds almanı öneririm.. Tabi vds den önce sunucu alman daha mantıklı bir ortak bulup ama onu düşünmediğinizi söylemişsiniz

Hocam sunucu alacaktım ama forumda paramı kaptırdım malesef vds parası zor çıkıyor aç kalcaz vds alcaz :D bidahaki ay inş sunucu alabilirim :)

Önerileri bekliyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri