Render için VPS

CoderXmax

Kayıtlı Üye
Merhabalar. After effects'i kasmadan kullanabileceğim 4k render alabileceğim (kısa sürede ) , render amaçlı vps arıyorum lokasyon farketmez . Lütfen uçuk fiyatlar vericek arkadaşlar yazmasın şimdiden. Bir de almadan önce sistemi render açısından test etmek isiyorum, teşekkürler.

-İyi forumlar

ekran kartlı bir model bakarsan hocam daha iyi olur sunucuhane satıyordu sanırım

vps, vds ile hızlı bir render bekleme hocam. Renderda çoğu olay işlemciye kalıyor ve paylaşımlı bir işlemci ile ne kadar hızlı olacağı malum. Uygun bir dedicated bulmanı tavsiye ederim

Merhabalar. After effects'i kasmadan kullanabileceğim 4k render alabileceğim (kısa sürede ) , render amaçlı vps arıyorum lokasyon farketmez . Lütfen uçuk fiyatlar vericek arkadaşlar yazmasın şimdiden. Bir de almadan önce sistemi render açısından test etmek isiyorum, teşekkürler.

-İyi forumlar

Merhabalar,

VPS/VDS Hizmetlerinde sağlıklı Render almanız mümkün değil.

Sağlık bir render performansı istiyorsanız Fiziksel sunucu kiralamanızda fayda var hatta render için kullanmakta olduğunuz programınızın ekran kartı desteği var ise ekran kartlı fiziksel sunucu kiralamanız sizin için çok daha iyi olucaktır.

Bu yönde bir hizmet almayı düşünürseniz aşağıdaki iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Tel: 0850 346 49 13

Saygılarımla;
Yunus UNAL

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri