Render için VPS

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

mumru

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar dünya engeli geçme işlemleri yapabilecek vps tavsiyesi olan varmı partlara bölme , cerceve vb. işlemleri camtasia gibi programlarda hızlı render için vps tavsiyesi istiyorum kullanan arkadaslar yada kullanmıs öneride bulunabilir mi ?

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] kullandığın dedicated-vps her neyse bende özelliklerini (dedicated ise kendin vps'lere böldünmü onlara ayrı ip atattın mı ) merak ediyorum hocam.

Net bilgim yok ama redstation 4-8 gb arası ramli 200-500 gb arası da bellekli vdsler kullanıyor mNote da kendi oluşturuyor sunucu alıp vdsleri :) Render için özel hangisi daha iyi bilmiyorum açıkçası

Net bilgim yok ama redstation 4-8 gb arası ramli 200-500 gb arası da bellekli vdsler kullanıyor mNote da kendi oluşturuyor sunucu alıp vdsleri :) Render için özel hangisi daha iyi bilmiyorum açıkçası

tesekkür ederim hocam o zaman herhangi bir red 4 gb ve ssd yada 7200 rpm yeter gibi duruyor normal bilgisayarda aldıgım hızı verse yeter..

[MENTION=11750]hosunn[/MENTION] tavsiye ederim makineleri iyidir hızlıdır candır :)

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] Üstad bunu nasil yaptigini bizimle paypasirsan seviniriz. Sunucu alip vds olusturmak bana baya mantikli geldi.

tesekkür ederim hocam o zaman herhangi bir red 4 gb ve ssd yada 7200 rpm yeter gibi duruyor normal bilgisayarda aldıgım hızı verse yeter..

Kolay değil o hızı vermesi hocam bir vds'in çünkü render özellikle ekran kartı üzerinden yapılan bir şey :)

Kolay değil o hızı vermesi hocam bir vds'in çünkü render özellikle ekran kartı üzerinden yapılan bir şey :)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Hocam gelecek ay bir sunucu almayı düşünüyordumda önerdiğiniz bir site varmı acaba?Birde sunuculardaki internet hızı sadece bize tahsis ediliyor değilmi yani paylaştırma yapılmıyor portta.

Teşekkürler...

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Hocam gelecek ay bir sunucu almayı düşünüyordumda önerdiğiniz bir site varmı acaba?Birde sunuculardaki internet hızı sadece bize tahsis ediliyor değilmi yani paylaştırma yapılmıyor portta.

Teşekkürler...

paylaşımlı hatlarda hattı paylaşırsınız diğer sunucularla, paylaşımsız hatlarda sadece size özel olur fakat bununda maliyeti yüksektir.

[MENTION=11750]hosunn[/MENTION] tavsiye ederim makineleri iyidir hızlıdır candır :)

Teşekkürler :) umarım I7 leri beğenmişsinizdir. parti parti teslimat yapıyoruz yarında son parti teslimat yapılacak.

Aslında Render CPU (işlemci) kullanılarak yapılıyor yani işlemci ne kadar iyi ise Render o kadar hızlıdır.

Merhaba arkadaşlar dünya engeli geçme işlemleri yapabilecek vps tavsiyesi olan varmı partlara bölme , cerceve vb. işlemleri camtasia gibi programlarda hızlı render için vps tavsiyesi istiyorum kullanan arkadaslar yada kullanmıs öneride bulunabilir mi ?

I7 3770K işlemcili VDS lerimizi kullanabilirsiniz veya yine aynı işlemciye sahip dedicated sağlayabiliriz.

Teşekkürler :) umarım I7 leri beğenmişsinizdir. parti parti teslimat yapıyoruz yarında son parti teslimat yapılacak.

Aslında Render CPU (işlemci) kullanılarak yapılıyor yani işlemci ne kadar iyi ise Render o kadar hızlıdır.

I7 3770K işlemcili VDS lerimizi kullanabilirsiniz veya yine aynı işlemciye sahip dedicated sağlayabiliriz.

Üstad hangi programı kullandığına göre render'ın CPU mu yoksa GPU mu kullandığı değişebiliyor. Ben daha çok 3 boyutlu çizim vb. konularda render aldığım için 3dmax vb. programlarda ekran kartı daha önemli daha doğrusu daha sınırlayıcı oluyıor. Ama basit video işlemleri için etki ediyor mu emin değilim ;)

Üstad hangi programı kullandığına göre render'ın CPU mu yoksa GPU mu kullandığı değişebiliyor. Ben daha çok 3 boyutlu çizim vb. konularda render aldığım için 3dmax vb. programlarda ekran kartı daha önemli daha doğrusu daha sınırlayıcı oluyıor. Ama basit video işlemleri için etki ediyor mu emin değilim ;)

3D işlemleri için kesinlikle gerekli ancak işlemci iyi olduğunda basit Render işlemlerinde ekran kartından daha iyi performans alınabiliyor. Dediğim gibi Ekran kartı size zaten gerekli oluyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri