Render pc önerisi

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar render yapmak için aşırı ucuz ve kaliteli bir pc firması buldum fakat google'da pek bilgi bulamadım arkadaşım i3 500 gb hdd 4 gb ram 750 tlye almışlar fakat çocuk günde 30 dk oturuyor ya da oturmuyor pek bilgisi yok. Bu firma hakkında araştırma yapacağım yardım edebilecek var mı?
Not: Çok garibime gitti ürünü sitelerinde satmıyorlar sadece arayın diyorlar?

Site-> Masaüstüpc

bunlar genelde şirketlere satıyorlar toplu alımlarda indirim yapıyorlar..

Detaylı araştırırsanız parasının ürünü değil. 450m işlemci 2 çekirdek üretimi bitmiş bir işlemci. Max 8gb ram destekliyor. Ekran kartı onboard zaten. Kasada psu kaç w onu yazmamışlar. Ekran kartı ekleyecek olsanız belki psu yetmeyecek.

aynısını yazıyordum +1

Detaylı araştırırsanız parasının ürünü değil. 450m işlemci 2 çekirdek üretimi bitmiş bir işlemci. Max 8gb ram destekliyor. Ekran kartı onboard zaten. Kasada psu kaç w onu yazmamışlar. Ekran kartı ekleyecek olsanız belki psu yetmeyecek.

Hocam anlıyorsan bir pm atar mısın skype hesabını ekleyim görüşelim ya da hembeta ekle

Render Anakart ASUS X99-DELUXE İşlemci Intel Core i7 5960X Ekran Kartı ASUS GTX980 ROG STRIX OC Bellek 32GB HyperX Predator Quad Kit – BILRKGHX32D42401 Depolama WD 3.5″ 4TB Caviar Black x2 SSD Samsung 256GB 850 PRO x2 Kasa Cooler Master Cosmos SE Güç Kaynağı Cooler Master Silent Pro M II 80PLUS 1000W Soğutma Cooler Master Nepton 280L Monitör ASUS 27” PA279Q Fiyat (Toplam) 5323$ + KDV 13854 TL + KDV (sistem başka siteden alıntıdır!)

Render Anakart ASUS X99-DELUXE İşlemci Intel Core i7 5960X Ekran Kartı ASUS GTX980 ROG STRIX OC Bellek 32GB HyperX Predator Quad Kit – BILRKGHX32D42401 Depolama WD 3.5″ 4TB Caviar Black x2 SSD Samsung 256GB 850 PRO x2 Kasa Cooler Master Cosmos SE Güç Kaynağı Cooler Master Silent Pro M II 80PLUS 1000W Soğutma Cooler Master Nepton 280L Monitör ASUS 27” PA279Q Fiyat (Toplam) 5323$ + KDV 13854 TL + KDV (sistem başka siteden alıntıdır!)

Hacı pc alıyoruz uçak almıyoruz :D 13K para ne demek :D

+ olarak iyi sallamışlar i5 serisinin 4770 diye bi işlemcisi yokki?

Hocam bilgisayar ayarlanır da siz bu up down işini nasıl çözüyorsunuz? Benim standart ttnet paketi. Sizin kullandığın paketler hangileri ideal olanlar?

[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] hocam zor o paraya bence bilgisayarm dizmek en iyisi 2. Elleri takip edin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri