Programı Boşverin..
30 dk lık video 30-40 saniye
1-2 saatlik dosyalar 1-2 dk arası.
O nasıl oluyor :O
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Programı Boşverin..
bende bi süre önce yeni pc aldım,zaman tutupda ölçmedim ama render işlerinide gayet güzel yapıyor yani memnunum.fakat gel gör ki renderlık bi iş yapmıyorum.kardeşim diyor madem render için aktif olarak kullanmayacaktın,e son çıkan oyunlarıda açıp oynamıyorsun (pek oyun oynamam,hala warband,medieval total war filan oynuyorum gerek olursa) 3k para verip yeni pc neden aldın.aldıysan makinanın hakkını ver![]()
*i7-4810MQ
*16 max. 32gb ram
*256 gb ssd
*8GB DDR5 Harici ekran kartı
sırf bu render işi için 6k para ayırdım, bayrama makineyi alıyorum inş. ozaman sonuçları burdan yazarım![]()
o para bende olsa buna yapışırım beApple Macbook Pro Retina ME294LL/A 4. Nesil lemcili Notebook En Ucuz Fiyat
Apple sadece isim satıyor bana göreneden hocam![]()
Apple sadece isim satıyor bana göre
masa üstü kullanıcısı isen. buna vereceğin parayla ne kral makine toplanır biliyormusun
benim gibi seyyar makine kullanmaya mahkumsan eğer 5000tl ve üstü oyun bilgisayarlarını incelemeni tavsiye ederim![]()
parana yazık edersin derim![]()
i7 makine 16 gb ram ile o performansı alamıyorum. ayarlar 720p mi yoksa daha mı düşük ?400 MB Dosya 50 DK Video 12 GB Ram i7 Camtasia 7 DK
i7 makine 16 gb ram ile o performansı alamıyorum. ayarlar 720p mi yoksa daha mı düşük ?
480 Çıkış hocam. Sata Raid 0 Disk var bende
Programı Boşverin..
bende de 250 gb ssd disk var ama 480 çıkışta o süreyi yakalamıyor
bende dizüstücüyüm ama aynı özelliğe sahip kendi pcm ile macbook arasında ki farkı gördüm hocam bakma sen isim satıyor diyenlere adamlar gerçekten yapıyor ben de öyle diyordum şimdi iphone 5den ipadden vazgeçmiyorum pcmi de macbookla değiştireceğim gerçekten iyiler bence ve biraz araştır hocam OS X windowsa göre çok daha az donanım istiyor bu sayede bize daha fazla donanım kalıyor ve gerçekten kolay kullanıma sahip![]()
Apple kullanmamış sanırım arkadaş hiç normal böyle demesi
Benim makine ;
i5
8gb ram
2 gb ekran kartı
5 dk lık video full hd sony vegas efectler dahil 1 saat ortalama. Kanal özgün olunca beklemek insanı sıkmıyor günde bir video için 3 saat uğraşmakta.. Kolay gelsin)
Programı Boşverin..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.