Render ve Telif ilişkisi

• Kullanıcı arme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

arme

Kayıtlı Üye
son günlerde attığım videoları render ile geçiriyorum fakat 10 dkaika sonra uygunsuz içerik diyor bazı videolarımda ise sorun olmuyor özellikle hızlandırma yavaşlatma çerceve vs hep uygunsuz olarak algılanıyor sizde durum nedir

Son zamanlarda herkez bundan muzdarip hocam... Son guncelleme yikti dagitti ...

!!! mobildeyim !!!

Son zamanlarda herkez bundan muzdarip hocam... Son guncelleme yikti dagitti ...

!!! mobildeyim !!!
hadiya bende diyorum bunlar niye telif yaygarası yapıyor, çok kötü olmuş ya iyi kategoride programlar buldum habire gidiyor nasıl halledeceksek

Artık normal çerçeve dünya engeli geçirmiyor, çerçeve de hareketli olursa geçiriyor. Bi kaç yıl en azından bu şekilde devam eder sonra bunu da çözmeyi başarırlarsa o zaman nanay. :)

geçiyor ancak anında yada telif yada uygunsuz içerik diyor uzun yıllardır sorunsuz çalışan durum şimdi pek işlemiyor ancak opaklık bence hala kullanılabilir :confused:

geçiyor ancak anında yada telif yada uygunsuz içerik diyor uzun yıllardır sorunsuz çalışan durum şimdi pek işlemiyor ancak opaklık bence hala kullanılabilir :confused:

Hocam herşeyden önce açıklama, etiket girmeden; başlığı da "1" yapark bi yükler misin? Eğer başlıktansa işin kolay yoksa render ayarlarını kurcalaman gerekecek.

başlık genelde normal 720 xcaac vs oluyor opaklık ile render laıcam bakalım nolacak başlık ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama bir deniyicem

Beyler renderdan geçirme işi iyice boka sardı çünkü geçiyor videolar normal bir sıkıntı olmadan sonra hiç gelmeyen topluluktan kapanmaya başladı ki renderın tillahını yapıyorum. Çerçeve mi dersin opaklık mı şeffaflık mı neler neler ama hala daha sıkıntı çıkıyor yok mu bunun çözümü?

aynen kardeşim geçen bir video gördüm hareketli çerceve ile geçiriyor bende öyle deniyicem bakalım nolacak, 3-4 yıl önce böyle olacka deselerdi hadi lan derdim ama oldu :D

Beyler renderdan geçirme işi iyice boka sardı çünkü geçiyor videolar normal bir sıkıntı olmadan sonra hiç gelmeyen topluluktan kapanmaya başladı ki renderın tillahını yapıyorum. Çerçeve mi dersin opaklık mı şeffaflık mı neler neler ama hala daha sıkıntı çıkıyor yok mu bunun çözümü?

hocam gmail ne kullanıyorsun eskimi,yenimi ondan dolayıda geliyor topluluk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri