Render ve Video Depolama için 4000mhz işlemci - 400GB Disk - Fransa lokasyon - $20

camtasia da render işlemini hızlandırmakla ilgili bi konu vardı forumda,ona baktın mı hocam?belki işine yarar...

vdsde olmadı o yöntem.işem yapılmadı.ama hocam vdsde 1.5 saatte renderden bahsediyorum.hızlandırsak ne olacak :)

Eğer bi açıklama yapılacaksa ben kendi vdsmdeki durumları sizlere iletirim arkadaşlar

hocam ben geçen gün 29.95 dolarlık olandan aldım fakat 30 dklık videoyu 1 saatten daha fazla sürede rendeledi.evet çerçeve renk değiştirme yaptım camtasiada ama 1 saat sürmesi canımı sıktı gerçekten.Acaba bunun bi çözümü yokmudur ?

Merhaba

Açıkcası render hakkında pek bilgim yok bizden sunucu kiralayan müşterilerimizin çoğunluğu video ve youtube ile ilgileniyor herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık daha fakat bu paket için zaten bu nedenle test ettirelim dedim şuan bir arkadaş test ediyor dediğim gibi randuman vermezse bu satışı yapmayız veya sonuçlar iyi gelirse bazı arkadaşlara satışı gerçekleştiririz, kaliteli hizmet sunmaktan yanayım.

Saygılarımla.

Merhaba

Açıkcası render hakkında pek bilgim yok bizden sunucu kiralayan müşterilerimizin çoğunluğu video ve youtube ile ilgileniyor herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadık daha fakat bu paket için zaten bu nedenle test ettirelim dedim şuan bir arkadaş test ediyor dediğim gibi randuman vermezse bu satışı yapmayız veya sonuçlar iyi gelirse bazı arkadaşlara satışı gerçekleştiririz, kaliteli hizmet sunmaktan yanayım.

Saygılarımla.

peki hocam gerçekten ssdli verdğinize eminmsiiniz bana ? ben sırf renderi seri yapsın diye verdim 64 tlyi.fakat ne olrusa olsun bir vdsde 1.5 saate yakın render ypması ve üstelik 30lık 100 mb değerindeki bir videoda bunu yapması bence can sıkıcı bir durum..

yada arkadaşalr bilgisayar ssdlimi deimi nasıl anlarız bi bilgisi olan varsa söyler mi ?

peki hocam gerçekten ssdli verdğinize eminmsiiniz bana ? ben sırf renderi seri yapsın diye verdim 64 tlyi.fakat ne olrusa olsun bir vdsde 1.5 saate yakın render ypması ve üstelik 30lık 100 mb değerindeki bir videoda bunu yapması bence can sıkıcı bir durum..

Merhaba

SSD diskli paketi aldıysanız SSD disktir sata ile aralarındaki farkı anlamak göz önündedir HD Tune programı ile test edin isterseniz.

Saygılarımla.

Ben program falan anlamam hocam.1.5 saat render yapmamalı bi vds.100 mb dosya ne olrusa olsun 1.5 saat olmamalı ve ssdliyse.

Bilgi almak isteyen arkadaşalra söyleyebilirim
Renderdan pek memnun kalmadım açıkçası.Download bazen güzel çok aşırı kötü diyemem ama 40 tane linki aynı anda indirmeye başlattığımda freemakede 200 kilobyte ile indiriyor
15 ile başlayıp 2.5 mb ta düşüyor tek link ile.
Memnun kaldığım en iyi şey upload.upload için gerçekten güzel ona herhangi bir olumsuz yorum yapmak istemem.
saygılarımla.

birkaç gün içinde alacam ama vegas ihtiyacım oluyor vegas kurulması mümkün değilmi:? hdd yerinede ssd olsa perfect :D

Ben program falan anlamam hocam.1.5 saat render yapmamalı bi vds.100 mb dosya ne olrusa olsun 1.5 saat olmamalı ve ssdliyse.

Bilgi almak isteyen arkadaşalra söyleyebilirim
Renderdan pek memnun kalmadım açıkçası.Download bazen güzel çok aşırı kötü diyemem ama 40 tane linki aynı anda indirmeye başlattığımda freemakede 200 kilobyte ile indiriyor
15 ile başlayıp 2.5 mb ta düşüyor tek link ile.
Memnun kaldığım en iyi şey upload.upload için gerçekten güzel ona herhangi bir olumsuz yorum yapmak istemem.
saygılarımla.

Aldığınız sunucu SSD disktir, ayrıca 40 linki aynı anda indirmekten bahsediyorsunuz 1 link veya 4 link ile aynı ölçüde indirmesini beklemek mantıksız zaten zorladığınız her sistem farklılık gösterecektir sadece bizden aldığınız hizmet değil ve dediğim gibi SSD disk olup olmadığını test ettirebilirsiniz sata ile aralarındaki farkı herkes anlayabilir.

Saygılarımla.

Aldığınız sunucu SSD disktir, ayrıca 40 linki aynı anda indirmekten bahsediyorsunuz 1 link veya 4 link ile aynı ölçüde indirmesini beklemek mantıksız zaten zorladığınız her sistem farklılık gösterecektir sadece bizden aldığınız hizmet değil ve dediğim gibi SSD disk olup olmadığını test ettirebilirsiniz sata ile aralarındaki farkı herkes anlayabilir.

Saygılarımla.

1 gbbit internt hızı sunuluyor hocam.tek link denedim.deiğim gibi bazen güzel.fakat bayağı gördüm 120 mb dosyayı 15 iel başlatıp 2.5a düşüyüor yarısından sonra.saniyelik inmesi lazım bunların.ayrıca 40 link fakat 500 gb değil.totali 2 gb birşey.2 gbti 1 saatte indirecekse işimiz var demektir.
saygılarımla.

1 gbbit internt hızı sunuluyor hocam.tek link denedim.deiğim gibi bazen güzel.fakat bayağı gördüm 120 mb dosyayı 15 iel başlatıp 2.5a düşüyüor yarısından sonra.saniyelik inmesi lazım bunların.ayrıca 40 link fakat 500 gb değil.totali 2 gb birşey.2 gbti 1 saatte indirecekse işimiz var demektir.
saygılarımla.

1gbit internet hızının sunuluyor olması garanti upload ve download hızının 1000Mbps olacağı anl***** gelmez biz orada 1gbit port diyoruz garanti 1gbit hat demiyoruz dikkatinizi çekerim kaldıki bu bilinen birşey.

Saygılarımla.

Arkadaşlar şimdi denemelerim bitti .

camtasia ile render yaptım . 341 mb(33 dk) bir videoya çerçeve ekledim . ve videoyu 30 dk olacak biçimde hızlandırdım . video 720 hd olarak renderladım .

Sonuç : 24 dk 'da render yaptı arkadaşlar . Diğer vds 'lere göre bence gayet iyi . Aynı videoyu birde kendi vds 'mde deneyeceğim .

ikinci video denemem . 211 mb (22 dk) videoya yine aynı şekilde çerçeve ekledim ve videoyu biraz hızlandırdım . 20 dk kadar oldu . Bu video diğer video gibi hd değilde 480 ile render yapıldı .

Sonuç : 11 dk render süresi . Bence gayet başarılı

1gbit internet hızının sunuluyor olması garanti upload ve download hızının 1000Mbps olacağı anl***** gelmez biz orada 1gbit port diyoruz garanti 1gbit hat demiyoruz dikkatinizi çekerim kaldıki bu bilinen birşey.

Saygılarımla.

BEnde hiçbirşey bilmiyormuyum o zaman özür dilerim.Herşey biliniyorsa bilmeyen arkadaşlara söyleyeyim.

Hız bana göre düşük.ne olursa olsun 2.5 mb ile indirmek için almıyoruz bunu.
30 dklık videoyu ufak tefek eklemeyle 10 15 dkda render alıp renk ***üntü ıvır zıvırla oynayarak 1 saatte render alabilirsiniz.

Neyse bana müsade ilk kez vds aldım ve eğer ben 2.5 mb ile indirip rende edemeyip iş göremeyeceksem vdsyye ihtiyaç yok demektir.evinizdeki pclere ssd takıp süper online geceleri limitsiz tarifesinden alırsanız daha çok iş görürsünüz arkadaşlar
Saygılarımla.

Bir adet alınmıştır. Hizmet bekleniyor

Daha önce de hem render ve hemde up-down işleri için sizin DDOS VDS 4096 adlı paketinizi kullanıyordum. Özellikle render konusunda diğer vds lere nazaran çok güzel verim aldım.

Bunun daha iyi olacağından şüphem yok. Yani bunu gözüm kapalı alırım..

BEnde hiçbirşey bilmiyormuyum o zaman özür dilerim.Herşey biliniyorsa bilmeyen arkadaşlara söyleyeyim.

Hız bana göre düşük.ne olursa olsun 2.5 mb ile indirmek için almıyoruz bunu.
30 dklık videoyu ufak tefek eklemeyle 10 15 dkda render alıp renk ***üntü ıvır zıvırla oynayarak 1 saatte render alabilirsiniz.

Neyse bana müsade ilk kez vds aldım ve eğer ben 2.5 mb ile indirip rende edemeyip iş göremeyeceksem vdsyye ihtiyaç yok demektir.evinizdeki pclere ssd takıp süper online geceleri limitsiz tarifesinden alırsanız daha çok iş görürsünüz arkadaşlar
Saygılarımla.

Beyefendi 1gbit port denilmesi ayrılmış hat olması anl***** geliyor ama bu hatın tamamı yani 1000mbps sizin olacak diye birşey yok ki zaten her yerde böyledir değişiklik gösterebilmektedir bu gün 200mbps ise yarın 800mbps de olabiliyor garanti size 1000mbps hat veriyorum demedim ki.
Saygılarımla.

Satış devam etmektedir kalan stok sayısı 3

Beyefendi 1gbit port denilmesi ayrılmış hat olması anl***** geliyor ama bu hatın tamamı yani 1000mbps sizin olacak diye birşey yok ki zaten her yerde böyledir değişiklik gösterebilmektedir bu gün 200mbps ise yarın 800mbps de olabiliyor garanti size 1000mbps hat veriyorum demedim ki.
Saygılarımla.

Satış devam etmektedir kalan stok sayısı 3

dediğim gibi ben sadece kendime göre olanları söyledim.alıcı arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri