Render yaparak çalışan arkadaşların çalışma şekli ?

-Doğrulama yapacak numara buldukça kanal açarım (günde en fazla 3 kanal açarım)
-bu kanalları en az 10 gün bekledirim.
-en fazla 5 kanalla çalışıyorum. Her kanal 2 telif yedikçe videoları yeni kanala açıp ordan devam ederim. Fix 5 kanalla devam ama 2 telif yiyen kanalım 1 yıl sonra telif kalkanıda oluyor :D kendi haline bırakıyorum kazandırdığı kadar kazandırıyor.
-kendimce iyibir bütçe ayaırdım, oyun pc si aldım. Sırf render çalışmak için.
-ünleme hiç takılmam renderi manuel aldığım için ünlemle pek işim olmaz.
-dünya engeli olayını çözüm arıyorum. Şimdilik çerçeve ve şeffaf saydam perde ile %80 geçiyorum.
-ilk seferde 50 kadar video yüklüyorum ama adsense hiç bağlamıyorum. Birkaç gün beklerim öyle adsenseye bağlarım tüm işlemler birmiş olmalı.
-daha sonra haftada 2-3 video yüklerim oda güncel videolardır.
-camtasia ile Allok Video to MP4 Converter programı kullanıyorum.

-Doğrulama yapacak numara buldukça kanal açarım (günde en fazla 3 kanal açarım)
-bu kanalları en az 10 gün bekledirim.
-en fazla 5 kanalla çalışıyorum. Her kanal 2 telif yedikçe videoları yeni kanala açıp ordan devam ederim. Fix 5 kanalla devam ama 2 telif yiyen kanalım 1 yıl sonra telif kalkanıda oluyor :D kendi haline bırakıyorum kazandırdığı kadar kazandırıyor.
-kendimce iyibir bütçe ayaırdım, oyun pc si aldım. Sırf render çalışmak için.
-ünleme hiç takılmam renderi manuel aldığım için ünlemle pek işim olmaz.
-dünya engeli olayını çözüm arıyorum. Şimdilik çerçeve ve şeffaf saydam perde ile %80 geçiyorum.
-ilk seferde 50 kadar video yüklüyorum ama adsense hiç bağlamıyorum. Birkaç gün beklerim öyle adsenseye bağlarım tüm işlemler birmiş olmalı.
-daha sonra haftada 2-3 video yüklerim oda güncel videolardır.
-camtasia ile Allok Video to MP4 Converter programı kullanıyorum.
üstat oyun pc si almışsın da kullandığın net nedir upload hızı iyi sanırım :)

Benimkini biliyon zaten yazmama gerek var mi :D

Telefondan gönderildi...

üstat oyun pc si almışsın da kullandığın net nedir upload hızı iyi sanırım :)

evde adam gibi net yokda çalıştığım işyerinde net işimi görüyor. Birde haftada 1 kez video yüklediğim için pek hıza takmıyorum :)
kktc işyerinde net hızı
VVNryn.gif

Ben video indir - render yap - kanal aç şeklinde çalışmıyorum. Öncelikle farklı alanlarda kategorileri not alırım. Yaklaşık 200 kategori tespit ettikten sonra, bu 200 kategori arasında öncelik sıralaması yaparım. Düşük, orta ve yüksek öncelik. Bütün bunları yaptıktan sonra, torrentten indirme işlemlerini başlatırım. Arka arkaya koyulduğu zaman en geç 5-6 günde 200 kategori inmiş olur. Öncelikle yüksek öncelikli olarak belirlediklerimi Camtasia 'da düzenlerim ve proje dosyası olarak kaydederim. Her kategori için de ayrı çerçeve kullanırım. (1280 x 720 çerçeve) Bu da ortalama olarak 5-6 günümü alır. Bütün bu düzenleme işlemleri bittikten sonra Camtasia >> Batch ile 200 'er video gelecek şekilde düzenlemeyi başlatırım. 2 günde 1 tamamlanır ve 20 günde de 200 kategori hazır olmuş olur. Yani toplamda 1 ay bu çalışma sürer.

Düzenlemeler bittikten sonra sıra kanal açma aşamasına gelir. Bir sunucudan günde 6 kanal açarım. 1 ip 'den günlük en fazla 2 kanal açmış olurum. Kanalı açtıktan hemen sonra kanalı, o ayın grubuna eklerim. Haziran ayında açıldıysa Haziran ayı şeklinde. Günlük izlenimi 200 'ün üzerine çıkan kanalları "Yakında Bağlanacak" grubuna geçiririm.Ve yaklaşık 2-3 gün kanalın artışını - azalışını izlerim. Eğer izlenim 500 'ün altındaysa Quiz 'e. 500 ile 1000 arasındaysa o izlenme aralığındaki kanalları bağladığım Adsense hesabına, 1000 'in üzerindeyse diğer Adsense hesabına bağlarım.

Sonuç olarak bu şekilde çalışma yaptığımda kanalı Adsense veya Quiz 'e bağladığımda teliften veya kullanım ihlalinden kapanma durumu neredeyse 0 'a iner. O saatten sonra ise kanal sadece flagtan kapanır.

Umarım faydalı olmuştur.

Takdir edilesi bir çalışma şekli. Bide ben adım atabilsem şöyle şeylere :)

Asıl önemli olan artık ses eşleşenini geçmek videontide bildiğim kadarıyla böyle bir özellik yok.

Video indir, render al, yükle

Videoları indirmek için: 4K Video Downloader diye bir program var. İnternetten full sürümünü rahatlıkla bulabilirsiniz, kanalı videoyu v.s programa kopya - yapıştır yapıp çok basit şekilde download edebiliyorsunuz hiç bir kısıtlama v.s olmadan. Çok pratik bir program şiddetle tavsiye ederim. ( Full sürümünü kullanın yoksa sıkıntı çıkıyor. )

Render almak için: Kendi botum olan Youtube Spammer' i kullanıyorum. Aylardır kullandıgım stabil 2 özellik var, tüm videolarda Hızlandır + Özel render yaparak her türlü engel geçiyorum. ( Kategoride ki engel zorluguna göre özel render ve hızlandırma ayarları değişiyor. )

Yükleme işlemini de manuel yapıyorum tabi ki :)

Kanalları satın alıyorum, engel geçilmesi gereken videoları attığım kanalları Adsense'ye bağlıyorum, sonuçta render almış oluyoruz ünlem derdi yok x2 kuş gibi düşünüyorum yani. Render'a gerek olmayan yani engel, eşleşen v.s vermeyen videolar içinde Quiz'de ki kanalları kullanıyorum. Quiz kanalları satın almıyorum, sadece +15 dk onaylı kanal alıyorum. Tüm kanallar kapanan kapanmayan vs. Excel'de listemde, yeni kullanmaya basladıgım kanalları bu listeye ekliyorum, Eski kanallardan bakıyorum 3 5 aylık 10 15 abone vs olan kanalları Quiz'e sokuyorum. Videoları vs siliyorum partner kanal ihtiyacımı da böyle karşılamış oluyorum. Bu şekilde hem adsense hem partner çalışmış oluyorum. Bu sistemi yaklaşık 2 aydır uyguluyorum, gayet hoş oluyor tavsiye ederim.

** Aklıma gelmişken yine birçok kişinin sorduğu vds de kaç kanal açıyorsunuz vs sorusuna da kendi cevabımı vereyim; VDS'de kanal açmıyorum çünkü dediğim gibi kanalları 15 dk onaylı olarak satın alıyorum. Yükleme yaparken de sonucta birsürü kanala giriyoruz vds'den, benim çok uzun zamandır kullandıgım ve kanalların spama düşmediği yöntemim şöyle:

Arkadaşlar ne çerez temizleyici, ne ip değiştirici, ne google cleaner v.s hiçbir programa ihtiyaç yok. Videolarınızı indirdiniz render aldınız yükleyeceksiniz, yani kanalınıza giriş yapmanız gerekiyor demi, hangi tarayıcı olursa olsun ( Ben chrome ve firefox ile çalışıyorum ) kanallara yükleme ya da kontrol etme v.s için giriş yaparken GİZLİ SEKME'den giriş yapın işiniz bittimi kapatın. Tek yaptıgım bu. Günde 2 kanala yükleme yapsam ki zaman zaman daha da artıyor bu, tek yaptığım gizli sekmeyi açıyorum giriş yapıyorum kanala videoları yüklüyorum kapatıyorum, diğer kanal için tekrar tarayıcıyı yeniden çalıştırıyorum gizli sekmeyi açıyorum tekrar giriş yapıp yükleyip tarayıcıyı komple kapatıyorum.
Chrome için gizli sekme kısayolu Ctrl+Shift+N
Firefox için Ctrl+Shift+P

Bu iki kısayolla kanka olduk artık :)

Laf kalabalığı oldu umarım arada faydalı olacak üç beş kelam etmişizdir.
Hayırlı forumlar diliyorum..

Son düzenleme:
Ben rendere ihtiyaç duymuyorum, rendersiz engel, eşleşen, ünlemi geçiyorum

Konuyu açan arkadaş konu başlığını "Render yaparak çalışan arkadaşların çalışma şekli ?" diye açmış. Ve ne güzel bilgi veren kişiler var. Kendi emeklerini yaptıklarını anlatmışlar..

Eğer; "Render almadan ünlem,eşleşen geçen arkadaşların çalışma şekli ?" deseydi belki bir anlam ifade ederdi yazdığınız.

Velhasılı; böyle yazılar yazılması konuları çöp haline getiriyor.

Eğer amacınız ilgi çekmekse; açın bir konu anlatın taktiğinizi herkes rendersız güzel güzel geçsin!

Eğer yt to yt çalışacaksanız render ile uğraşmanıza pek gerek kalmıyor çünkü botlar fazlasıyla üstesinden geliyor, manuel veya vds den yüklem yapacak olsanız da videoyap ile videoları render alarak sunucunuza indirebilirsiniz.

Render ın asıl amacı yt de bulunmayan veya yt de bulunsada içeriğin orjinal haliyle çalışmayı prensip edinenlerin tercihi oluyor...

Renderlı ve manuel yükleme yapacaksan, yapman gereken ilk ve en önemli şey orjinal ve doğru içerik bulmaktır.

Yt de az bulunan veya bulunmayan ve kategori itibariyle de aranma hacmi güzel olan içerikler ile işe başlamalısın.

Hatta yükleme ikinci planda olmalı, önce kendine sağlam bir arşiv yapmalısın.

Eğer arşivini yükleme için yeterli bir duruma getirdiysen işe başlayabilirsin

Önce kendine bir çalışma programı yap.

Günün belirli saatlerinde edit, belirli saatlerinde yükleme yapabilirsin

Bu işte devamlı ve düzenli kazanç, istikrarlı çalışmayla sağlanır.

Devamlı içerik araştırma ve arşiv geliştirme çalışması yapmalısın.

Tutunabilmek için video edit konusunda da kendini geliştirmeli, editlediğin içeriği yt ye sevdirmek için benzersiz edit yöntemleri bulmalısın...

Son düzenleme:
Eğer yt to yt çalışacaksanız render ile uğraşmanıza pek gerek kalmıyor çünkü botlar fazlasıyla üstesinden geliyor, manuel veya vds den yüklem yapacak olsanız da videoyap ile videoları render alarak sunucunuza indirebilirsiniz.

Render ın asıl amacı yt de bulunmayan veya yt de bulunsada içeriğin orjinal haliyle çalışmayı prensip edinenlerin tercihi oluyor...

Renderlı ve manuel yükleme yapacaksan, yapman gereken ilk ve en önemli şey orjinal ve doğru içerik bulmaktır.

Yt de az bulunan veya bulunmayan ve kategori itibariyle de aranma hacmi güzel olan içerikler ile işe başlamalısın.

Hatta yükleme ikinci planda olmalı, önce kendine sağlam bir arşiv yapmalısın.

Eğer arşivini yükleme için yeterli bir duruma getirdiysen işe başlayabilirsin

Önce kendine bir çalışma programı yap.

Günün belirli saatlerinde edit, belirli saatlerinde yükleme yapabilirsin

Bu işte devamlı ve düzenli kazanç, istikrarlı çalışmayla sağlanır.

Devamlı içerik araştırma ve arşiv geliştirme çalışması yapmalısın.

Tutunabilmek için video edit konusunda da kendini geliştirmeli, editlediğin içeriği yt ye sevdirmek için benzersiz edit yöntemlerini bulmalısın...
çok güzel açıklamışsın hocam kazanamıyorum diyenler bunu iyice okuyup kavrasın ;) MaşAllah bilimsel makale gibi :D

bazı arkadaşlar çok yararlı bilgiler vermişler onlara ayrıca teşekkürler, bazı üstün zekalılarda ben rendersız geçiyorum vs. yazmış, gösteriş yapmanın anlamı yok ban atan mod arkadaşı da tebrik ediyorum iyi bi ders olmuştur böyle kendini çok üstün görenlere

ben 15 videoyu hafıf kırpıyorum hafıf renk degıstırıyorum,az onden arkadan kesıyorum bazıları unlem verıyor

Cevap verildi mi bakamadım ama, bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlar varsa başlıkları "123" tarzı bir şey yapıp ünlemi geçebilirler. Full movie vs. olunca başlıkta ünlem geliyor bazen düzenlenmiş dahi olsa video.

Konuyu açan arkadaş konu başlığını "Render yaparak çalışan arkadaşların çalışma şekli ?" diye açmış. Ve ne güzel bilgi veren kişiler var. Kendi emeklerini yaptıklarını anlatmışlar..

Eğer; "Render almadan ünlem,eşleşen geçen arkadaşların çalışma şekli ?" deseydi belki bir anlam ifade ederdi yazdığınız.

Velhasılı; böyle yazılar yazılması konuları çöp haline getiriyor.

Eğer amacınız ilgi çekmekse; açın bir konu anlatın taktiğinizi herkes rendersız güzel güzel geçsin!

bildirim gönderdim hocam değiştirir moderatör arkadaşlar az sonra . Niye amacım ilgi çekmek olsun burda herkes birbiriyle fikir alışverişi yapsın diye konuyu açtım .. Çerçevesiz editsiz engel geçme cümlesinde gerçekten artık çok sıkıldım .

[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] un çalışma şekliyle benziyor bizimki

bildirim gönderdim hocam değiştirir moderatör arkadaşlar az sonra . Niye amacım ilgi çekmek olsun burda herkes birbiriyle fikir alışverişi yapsın diye konuyu açtım .. Çerçevesiz editsiz engel geçme cümlesinde gerçekten artık çok sıkıldım .
Ben size bir şey demedim ki.. Cevap verdiğim kişi zaten uzaklaştırılmış. Güzel konu ve takipteyim açıkçası. Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini, çalışma stillerini paylaşıyorlar. [emoji106]

Bu konuda hep aklımda sorular vardı 6 ya bölünmüş dedicatedım var . Ve günde 1 kanal yapıyorum.her birinden ama bi anda 30-40 video atmaya korkuyorum

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Video indir, render al, yükle

Videoları indirmek için: 4K Video Downloader diye bir program var. İnternetten full sürümünü rahatlıkla bulabilirsiniz, kanalı videoyu v.s programa kopya - yapıştır yapıp çok basit şekilde download edebiliyorsunuz hiç bir kısıtlama v.s olmadan. Çok pratik bir program şiddetle tavsiye ederim. ( Full sürümünü kullanın yoksa sıkıntı çıkıyor. )

Render almak için: Kendi botum olan Youtube Spammer' i kullanıyorum. Aylardır kullandıgım stabil 2 özellik var, tüm videolarda Hızlandır + Özel render yaparak her türlü engel geçiyorum. ( Kategoride ki engel zorluguna göre özel render ve hızlandırma ayarları değişiyor. )

Yükleme işlemini de manuel yapıyorum tabi ki :)

Kanalları satın alıyorum, engel geçilmesi gereken videoları attığım kanalları Adsense'ye bağlıyorum, sonuçta render almış oluyoruz ünlem derdi yok x2 kuş gibi düşünüyorum yani. Render'a gerek olmayan yani engel, eşleşen v.s vermeyen videolar içinde Quiz'de ki kanalları kullanıyorum. Quiz kanalları satın almıyorum, sadece +15 dk onaylı kanal alıyorum. Tüm kanallar kapanan kapanmayan vs. Excel'de listemde, yeni kullanmaya basladıgım kanalları bu listeye ekliyorum, Eski kanallardan bakıyorum 3 5 aylık 10 15 abone vs olan kanalları Quiz'e sokuyorum. Videoları vs siliyorum partner kanal ihtiyacımı da böyle karşılamış oluyorum. Bu şekilde hem adsense hem partner çalışmış oluyorum. Bu sistemi yaklaşık 2 aydır uyguluyorum, gayet hoş oluyor tavsiye ederim.

** Aklıma gelmişken yine birçok kişinin sorduğu vds de kaç kanal açıyorsunuz vs sorusuna da kendi cevabımı vereyim; VDS'de kanal açmıyorum çünkü dediğim gibi kanalları 15 dk onaylı olarak satın alıyorum. Yükleme yaparken de sonucta birsürü kanala giriyoruz vds'den, benim çok uzun zamandır kullandıgım ve kanalların spama düşmediği yöntemim şöyle:

Arkadaşlar ne çerez temizleyici, ne ip değiştirici, ne google cleaner v.s hiçbir programa ihtiyaç yok. Videolarınızı indirdiniz render aldınız yükleyeceksiniz, yani kanalınıza giriş yapmanız gerekiyor demi, hangi tarayıcı olursa olsun ( Ben chrome ve firefox ile çalışıyorum ) kanallara yükleme ya da kontrol etme v.s için giriş yaparken GİZLİ SEKME'den giriş yapın işiniz bittimi kapatın. Tek yaptıgım bu. Günde 2 kanala yükleme yapsam ki zaman zaman daha da artıyor bu, tek yaptığım gizli sekmeyi açıyorum giriş yapıyorum kanala videoları yüklüyorum kapatıyorum, diğer kanal için tekrar tarayıcıyı yeniden çalıştırıyorum gizli sekmeyi açıyorum tekrar giriş yapıp yükleyip tarayıcıyı komple kapatıyorum.
Chrome için gizli sekme kısayolu Ctrl+Shift+N
Firefox için Ctrl+Shift+P

Bu iki kısayolla kanka olduk artık :)

Laf kalabalığı oldu umarım arada faydalı olacak üç beş kelam etmişizdir.
Hayırlı forumlar diliyorum..

tarayıcıyı her açtıgında o tuşlara basmana gerek yok hocam.firefox için olanı hatırlamıyorum şuan ama chrome için olan buydu sanırım :
Kod:
-incognito
tarayıcının masaüstündeki simgesine sag tıkla,özelliklere tıkla,bu kodu orada kısayol-hedef bölümün sonuna ekle.tarayıcı direk gizli sekmede açılır bu şekilde,her seferinde o tuşlara basmak bi süre sonra sıkıyor insanı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri