Renderi kendi pc imde yapsam

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

yenerk

Kayıtlı Üye
Renderi kendi cihazımda yapıp vds ye bulutla aktarsam ne kadar vaktimi alır 1 video sizce 0.60 civarı upload hızıyla? bide buluttan başka aktarma yolu varmı teamviewerda vardı galiba dosya aktarma orda boyut sınırı var sanırım benzer bir sistem varmı iki pc arasında aktarma yapan

boyuta göre değişir +300 mb falan dosyaysa 0.60 uploadla ölüme dönüşür.

boyuta göre değişir +300 mb falan dosyaysa 0.60 uploadla ölüme dönüşür.

ya aslında boş zamanımda yüklerim sıkıntı değilde bana aracı olmadan direk pc den vds ye aktaracak birşey lazım yoksa derse girerken atarım ders sonu yüklenmiş olur zaten

filezilla yükleyip vds`e atabilirsin. Tavsiye ederim ayrıca dosya yarıda kaldıysa kalan yerden devam ediyor baştan yüklememiş olursun.

dediğin olayla ilgili ilk zamanlar bu işi yaparken vdsden pc me dosyayı bu şekilde alıyordum

bi bak istersen hocam aynı şekilde pc den de vds e aktarıyorduk şuan durum ne bilmiyorum. hız olarak standartların çok altında yalnız başındayken çekilmez

filezilla yükleyip vds`e atabilirsin. Tavsiye ederim ayrıca dosya yarıda kaldıysa kalan yerden devam ediyor baştan yüklememiş olursun.

filezilla üzerinden windows pc den windows vds ye aktarım oluyor mu?

dediğin olayla ilgili ilk zamanlar bu işi yaparken vdsden pc me dosyayı bu şekilde alıyordum

bi bak istersen hocam aynı şekilde pc den de vds e aktarıyorduk şuan durum ne bilmiyorum. hız olarak standartların çok altında yalnız başındayken çekilmez

eyvallah hocam bakayım yurttaki net yetmeyecek büyük ihtimallede yeni aklıma geldi üni netiyle yükleyebilirim 7mbps civarı uploadı var işimi görür herhalde

vds de rahat render alamıyorum ekran donuyor vs vs bağlantı kopuyor reset atıyor kendi kendine vs vs pc daha rahat :D

VDs atıp kasacağına direkt YT'ye sallasan render aldığın dosyayı daha mantıklı değilmi?
Birkaç kanal açıp sürekli spam yaparım diyorsun o ayrı konu tabi.

mega.nz gibi upload sitelerini kullanabilirsin.

mega.co.nz artık sıkıntılı bant limiti geldi 5gb indirme yaptıktan sonra 5-6 saat bekletiyor devam etmek için pc den direk youtube a atmak istemiyorsan çöp bir kanaldan yine yt ye at ordan tekrar vds ye indirirsin istediğin gibi kullanırsın yt burda bulut aracılığı görür.

kendi pc imde esas adsense hesabım ekli onun banlanmasını önlemek amacım

Bildiğim kadarıyla google drive dan direk youtube a video çekebiliyorsun google drive a gizli olarak yükle ondan sonra işin olduğunda ytye çekersin tekrar tekrar uğraşmazsın

aynen böyle bir şey var sanırım arkadaş bunu bir araştırsın benim de ekranda çıkıp çıkıp duruyo bu

Bildiğim kadarıyla google drive dan direk youtube a video çekebiliyorsun google drive a gizli olarak yükle ondan sonra işin olduğunda ytye çekersin tekrar tekrar uğraşmazsın

ya olay şu benim ana bilgisayarımda spam yapacağım kanallar ve adsense hesabına girmemem gerekiyor google drive hesabı ile youtube hesabı aynı olmadanda oluyor mu bu

renderi kendi pcin ile yapmak tabiki daha güzel oluyor ama ttnet varken yüklemek işkence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri