Renderi kendi pc imde yapsam

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
binbir türlü yolu var

1- Remote desktop ayarlarında bi klasör belirle kendi pc de vps ye girdğinde bilgisayarım a gir orda kendi pc deki klasörü görürsün klasör paylaşımı yani kısaca

pardon ekran resmi alam dedim sürücü olarak seçebiliyormuşşun sen birini oldu bitti

http://prntscr.com/cirr93
http://prntscr.com/cirrhe

NOT: bu yöntemi kullanacaksan olası kopma durumlarına karşı normal kopyala yapıştır yapmma TeraCopy diye bi pro var bir hata oldumu duruyor sen bağlantıyı düzeltince devam ettiriyorsun başa dönmüyor

2- illa ftp faln diyonsan sanal makinaya xampp kurup ftp aktif ettin mi tamamdır gir ipden ister k.adı şifre belirle xampp da ister anonim olarak yükle filezilla ile

3- dosyanın iinternet kopması v.s durumlardan etkilenmemesini istiyorsan 2 seçenek var
3-1. torrent yapmak önermem
3-2 yandex drive kur sonra senkronize et pc deki bi klasörle o klasöre ne atarsan yandex drive uploadlayacak pc otomatik sonra aynı programı vps ye kur orda da eşitleme yap dedin mi drive dakini alıp sana atacak bu kadar

daha bir sürü yöntem sayabilirim ama en kullanışlı bu 3'ü var bana göre

uzak masaüstü açıkken kendi pc nde videoyu yada aktarılacak klasörü vs kopyala sonra uzak masaüstüne geç orda masaüstüne yapıştır.Ctrl-c ctrl-v

Renderi kendi cihazımda yapıp vds ye bulutla aktarsam ne kadar vaktimi alır 1 video sizce 0.60 civarı upload hızıyla? bide buluttan başka aktarma yolu varmı teamviewerda vardı galiba dosya aktarma orda boyut sınırı var sanırım benzer bir sistem varmı iki pc arasında aktarma yapan

Bence bu şekilde uğraşmayın.

Kendinize ait bir cep harddiski alın örneğin 1 TB'lık bi samsung usb disk olabilir yaklaşık fiyatı 180 TL civarında.

Verilerinizi belli aralıklarla biriktirip bizim sunucularımızın barındığı verimerkezine gönderin biz sizin usb diskinizi bizden almış olduğunuz hizmete tanımlarız, bu sayede hızlı bir şekilde upload işlemlerinizide gerçekleştirirsiniz.

İşlem bittikten sonra usb diskinizi kargo yolu ile tekrar size göndeririz.

Saygılar.

Kendinize ait bir cep harddiski alın örneğin 1 TB'lık bi samsung usb disk olabilir yaklaşık fiyatı 180 TL civarında.

Verilerinizi belli aralıklarla biriktirip bizim sunucularımızın barındığı verimerkezine gönderin biz sizin usb diskinizi bizden almış olduğunuz hizmete tanımlarız, bu sayede hızlı bir şekilde upload işlemlerinizide gerçekleştirirsiniz.

Saygılar.

teşekkürler hocamda o kadar yüksek boyutlu işlemler düşünmüyorum şuan için ama film siteleri için filan mantıklı sizin dediğiniz

Saygılar.

hocam bana şunu sağlayabilirmisiniz linux vds olacak linux pc den upload yapacağım sonra bu linux vds den youtube a upload yapacağım daha önce linux vds almıştım ama grafik arayüz yoktu grafik arayüz olacak şekilde teslim edebilirmisiniz?

vds nin kısayolunu yaparsın masaüstünde direk vds ye kopyalarsın ama niye böyle bişe yapma gereği duydun onu merak ettim vds de yapsan daha iyi olmaz ki bence öyle daha iyi olur birde onu aktarma ile zaman kaybetme onu oraya aktarana kadar yt ye aktar

vds nin kısayolunu yaparsın masaüstünde direk vds ye kopyalarsın ama niye böyle bişe yapma gereği duydun onu merak ettim vds de yapsan daha iyi olmaz ki bence öyle daha iyi olur birde onu aktarma ile zaman kaybetme onu oraya aktarana kadar yt ye aktar

kendi ip mden spam yapmak istemiyorum

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------

ayrıca laptopum çoğu vds den daha iyi render alıyor 10 tl upload için vereceğime neden aylık 100 filan vereyimki :D eduroam sayesinde 10 mbps ile upload yapabiliyorum zaten

kendi ip mden spam yapmak istemiyorum

---------- Spam Engelliyici 00:11 ---------- Önceki Mesaj 00:11 ----------

ayrıca laptopum çoğu vds den daha iyi render alıyor 10 tl upload için vereceğime neden aylık 100 filan vereyimki :D eduroam sayesinde 10 mbps ile upload yapabiliyorum zaten

20 tl'ye windows varken neden linux kullanmak istiyorsun. linux kadar karışık bir sistem görmedim ben. r10'da 12 tl'ye de windows var.

20 tl'ye windows varken neden linux kullanmak istiyorsun. linux kadar karışık bir sistem görmedim ben. r10'da 12 tl'ye de windows var.

up down yaparken arkada windows un netin birazını kullanması mı daha iyi linuxta tamamının upload downloada ayrılmasımı hocam :D

başlat - çalıştır a bunu yazıp bekleyin

\\vdsipiniz\c$

bir süre bekledikten sonra sizden kullanıcı adı ve şifre istiyecek vds giriş bilgilerinizi yazın karşısınıza vds c: ekranı gelicek oraya direkt kopyala yapıştır yapabilirsiniz. Bu tabiki sizin hat hızınızı kullanıyor ama herhangi bir şekilde sorun olmadan dosyayı yollayabiliyorsunuz. 2 vds arası dosya tranferinde de bu şekilde yaptığınızda hız olarak sizi tatmin edebilecek şekilde transfer yapabiliyor.

uraşılmaz tr internetiyle eziyetli olur çok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri