rendersız nasıl ünlem geçilir?

• Kullanıcı askbahcesii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

askbahcesii

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bot kullanıyordum şimdiye kadar o yüzden ünlem derdi olmuyordu şimdi yeni sisteme geçtim bazı kanalları render yaparak bazı kanalları da rendersız oluşturmayı düşünüyorum.render yaparak attığm videolarda ünlem sıkıntısı hemen hemen yok gibi ama render yapmadan atcağım videolarda nasıl ünlemi geçmeliyim bilgi sahibi arkadaşlar yardım ederse sevinirm

Botlar renderi senin yerine yapıyordu.
Şimdi VDS ile çalışacaksan yada başka türlü video atacaksan, o renderi kendin yapmalısın.

geçenler varki hocam

---------- Spam Engelliyici 22:27 ---------- Önceki Mesaj 22:26 ----------

Botlar renderi senin yerine yapıyordu.
Şimdi VDS ile çalışacaksan yada başka türlü video atacaksan, o renderi kendin yapmalısın.

hocm vds ile çalışyorum zaten render yapmadan ünlem geçme olayı yok mu ? vds ile çalışınca illaki render şart mı ?

çalışmayana ekmek yok artık.

geçenler varki hocam

Geçenler HTML5 kullanıp 3D yapıyor videoyu.Hiç atıp tutmasınlar yani biliyoruz nasıl geçtiklerini.HTML5 desteklemeyen tarayıcada yine 3D gözüküyor.

Kimse geçemez inanmayın böyle şeylere.Ancak içerik sahibi olacaksın contentID in olacak öyle.Onuda youtube veriyor...

3 ihlas 1 fatiha okuyunca geçer :D
qfngg.jpg

arkadaşlar bot kullanıyordum şimdiye kadar o yüzden ünlem derdi olmuyordu şimdi yeni sisteme geçtim bazı kanalları render yaparak bazı kanalları da rendersız oluşturmayı düşünüyorum.render yaparak attığm videolarda ünlem sıkıntısı hemen hemen yok gibi ama render yapmadan atcağım videolarda nasıl ünlemi geçmeliyim bilgi sahibi arkadaşlar yardım ederse sevinirm

çok bilindik bi video değilse, at yt ye yt editör ile bi iki ayar ver yeni olarak kaydet de. ismini title yap açıklama etiket girmeden yak dolarını bak keyfine. tabi 300-500 video atıyosan ona bişey diyemem

çok bilindik bi video değilse, at yt ye yt editör ile bi iki ayar ver yeni olarak kaydet de. ismini title yap açıklama etiket girmeden yak dolarını bak keyfine. tabi 300-500 video atıyosan ona bişey diyemem

hocam yt editör ile video düzenleyince çok uzun sürüyor o da beni çok gıcık ediyor

rendersiz bir kaçında geçsende sonraki videolar ünleme düşer.
biz de vds yle çalışıyoruz ama mecbur render programı kullanıyoruz.
vds yle çalışıyor diye render yapmayan yoktur .

geciyorum Allah'a bin sukur.
not: Serk@nYT disinda biri ile paylasmamin mumkunu YOK.

ödeme alamadıktan sonra tam ekran full geçirsen ne yazar hocam :D

o Değilde gecen sene mayıs haziranda deli gibi bu yöntemi yapıyordum tek tek videolara harbi amelelikmiş yav :)

---------- Spam Engelliyici 01:32 ---------- Önceki Mesaj 01:30 ----------

geciyorum Allah'a bin sukur.
not: Serk@nYT disinda biri ile paylasmamin mumkunu YOK.

:eek:

Geçenler HTML5 kullanıp 3D yapıyor videoyu.Hiç atıp tutmasınlar yani biliyoruz nasıl geçtiklerini.HTML5 desteklemeyen tarayıcada yine 3D gözüküyor.

Kimse geçemez inanmayın böyle şeylere.Ancak içerik sahibi olacaksın contentID in olacak öyle.Onuda youtube veriyor...

Arkadaş ünlem geçmeyi sormuş sen dünya engeli geçmekten bahsetmişsin.

1-2 taktigi var ama biyere kadar oda. ayrıca index olmadiktan sonra gecsen neye yararki.. hiçbiseye.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri