F
fenomen99
Guest
Telefonpazarı | Ucuz telefonun kralı arkdaşlar yeni telefon satış sitemizi açmış bulunmaktayız. hem ucuz hemde kaliteli bir telefon istiyorsanız bu site tam size göre bir bakın en azından derim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Telefonpazarı | Ucuz telefonun kralı arkdaşlar yeni telefon satış sitemizi açmış bulunmaktayız. hem ucuz hemde kaliteli bir telefon istiyorsanız bu site tam size göre bir bakın en azından derim
daha önce bu işi yapmış biri olarak. replika telefon almanızı tavsiye etmem. telefonlar korea malı deniliyor. fakat dubaiden getiriliyor. ve telefonların hepsi çin malı. Hatta anlamanız için yapmanız gerekenide söyliyeyim. telefonun bataryasını çıkartın imei yazan yerdeki yapışkanlı yeri kaldırabilirsunuz. yani o etiketin altında bi etiket daha var. o etikette zaten made in china yazıyorve telefonlar çok kalitesiz oluyor. 3gsi olmayanmı dersiniz. neyse alacaklar bunları göz önünde bulundursun.
öncelikle şunu belirtmeliyim.orjinal telefonda bile china yazıyor samsunglarda bunu biliyosunuzdur zaten.ürünlerimizde 3g özelliği olan ların hepsi çalışmakta ve diğer siteler yada satıcılar gibi 32 gb hafıza diyipte 1 gb hafıza sı olan dandik ürünler değil.zaten ürünü sipariş veriyosunuz kargo geliyo siz açıp bakıyosunuz dolandırılma gibi bir durumda söz kaonusu değildir
kesinlikle ek ücret yok. kargo ücretide yok bakıyosunuz begenmezseniz kargocuyu yolluyosunuz bukadar basit.merkezde felan değil kapınıza kadar geliyor korgo görevlisikargo açmak için ek ücret ödeniyor ve kapıda değil merkezinde kontrol edilebiliyor diye biliyorum. haricen kargo şirketleri ürünün kutusunun açılmasını istemiyor genelde. ek ücret ödemedikçe yani.
nedir derken??Dikkatimi çekti de Samsun Galaxy S5 nedir![]()
öncelikle şunu belirtmeliyim.orjinal telefonda bile china yazıyor samsunglarda bunu biliyosunuzdur zaten.ürünlerimizde 3g özelliği olan ların hepsi çalışmakta ve diğer siteler yada satıcılar gibi 32 gb hafıza diyipte 1 gb hafıza sı olan dandik ürünler değil.zaten ürünü sipariş veriyosunuz kargo geliyo siz açıp bakıyosunuz dolandırılma gibi bir durumda söz kaonusu değildir
tamam o zman size yollayalım eğer kargocu açtırmazsa size istediğiniz ürünü hediye edicem.kardesım onu bı gececeksın. ptt kargo fırmasıyla calısan hıcbırsey guvenılır degıldır.sende en kısa surede satıs yapacaksan baska fırmayla anlas... telefon sana gelecekte elıne alıp bakacaksın ondan sonra para vereceksın!! boyle bırsey yok orası resmı devlet kurumu memur para almadan sana mal vermez.. ıcınde corapta cıksa gerı almıyor memur..ben nelerı gordum.. cunku postacı arkadasım var... onun yanında sahıt oldum.
öncelikle orjinal telefonda china yazıyor fakat parçalar orjinal sadece üretimi çinde yapılıyor nedeni ucuz insan gücü zaten bilmeyen yoktur ! kapıda kargoyu açtırsan bile hocam ne olacak telefona bakacaksını açacaksın bakacaksın açılıyor. gidip 1 2 saat telefonu kurcalayamazsın kargocu kapıdaykendediğim gibi bende bu işi yaptım. kaliteli olanlar yokmu tabiki var. ama sizinkilere baktım fiyatlara baktım. onlardan biri bile 1.ci kalite mal değil. 1.ci kalite malların gelişi bu fiyatlara denk geliyordu.
tamam o zman size yollayalım eğer kargocu açtırmazsa size istediğiniz ürünü hediye edicem.![]()
zaten şöyle bişey de var eğer açtırmazsa kimse almak zorunda değilki güzel kardeşim.Ama biz bu işi yapmamış olsak kendimize güvenmiyor olsak ürünün arkdasında olmasak kontrolsüz kargo yollarız ama istedğiniz gibi kontrol edebilirsiniz
evet benim. ürünlerimiz 1.kalite replika telefonlardır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.