Replika telefon satışı

F
  • Kullanıcı fenomen99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
gereral mobıle varmı elınızde ve fıyatı nedır

Domain işini halledicez kesinlikl.general mobile a gelince elimizde şuan yok ama gelme iihtimali var.htc one ıphone 5s go ve samsung galaxy serisi bulunmakta

hocam sıte sızın kendınızmı ve satıs sorumlusu sızmısınız?

daha önce bu işi yapmış biri olarak. replika telefon almanızı tavsiye etmem. telefonlar korea malı deniliyor. fakat dubaiden getiriliyor. ve telefonların hepsi çin malı. Hatta anlamanız için yapmanız gerekenide söyliyeyim. telefonun bataryasını çıkartın imei yazan yerdeki yapışkanlı yeri kaldırabilirsunuz. yani o etiketin altında bi etiket daha var. o etikette zaten made in china yazıyor :) ve telefonlar çok kalitesiz oluyor. 3gsi olmayanmı dersiniz. neyse alacaklar bunları göz önünde bulundursun.

daha önce bu işi yapmış biri olarak. replika telefon almanızı tavsiye etmem. telefonlar korea malı deniliyor. fakat dubaiden getiriliyor. ve telefonların hepsi çin malı. Hatta anlamanız için yapmanız gerekenide söyliyeyim. telefonun bataryasını çıkartın imei yazan yerdeki yapışkanlı yeri kaldırabilirsunuz. yani o etiketin altında bi etiket daha var. o etikette zaten made in china yazıyor :) ve telefonlar çok kalitesiz oluyor. 3gsi olmayanmı dersiniz. neyse alacaklar bunları göz önünde bulundursun.

öncelikle şunu belirtmeliyim.orjinal telefonda bile china yazıyor samsunglarda bunu biliyosunuzdur zaten.ürünlerimizde 3g özelliği olan ların hepsi çalışmakta ve diğer siteler yada satıcılar gibi 32 gb hafıza diyipte 1 gb hafıza sı olan dandik ürünler değil.zaten ürünü sipariş veriyosunuz kargo geliyo siz açıp bakıyosunuz dolandırılma gibi bir durumda söz kaonusu değildir

illa bu kadar çakma telefon meraklısıysanız kendi alım yaptığım siteyi söyliyim.

http://www.dorukstore.com/

burdan yaklaşık 4-5 ay önce 5c almıştım 400 e. ilk 1 ay sorun çıkarmıştı kapanmalar falan filan ama hala kullanırım. arada kendiliğinden kapanırsa özel bikaç tuş kombinasyonuyla format ekranına getirip tekrar telefonu kapatıp açıyorum sorunsuz düzeliyor. aradığınız an yardımcı oluyorlar, teknik destek konusunda.

kore malı telefon.

öncelikle şunu belirtmeliyim.orjinal telefonda bile china yazıyor samsunglarda bunu biliyosunuzdur zaten.ürünlerimizde 3g özelliği olan ların hepsi çalışmakta ve diğer siteler yada satıcılar gibi 32 gb hafıza diyipte 1 gb hafıza sı olan dandik ürünler değil.zaten ürünü sipariş veriyosunuz kargo geliyo siz açıp bakıyosunuz dolandırılma gibi bir durumda söz kaonusu değildir

kargo açmak için ek ücret ödeniyor ve kapıda değil merkezinde kontrol edilebiliyor diye biliyorum. haricen kargo şirketleri ürünün kutusunun açılmasını istemiyor genelde. ek ücret ödemedikçe yani.

kargo açmak için ek ücret ödeniyor ve kapıda değil merkezinde kontrol edilebiliyor diye biliyorum. haricen kargo şirketleri ürünün kutusunun açılmasını istemiyor genelde. ek ücret ödemedikçe yani.
kesinlikle ek ücret yok. kargo ücretide yok bakıyosunuz begenmezseniz kargocuyu yolluyosunuz bukadar basit.merkezde felan değil kapınıza kadar geliyor korgo görevlisi

kardesım onu bı gececeksın. ptt kargo fırmasıyla calısan hıcbırsey guvenılır degıldır.sende en kısa surede satıs yapacaksan baska fırmayla anlas... telefon sana gelecekte elıne alıp bakacaksın ondan sonra para vereceksın!! boyle bırsey yok orası resmı devlet kurumu memur para almadan sana mal vermez.. ıcınde corapta cıksa gerı almıyor memur..ben nelerı gordum.. cunku postacı arkadasım var... onun yanında sahıt oldum.

öncelikle orjinal telefonda china yazıyor fakat parçalar orjinal sadece üretimi çinde yapılıyor nedeni ucuz insan gücü zaten bilmeyen yoktur ! kapıda kargoyu açtırsan bile hocam ne olacak telefona bakacaksını açacaksın bakacaksın açılıyor. gidip 1 2 saat telefonu kurcalayamazsın kargocu kapıdayken ;) dediğim gibi bende bu işi yaptım. kaliteli olanlar yokmu tabiki var. ama sizinkilere baktım fiyatlara baktım. onlardan biri bile 1.ci kalite mal değil. 1.ci kalite malların gelişi bu fiyatlara denk geliyordu.

kardesım onu bı gececeksın. ptt kargo fırmasıyla calısan hıcbırsey guvenılır degıldır.sende en kısa surede satıs yapacaksan baska fırmayla anlas... telefon sana gelecekte elıne alıp bakacaksın ondan sonra para vereceksın!! boyle bırsey yok orası resmı devlet kurumu memur para almadan sana mal vermez.. ıcınde corapta cıksa gerı almıyor memur..ben nelerı gordum.. cunku postacı arkadasım var... onun yanında sahıt oldum.
tamam o zman size yollayalım eğer kargocu açtırmazsa size istediğiniz ürünü hediye edicem. :) :) zaten şöyle bişey de var eğer açtırmazsa kimse almak zorunda değilki güzel kardeşim.Ama biz bu işi yapmamış olsak kendimize güvenmiyor olsak ürünün arkdasında olmasak kontrolsüz kargo yollarız ama istedğiniz gibi kontrol edebilirsiniz

öncelikle orjinal telefonda china yazıyor fakat parçalar orjinal sadece üretimi çinde yapılıyor nedeni ucuz insan gücü zaten bilmeyen yoktur ! kapıda kargoyu açtırsan bile hocam ne olacak telefona bakacaksını açacaksın bakacaksın açılıyor. gidip 1 2 saat telefonu kurcalayamazsın kargocu kapıdayken ;) dediğim gibi bende bu işi yaptım. kaliteli olanlar yokmu tabiki var. ama sizinkilere baktım fiyatlara baktım. onlardan biri bile 1.ci kalite mal değil. 1.ci kalite malların gelişi bu fiyatlara denk geliyordu.

kaliteli mal zaten kendini 10 dakikada belli eder kamerası olsun donup donmamaı olsun begenmyen kişi anında iade edebilir dükkanımız belli yerimiz belli mağazamızdanda alabilirler istanbulda olan kişiler

tamam o zman size yollayalım eğer kargocu açtırmazsa size istediğiniz ürünü hediye edicem. :) :) zaten şöyle bişey de var eğer açtırmazsa kimse almak zorunda değilki güzel kardeşim.Ama biz bu işi yapmamış olsak kendimize güvenmiyor olsak ürünün arkdasında olmasak kontrolsüz kargo yollarız ama istedğiniz gibi kontrol edebilirsiniz

kardesım ben senın ıyılıgın ıcın soyluyorum senı elestırmek cıın degıl yanlıs anlama.cunku memurlar actırmıyor kac kere sahıt oldum. sen en ıyısı normal kargo fırmasıyla gıt anlas...cok cıddı soyluyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri