F
fenomen99
Guest
arkdaşım ben bu işi yapıyorum eğer istersen gönderiyim.açtırmazsa ara beni hesabına ederi akdar para yatıralım. yatırmazsam adam değilim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kaliteli mal zaten kendini 10 dakikada belli eder kamerası olsun donup donmamaı olsun begenmyen kişi anında iade edebilir dükkanımız belli yerimiz belli mağazamızdanda alabilirler istanbulda olan kişiler
kamerası azda olsa biraz düşük mesal 13 mp ise 8 mp bunlarda hafızası 8 gb genelde işlemcisi 2 çekirdek orjinali 4 çekirdek,ram orjinalde 2 bunlarda 1 felan re csr racing tarzı takılmadan oynayabiliyorsunuz.gerçeğiyle ne farkı var bunların?
gerçeğiyle ne farkı var bunların?
evet kesinlikle haklısınız replika cihazların en iyi 8 gb hafızası vardır bizimkilerde yanında ne yazıyorsa o gerçekhafıza olayını iyi çözün, tabii ki arkadaşı böyle bir şey ile itham etmiyorum. diğer satıcıların yaptığı olay uufak bi yazılım hilesiyle size görüntüde 32 gb tel yolluyorlar. ayrıca menüsü falan birebir benzesede tel çok kasıyor. şu an bende bir tane s3 var oradan biliyorum![]()
google play veya app store var mı?
gereral mobıle varmı elınızde ve fıyatı nedır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.