Replika telefon satışı

F
  • Kullanıcı fenomen99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
arkdaşım ben bu işi yapıyorum eğer istersen gönderiyim.açtırmazsa ara beni hesabına ederi akdar para yatıralım. yatırmazsam adam değilim

kaliteli mal zaten kendini 10 dakikada belli eder kamerası olsun donup donmamaı olsun begenmyen kişi anında iade edebilir dükkanımız belli yerimiz belli mağazamızdanda alabilirler istanbulda olan kişiler

kaliteli mal kendini belli ederde. senin benim gibi olanlar illaki malın kaçıncı kalite olduğunu anlar. ama herkes cihaz satmıyor ;) neyse hayırlı satışlar

hafıza olayını iyi çözün, tabii ki arkadaşı böyle bir şey ile itham etmiyorum. diğer satıcıların yaptığı olay uufak bi yazılım hilesiyle size görüntüde 32 gb tel yolluyorlar. ayrıca menüsü falan birebir benzesede tel çok kasıyor. şu an bende bir tane s3 var oradan biliyorum :)

hafıza olayını iyi çözün, tabii ki arkadaşı böyle bir şey ile itham etmiyorum. diğer satıcıların yaptığı olay uufak bi yazılım hilesiyle size görüntüde 32 gb tel yolluyorlar. ayrıca menüsü falan birebir benzesede tel çok kasıyor. şu an bende bir tane s3 var oradan biliyorum :)
evet kesinlikle haklısınız replika cihazların en iyi 8 gb hafızası vardır bizimkilerde yanında ne yazıyorsa o gerçek

[MENTION=7992]fenomen99[/MENTION]

ürün sipariş edildiğinde kaç günde geliyo...... bi sorum daha olacak snapdragon 800 serisi işlemciye email çakan varmı.?

Son düzenleme:
3 iş günü içinde siparişiniz elinizde oluyor. işlemcinin takılı olduğu cihaz nedir. ayrıca evet googla play ve samsung app store var istediğiniz uygulamalar yükleyebilirisiniz

bu telefonlardan çok kullandım ben mecidiyeköydeki dükkanımda da sattım telefonla ilgili bilgi vermek gerekirse telefonda orjinalindekine nazaran kullanımlar eksik veya kısıtlamalı aynı zamanda yazılım çökmeleri aradabir olabiliyor elle manuel imei atma şansınız daa bulunmakta , kameraları birebir aynı pixel değiller ekran kontrasları yüksek oldugundan ileride ekranlarında beyaz lekelenmeler de olabiliyor , ayrıca dubai ,kore ,japon ,taiwan , vs vs gibi ülke üretimleride doğru değil direk ÇİN den gelmektedirler , ama alınıp kullanılabilicek yegane telefonlardır öneriyorum özellikle mail açma işinde çok işe yarıyor neden derseniz manuel imei değiştirme özelliği var pc lerde mac varsa biliyorsunuz bunda da imei vardır. son olarak belirtim telefonların ikinci el piyasası yoktur , orjinalini 2 elini çinmalının sıfırına hemen hemen eş değerdir.

istanbulda nerede dükkanınız sitede iletişim kısmında göremedim adresi...

Gerçeğiyle farkı yok felan gibisinden bazı yorumlar okudum :) Arkadaşlar kusura bakmayında bu fiyata evet görsel olarak gerçeğinden seçilmeyen, dokunmatiği gerçeğiyle neredeyse birebir olan telefon alırsınız. Ama wifi çekimi 15-20 metre olur, gps bulunmaz, 3g olmaz, uygulama belleği çabuk dolar çok fazla şey yükleyemezsiniz (Hafıza kartına atılsada çalıştırma dosyası telefon belleğine gider) Ram düşüktür. basit oyunlar dışında oynayamazsınız. Kulaklık ve mikrofon kalitesizdir ve hemen farkedilir. bu fiyata ancak bu olur diye kabullenirsiniz ve moraliniz bozulur. Ama benim gibi inatcıysanız hoparlörü nokia ile değiştirirsiniz, pili çiklet pil amperi yüksek alırsınız, jelatin düzğün yapışmadığından arkaya kapak alırsınız, root yaparsınız ve gereksiz uygulamalardan kurtulursunuz idarelik telefon olur. Yinede 3g olmayan telefon internette yavaştır. Kameraya gelince kimse bana 8mp demesin 2 ye razıyım :) Yinede piyasada 1. kalite replikalar var ama şahsen ben pişmanım.

Not: Telefonu bu arkadaşımızdan almadım yanlış anlaşılma olmasın, sadece tecrübemi paylaşmak istedim. aldığım tlf iphone 4s android

gereral mobıle varmı elınızde ve fıyatı nedır

Hocam general mobile telefonu bende almayı düşünüyorum. İnceledim araştırdım. Fiyat olarak ta özellik olarakta beğendim. En uygun fiyat sanalpazar ve n.11 de. Daha uygun fiyatlı bulamadım. Teknolojiyle aram iyidir. Hem fiyatı hem özellikleriyle asla bizi pişman etmez bu telefon. iphone 5c veya samsunglara 1000 küsür tl bayılmaya gerek yok
General Mobile Discovery 16 GB 679,90 TL Sanalpazar.com'da 23775573

arkdaşlar konuyu iptal ediyorum bu sitede konu açtıma pişman oldum işiniz yokmu sıkılıyomusunuz sadece konuyu çöpe çevirmeye çalışıyosunuz.yorum felan da yapmayın siteyede kimse tıklamasın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri