Replika Telefon ?

gerçek anlamda konuya hakim bi arkadaş çıktı. Hocam piyasadan bilginiz varsa mt6589 işlemcili telefonların piyasası ne kadardan gidiyor şuan ? Ben hala 6577 kullanıyorum :)

---------- Mesaj saat 02:00:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:57:01 civarında gönderildi. ----------

bu arada hocam telefonlardan her hangi birini quadrant la test edip ekran goruntusu paylaşırsan daha kolay fikir sahibi olabiliriz note 3 almayı istiyorum birtane

270 ila 300 dolar arasında bi fiyata geliyor hocam gerçek mt6589lar. Ramlere görede fiyat değişebiliyor. Diğerleri genelde 6575 / 6577 görünüşte 89 fake / 512 ram görünüşte 1gb ve 2gb fake. Orjinal değerleri görmek için root atılması gerek. Benim elimde 2. telefon olarak kullandığım eskiden sattığım bi 89 cihaz mevcut aşağıya ekliyorum resimleri. Şu şekilde daha detaylı inceleyebilirsiniz orjinal samsung app içine entegre.

KgJppL.png

xAdNN7.png

xV1NQP.png

xV1NQR.png

wOpNa3.png

eppk2z.png

wz7Lpg.png

x875Ld.png

270 ila 300 dolar arasında bi fiyata geliyor hocam gerçek mt6589lar. Ramlere görede fiyat değişebiliyor. Diğerleri genelde 6575 / 6577 görünüşte 89 fake / 512 ram görünüşte 1gb ve 2gb fake. Orjinal değerleri görmek için root atılması gerek. Benim elimde 2. telefon olarak kullandığım eskiden sattığım bi 89 cihaz mevcut aşağıya ekliyorum resimleri. Şu şekilde daha detaylı inceleyebilirsiniz orjinal samsung app içine entegre.

KgJppL.png

xAdNN7.png

xV1NQP.png

xV1NQR.png

wOpNa3.png

eppk2z.png

wz7Lpg.png

x875Ld.png

bu bile gerçekten çok çok iyi görünüyor. acilen bi note 3 edinmem lazım :) 6589 gerçekten güzel gozukuyo hele bir de orjinalini denk getirirsek tadından yenmez

bu bile gerçekten çok çok iyi görünüyor. acilen bi note 3 edinmem lazım :) 6589 gerçekten güzel gozukuyo hele bir de orjinalini denk getirirsek tadından yenmez

Alırken orjinal değerleri görmek için root etmek gerekiyor ama buna da çoğu satıcı izin vermiyor ne yazık ki inşallah istediğiniz değerlerde bi cihaza kavuşursunuz hocam.

buda oyun performansı
KdAE2L.png

@grcn37 hocamın cihazlarını da incelemekte fayda var detaylı içeriğine bir göz atın derim. Hayırlı geceler.

hocam bizdeki cihazlarda sizin attıgınız görüntü kalitesinde 1. kalitede sizin cihazlarda sağlam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri