Resimleri Birleştirip Video Yapamak Hakkında Bir Kac Soru

• Kullanıcı LooKTeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

LooKTeri

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar resimleri movie maker ile birleştirip video yapmak hakkında bir kac sorum var :

1. Böyle videolar özgün katagorisine girer mi?
2. Eger özgün video katagorisinde ise korumak için (kopyalanma vs.) neler yapılabilir yada gerekli mi?.
3. Video ya youtube nin içerik olusturma bölümünden ses-müzik eklesem sorun olur mu ?

1- Resimlerinizle , Move Maker, proshow, camtasia vb. Video Düzenleme/oluşturma programları ile klip hazırlayabilir film oluşturabilrsiniz.
2- Videonuzu takip edip , yeniden kullanılması durumunda youtube'a Telif hakkı ihlali bildirimi yapabilirsiniz.(Bence yüksek hitli bir videon alınıp izlenmişse ona telif atabilirsin ama uğraşma bence kazanmaya bak)

3- Müzik işi sıkıntılı ama intro veya free licance olarak kullanabileceğiniz müzikler hem youtube de hem araştırrarak bulacağınız sitelerde mevcuttur.

Bunlara ek olarak, eğer ilgi çekici bir alanda yapabilirsen videoları 7/24 kazandırır.Örneğin;Şeker(Zehir ) yememek için 10 neden !! bu gibi başlıkla alakalı video hazırlayabilirseniz belli bir indexten sonra rahat para kazanacaksınız. Videolarını çok uzun tutma genelde uzun videolara odaklanarak gelinmediği için pek tıklnmıyor 3-7 dakika (esnek )aralığında olsun
Çarpıcı başlıklar ile kazanabilirsin yani hem abone de tuttuktan sonra attığın her video hızlı tık alacağı için izlenme ve popülarite de almış olacaksın kar topu gibi...
başarılar...

1- Resimlerinizle , Move Maker, proshow, camtasia vb. Video Düzenleme/oluşturma programları ile klip hazırlayabilir film oluşturabilrsiniz.
2- Videonuzu takip edip , yeniden kullanılması durumunda youtube'a Telif hakkı ihlali bildirimi yapabilirsiniz.(Bence yüksek hitli bir videon alınıp izlenmişse ona telif atabilirsin ama uğraşma bence kazanmaya bak)

3- Müzik işi sıkıntılı ama intro veya free licance olarak kullanabileceğiniz müzikler hem youtube de hem araştırrarak bulacağınız sitelerde mevcuttur.

Bunlara ek olarak, eğer ilgi çekici bir alanda yapabilirsen videoları 7/24 kazandırır.Örneğin;Şeker(Zehir ) yememek için 10 neden !! bu gibi başlıkla alakalı video hazırlayabilirseniz belli bir indexten sonra rahat para kazanacaksınız. Videolarını çok uzun tutma genelde uzun videolara odaklanarak gelinmediği için pek tıklnmıyor 3-7 dakika (esnek )aralığında olsun
Çarpıcı başlıklar ile kazanabilirsin yani hem abone de tuttuktan sonra attığın her video hızlı tık alacağı için izlenme ve popülarite de almış olacaksın kar topu gibi...
başarılar...

Hocam deneme amaclı movie maker ile video yapıp youtube a 10-15 tane video attım baya güzel izlenme geldi. Videoların uzunlugu 50-90 saniye güncel konular ile ilgili. Fon müziginide youtube un içerik oluşturma bölümünden alıyorum suan bir sıkıntı yok. Benim bildiğim telif göndermek için video ya logo ve/veya into eklemek gerekiyormus ama ben logo ve/veya intro koymuyorum telif gönderirken bir sıkıntı olur mu ?

---------- Mesaj saat 16:31:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:05 civarında gönderildi. ----------

Güncel...

logo değilde videonun size ait olduğu zaten belli ben hiç telif göndermedim belkide öyledir :)

Aslında şu youtube bir karıştırsak sanırım özgün video anlamında çok fikir verecek çalışma var. Para kazanmayı tekrar aktif ettim umarım kapanmazsa bu türlerde çalışma yapmayı planlıyorum bakalım.Herkes için hayırlısı olsun..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri