resmen gizli kahramanız bu ülkede

bacanak

Kayıtlı Üye
heralde özgün youtuber bunlar, biz de gizli kahramanlar oluyoruz. meydan kimlere kalmış. insek mi puslu havada vadiye bi utandırsak şunları. :p

Aq7Bgq.jpg

Ses etmeyin. onlar kendi kendine takılsın bizde kendi kendimize.

sırf ülkemdeki insanlar abidik gubidik yabancı programlara kaymasın, türk türk'ü izlesin, ülkem kalkınsın diye türkçe içerik çalışıyorum :P

oha diyorum ve yapyap kanalların sahiplerini göremedim.Onlarda orda olsa tam biter youtuberler.Hergün ilginç başlıklı aslında hiçde ilginç olmayan 11 fotolu bilgi görmekden bıktık bide yararlı yazılıyor ya bitiyorum onlara.. sen koysan en ilginç ve bilgili fotoları kimse izlemez bu youtube çok garip bir yer gerçekden bu pastada herkese bir dilim var.

yalan dolan kanalı hariç diğerleri de spam gibi çalışıyor zaten

Sadece Türkiyemi dünyada youtuben y si kalmaz. İflas bayrağını çeker

Sadece Ruhi'yi takip ediyorum,diğerlerini tanımam...
ama çocuk işi hakkıyla yapıyor ve gayet profesyonel...

oha diyorum ve yapyap kanalların sahiplerini göremedim.Onlarda orda olsa tam biter youtuberler.Hergün ilginç başlıklı aslında hiçde ilginç olmayan 11 fotolu bilgi görmekden bıktık bide yararlı yazılıyor ya bitiyorum onlara.. sen koysan en ilginç ve bilgili fotoları kimse izlemez bu youtube çok garip bir yer gerçekden bu pastada herkese bir dilim var.

soldan 3. kişi o gibi ama tam emin olamadım

Soldan 3. Oha diyorum Cem

en sağdaki ekin kollama (küfürle prim yapan ergen eğlendiricisi)
bir yandaki yani 2. sıradaki ruhi çenet (saygı duyuyorum aralarında en iyi bu işi yapanlardan)
3. sırada youtubeden nasıl para kazanılır tarzı videoalr cekip prim yapmaya çalışan ulaş beyfendi. (kendini birşeyler sanar )

kısacası 2 adam varsa cidden iyi yapan ruhi ve oha diyorum cemdir. gerisi fasa fiso

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri