Resmin içine nasıl video ekleyebilirim ?

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda benzer sorular olmuş olabilir ve cevapları da olabilir ama güncel hiçbir bilgi bulamadım.

Camtasia ile ilgili konulara baktım lakin tüm videolar silinmiş.

Sorum ise şöyle. Daha çok ünlem değilde dünya engeli geçmek adına böyle bir yöntem lazım.

Öncelikle çerçeve eklemeyi demiyorum. Çünkü çerçeve ekleyince video kırpılıyor. Bana videonun full ekranlısı lazım resmin ortasında. Aynı zamanda kırpadabileyim tabii çok iyi olur.

Yani videoyu yüklerken hem istediğim ölçüde kırpıyım hemde bir resim içinde izlenmesini sağlayayım. Kırpmak zorunlu değil. Olmasa da olur.

Bunu nasıl yapabileceğim hakkında bir resimli veya videolu anlatım var mı ?

Veya buradan çok kısa özet geçebilecek bir arkadaş var mı ? Bana programları ve çok kısa anlatımını söyleseniz kafii. Çabuk çözebileceğime inanıyorum.

Kusura bakmayın böyle genel bir soru sorduk. Ama bulamadım.

Bu arada yapmak istediğim :

eb66ab158b093ab35eee93a4ad22bc58.jpg

Not: Yanlış anlaşılmasın Gizza'ya karşı bir saldırıya geçmedim :) Elimde bu video vardı izlerim bayaa da :)

camtasia kullan resimi at üstüne video at video küçült tamamdır

edit
1. kolona resimi at
2. kolona video yu at video kücültünce işlem tamam

Cok basit ilk önce 1280x720 formatında resmi ayarla sonra onu camtasiaya at üstüne de videoyu at mausla videonun boyutunu kendin ayarla bu sekilde tam boyut olur arkadaki resim
Aradığın bumu tam anlamadım ama

Hissetmiştim bu program ile yapacağımı.

Sadece kullanımda sıkıntılar vardı. İndireyim takılırsam yazayım hemen buradan. Arkadaşlar teşekkür ediyorum.

Umarım işlemler toplu ve hızlıdır. Camtasia bana hep ağır ve büyük bir program gibi geldi. Kullanmayı hiç istemedim

Sadece kullanımda sıkıntılar vardı. İndireyim takılırsam yazayım hemen buradan. Arkadaşlar teşekkür ediyorum.

Umarım işlemler toplu ve hızlıdır. Camtasia bana hep ağır ve büyük bir program gibi geldi. Kullanmayı hiç istemedim

Kullandığın bilgisayarı bağlı orası render süresi uzun videolar için baya zor oluyo yani uzun sürüyo bilgisayarın iyiyse daha hızlı olur tabi team ile bağlanıp gösterebilirim istersen

az önce böyle bi videoya denk geldim. çocuğın teki yazmış. Videoyu böyle yapıyorlar ya kendilerini hacker sanıyorlar :D

camtasia ile ilgili konulara bakmana gerek yok zaten camtasia veya diğer video editleme programlarının çoğunda çok kolay bir şekilde bunu yapabilirsin.beni şaşırtan 1 seneden fazla üyeliğin var 2.5k mesaj atmışsın böyle birşeyi bilmemen :) sanırım hiç video editleme programı indirip bilgisayarında açmadın bile :)

teker teker her videoya uğraşmak istemiyorsan videonti diye bir render yazılımı var forumda satılan o hepsine otomatik ekliyor ve render çok hızlı

camtasia ile yapamazsan sony vegasta yapabilirsin üstad senin emeğin bizde büyük öğretiriz :) basit bir işlem zaten

Kullandığın bilgisayarı bağlı orası render süresi uzun videolar için baya zor oluyo yani uzun sürüyo bilgisayarın iyiyse daha hızlı olur tabi team ile bağlanıp gösterebilirim istersen

Hocam yaparım da . Yapamazsam not ettim size özel mesaj atarım Teşekkürler.

camtasia ile ilgili konulara bakmana gerek yok zaten camtasia veya diğer video editleme programlarının çoğunda çok kolay bir şekilde bunu yapabilirsin.beni şaşırtan 1 seneden fazla üyeliğin var 2.5k mesaj atmışsın böyle birşeyi bilmemen :) sanırım hiç video editleme programı indirip bilgisayarında açmadın bile :)

O yüzden kusura bakmayın dedim başta.

Hocam şöyle söyleyim. Ben ihtiyacım olmayan şeylere hiç ilgi duymuyorum.

Bu konunun cevabının geldiği konulara falan baktım zamanında ve denk geldim ama hiç öğrenme gereği hissetmedim.

İçeriklerim böyle riske değecek videolardan oluşmadığı için bu tür şeylere ihtiyacım olmadı. Sadece aiseesfot kullanıyordum. 10.000'den fazla video renderi yapmışımdır Aisessoft'da o derece diyeyim. Ama bugün 3. adsense'yi açtım ve riskli şeyler yüklemeyi deneyeceğim. O yüzden bu yöntem lazım oldu. Neyse başınızı ağrıttım :)

teker teker her videoya uğraşmak istemiyorsan videonti diye bir render yazılımı var forumda satılan o hepsine otomatik ekliyor ve render çok hızlı

Evet gördüm ama o tür şeyler kullanmayı sevmiyorum.

Bu konuyu açma sebebim de camtasia gibi genel bir program yerine belki aiseesoft gibi küçük çaplı bir program bulurum umudu idi.

Lakin bilindik bir program tabi burada yazılan değil.

camtasia ile yapamazsan sony vegasta yapabilirsin üstad senin emeğin bizde büyük öğretiriz :) basit bir işlem zaten

Estağfurullah dostum :)

Son düzenleme:
1b1b2df89613824eb0d848441b8d3901.png

Devamlı şu hatayı alıyorum arkadaşlar. İnternet bağlantısını kes diyor ama vds'de kesemem. Host dosyasından engelledim lakin dosya bulunamadı diyor devamlı.

Ben şu dll yi indireyim bi :)

reesmin tam ortasına almanı tavsiye etmem. zira reklam altta kalkıcak.

reesmin tam ortasına almanı tavsiye etmem. zira reklam altta kalkıcak.

Hocam şu hatayı bir geçsem onlara sıra gelecek bakalım hayırlısı :) Olmazsa eski sürüm bi camtasia kuracağım.

Bende gerekli windows yazılımları yüklenmemiş ondan hata alıyorum ben. Dll'yi de aldım attım System32 'nin icine ama fayda yok

camtasia yı indirebilecegim temiz bi link varmı arkadaşlar

Hocam işte bende o Desktop Experince yeri yok. Çoktan buldum o yöntemi girdim ama orada yazılan çoğu şey var Experince kısmı yok aynen şöyle.

http://i.gyazo.com/64b23fcdd2060a05d609b06cc1205c09.png

Tamam buldum. User interfance diye bir yerin içinden çıktı. Bakalım yükleyince olacak mı

Açtım sonunda ne belaymış arkadaş değer inşallah

Son düzenleme:
Hd bi arka plan indirirseniz paint.net programıyla içini istediğin şekilde kesip transparan yaparak çerçeve oluşturabilir bu çerçeveyide camtasia ile videoyu içine oturtup dünya engelini geçebilirsiniz.

Arkadaşlar tüm sorunlar halloldu. Çok iyi oldu çokta güzel oldu. Teşekkür ediyorum.

Hd bi arka plan indirirseniz paint.net programıyla içini istediğin şekilde kesip transparan yaparak çerçeve oluşturabilir bu çerçeveyide camtasia ile videoyu içine oturtup dünya engelini geçebilirsiniz.

Hocam aynen bende onu kullanıyorum. Teşekkür ederim

Arkadaşlar tüm sorunlar halloldu. Çok iyi oldu çokta güzel oldu. Teşekkür ediyorum.

Hocam aynen bende onu kullanıyorum. Teşekkür ederim
Hocam videonti yazılımını al toplu olarak hiç uğraşmadan seri biçimde resimlere video ekleyebilirsin... Diğerleri çok uğraştırıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri