Riski seven arkadaşlar buraya

100$ parayı gg de birşeyler alıp satmaya çalışsanız daha çok kazanırsınız
10$ masraf 90$ sermaye günlük %10 kazansan al sana para

boş işlerle ilgilenmeyin gençler realist olun hayat kısa bir bakarsınız yaş geçmiş gitmiş kazandıklarınızda yanında

2005-2009 arası kazançlarım/hitlerim keşke bugün olsa...

Hesap 2332 dolardan 2403 dolara çıkmıştır.

Hesap 2403 dolardan 2436 dolara yükselmiştir.

Hesap 2436 dolardan 2496 dolara yükselmiştir.

Hiç uğraşmayın kumar oynayın daha çok şansınız var..

Forex,iddaa,kumar bunlar hiç bir zaman kazandırmaz bulaşmayın. 1 kazanırsın 2 kaybedersin rulette çok para kaybettim.

Geçen ayın 26 sında gerçek hesaba başladım ve 1 ay sonunda 684 dolar kar elde ettim.
Bu arada forex kumar değildir. Forexi kumarla eşdeğer tutanlar ya bu işi bilmiyor ya da iş olsun diye yazıyor. Forex kumar olsaydı 1 ay boyunca bu kazançlara ulaşabilir miydim? Ne kadar şanslı adamım değil mi? En yakın zamanda sayısal oynamam lazım :)

Hesaptaki para 2.584 Dolar olmuştur. Toplam kar: 736 DOLAR.
Riski seven yatırımcı arkadaşları bekliyoruz.

Geçen ayın 26 sında gerçek hesaba başladım ve 1 ay sonunda 684 dolar kar elde ettim.
Bu arada forex kumar değildir. Forexi kumarla eşdeğer tutanlar ya bu işi bilmiyor ya da iş olsun diye yazıyor. Forex kumar olsaydı 1 ay boyunca bu kazançlara ulaşabilir miydim? Ne kadar şanslı adamım değil mi? En yakın zamanda sayısal oynamam lazım :)
Sizin kar yapıp yapmamanız bunun kumar olduğu gerçeğini değiştirmez. Kumar olması için zarar yapmanız gerekmiyor ayrıca pozisyonlarınızda ki 150 tl lik zararları görmüşsünüzdür. Şuan sizin yaptığınız 1 lotluk işlemler falan hepsi kumardır. Kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz ama insanları yanlış yönlendirmeyin artık. Yoksa şikayet edeceğim. Hakkınız olmayan bir parayla işlem yapmak kumardır. Ve her defasında şu konuyu güncellemenin mantığı nedir ?= Biz yapsak flood olur aynı mesaj içine yazın tüm kazançlarınızı.

[MENTION=4471]Mtkn58[/MENTION] Senin zorun nedir kardeşim anlamış değilim. Konuya bakmazsın olur biter. Sen kumar diyorsun diye kumar olacak değil. Fetva verme yetkisini nerden alıyorsun.
Burada amacım hem kazanmak hem de kazandırmak. Bu konuya bi daha boşboş yazıp insanı sinir etme. Olumlu - olumsuz yorumlarını yazdın daha önce bir şey dedik mi? Ama ileri geri konuşmaya gerek yok.
Sende ricam bu konuyu görünce konuya hiçbir şekilde uğramaman.

foreks para tuzağıdır. not: foreks firmaları spk ya tabi deıldırler. yanı adsense var, birde partner var, foreks=partner ... yanı içeride paran olsun vermez ise hiç bir kural yada yaptırıma tabi değildir...
foreks nedir?
1-çeşitleri vardır .. örnek dunya piyasalarında altın-gümüş-usd-euro gibi paritelerde alım-satım yaparsınız.. aynı kuyumcudan 1 ucuk altın aldın, sonrasında 5 gun geçti sattın kar yaptın-zarar ettın.. foreksde oyle bişe... alım-satım = kar yada zarar...
ama foreks baya ciddi getiri ve goturuye tabidir.. bir kucuk altın aldın- 100 tl ertesi gun sattın 90 tl 10 tl zararsın yada kar diyerim ... AMA FORREKS 100 TL ALTIN ERTESİ GUN 20 TL YE SATIYORSUN VEYA 100 TL ALTINI ERTESİ GUN 180 TL YE SATIYORSUN.. İŞTE EN BUYUK KUMAR FONKSİYONU BUDUR...

yanı rulet masasında 2 renkden birini seçmeki iddada tek maç seçip parayı basıp 90 dk sonra beklemek gibi bişedir. foreksi çözerken bol bol para kaybedersin, genelde öyl eolmuş kişiler krediler çekerek paralarını yok etmiştir. hatta canlı hatırım danışmanları sizleri bol bol pöfpöflemekte gaz vermekte sözde taktık vermektedir... sakın bulaşmayın.

(ek: aktif olarak borsada kısa orta ve uzun vade vatırımlarım halen vardır. 10 yıldan fazla bu işlerin en dibine girmiş, en üstüne çıkmış bir yatırımcı olarak düşüncemi yazıyorum.. amacım ve maksatım konuyu baltalamak yada kişileri rencide etmek değildir.) konunun açılma amacıda belliki bilgi paylaşımı ve sonuç gösterimidir. bu iş bir yetenek işidir beliryetim.

@Mtkn58 Senin zorun nedir kardeşim anlamış değilim. Konuya bakmazsın olur biter. Sen kumar diyorsun diye kumar olacak değil. Fetva verme yetkisini nerden alıyorsun.
Burada amacım hem kazanmak hem de kazandırmak. Bu konuya bi daha boşboş yazıp insanı sinir etme.
İnsanları kumar değil diye yanlış yönlendiriyorsun üstüne üstlük habire konuyu güncelliyorsun insanları uyarmam boş mesaj mı oluyor ? Size kumar olmadığına dair fetvayı kim verdi. Neye dayanarak kumar değil diyorsunuz ?
Zoruma giden insanların kandırılması yanlış bir şey varsa uyarırım. Seninle başkasıyla alakası yok.

Eğer paranızın katıyla oynarsanız Forex kumardır. Aynen konuyu paylaşan arkadaşın yaptığı gibi. Ki zaten parasının katıyla oynamayan bu işe girmez. Şöyle söylemek gerekirse Forex'e girenlerin %95'i parasının katlarıyla oynar bu zorunlu gibi bir şeydir.

@Mtkn58 Senin zorun nedir kardeşim anlamış değilim. Konuya bakmazsın olur biter. Sen kumar diyorsun diye kumar olacak değil. Fetva verme yetkisini nerden alıyorsun.
Burada amacım hem kazanmak hem de kazandırmak. Bu konuya bi daha boşboş yazıp insanı sinir etme. Olumlu - olumsuz yorumlarını yazdın daha önce bir şey dedik mi? Ama ileri geri konuşmaya gerek yok.
Sende ricam bu konuyu görünce konuya hiçbir şekilde uğramaman.

Kusura bakmayın da siz burada yalan yanlış konuştukça ben bu konuda olurum. Kazançlarınızı paylaşıp insanları sisteminize mi diyeyim nereye çağırıyorsanız çağırın ama gelip burada bana dediğiniz gibi fetva vermeyin. Kumar değil demeyin.

İnsanları kumar değil diye yanlış yönlendiriyorsun üstüne üstlük habire konuyu güncelliyorsun insanları uyarmam boş mesaj mı oluyor ? Size kumar olmadığına dair fetvayı kim verdi. Neye dayanarak kumar değil diyorsunuz ?
Zoruma giden insanların kandırılması yanlış bir şey varsa uyarırım. Seninle başkasıyla alakası yok.

Eğer paranızın katıyla oynarsanız Forex kumardır. Aynen konuyu paylaşan arkadaşın yaptığı gibi. Ki zaten parasının katıyla oynamayan bu işe girmez. Şöyle söylemek gerekirse Forex'e girenlerin %95'i parasının katlarıyla oynar bu zorunlu gibi bir şeydir.

Kusura bakmayın da siz burada yalan yanlış konuştukça ben bu konuda olurum. Kazançlarınızı paylaşıp insanları sisteminize mi diyeyim nereye çağırıyorsanız çağırın ama gelip burada bana dediğiniz gibi fetva vermeyin. Kumar değil demeyin.

Mesajını yaz, insanları uyar kumar olduğunu söyle buna bir şey diyen yok. Ben de burada bu işten para kazanıyorum ve forum ahalisi ile birlikte kazanmak istiyorum. Hergün yeni işlemlerin paylaşımını yapıyorum. Buna flood denmez. İstediğin kadar olumsuz yorum yapabilirsin kardeşim. Hayırlı bol kazançlar diliyorum sana.
Ben forexi diyanet fetva kuruluna sordum çok araştırdım ve girdim bu işe. Forex caizdir fetvasını aldım diyanet fetva kurulundan.

Ya herşeyi siliyorum konunun uzamasına artık gerek yok. Herkes bildiğini yapsın araştıran zaten direk görecektir durumun içeriğini.

Bana göre haramdır arkadaşa göre değildir. Siz kendiniz girecekseniz bu işe bu kadar laf üstüne çok önemliyse haram olup olmaması kendiniz araştırın ben görevimi yapıp uyardım bu konuda gerisi bu işe başlayacaklara kalmış.
Forex ile ilgili yorumuma gelirsek arkadaş bir sistem bulmuş gayet güzel kazanç sağlıyor tabi ne kadar güvenilir bilinmez sonuçta bir bot ama riski sevenler yazmış. Eğer riski seviyorsanız girin dediği gibi çok büyük kazanç da kayıpta elde edilir bu işte. Kumar kısmını geçiyorum artık kavga etmekten yoruldum. @capari_83 konu içeriğinde ki tüm mesajlarımı da silersen sevinirim. Zaten işe başlayacak arkadaşlar çok hassas ise bu konularda araştırır.

Hocam direkt forex caiz midir diye sordum. Bunu arkadaşa değil diyanet fetva kuruluna sordum. Forexin ne olduğunu biliyordur herhalde koskoca diyanet.

Bir yanlış anlaşılma olmuştur hocam emin olabilirsin bundan ben yıllardır bu işlerdeyim az çok her şeyi biliyorum diyebilirim. İslam kurallarında fiziksel yapılır bu işler. ÖYle hayali şeylere risklere pek yer yoktur. Bunlar mekruh uygun değildir. Bu mesajı sizin için yazdım. Uzatmaya gerek yok bu dahil tüm mesajlarımı silerseniz minnettar olurum. Konuya da artık dini açıdan yaklaşmam bundan sonra.

forumda din,siyaset,spor konularında tartışmak yasaktır.
Evet kusura bakmayın bu yüzden yapılan tüm alıntılarımı ve mesajlarımı kaldırırsanız minnettar kalırım. Bu konuda ki.

Bende araştırdım zamanında baya size bilgiyi kim verdi bilmiyorum ama o kişiye itimat etmeyin. Hayali bir parayla işlem yapmak haramdır. Siz acaba kaldıraçlı işlemlerden bahsettiniz mi ilgili arkadaşa yoksa sadece dolar euro alıp satıyoruz mu dediniz ? Sizin ne sorduğunuz önemli. Bakın alttaki paylaştığım yazıda fiziksel olmayan alım-satımlar da bile caiz değildir yani uygun değildir deniliyor din bu konuda o kadar kısıtlayıcı kaldı ki forex'i savunuyorsunuz.
Yani bizim bankalardan aldığımız altın dolar vb. şeyler bile caiz değildir sebebi bunları fiziki olarak almamız gerekir.
Not: Bu arada ben insanlara bu işe başlamayın deyip konuyu baltalamadım ama kumar değil yazıp bir de kar yaptığınız için dalga geçercesine mesaj yazmanız durumu buraya getirdi

Mevzu ile iligli Diyanet İşleri Başkanlığının verdiği cevap da şöyledir:
“Kuşkusuz, para cinsinden olan şeylerin birbirleriyle değiştirilmesinde (sarf akdinde, alınıp satılmasında) bedellerin peşin olması gerekir. Bedellerden birinin veresiye olması, yapılan işlemi faize dönüştürür. Buna göre dolar ve euro gibi yabancı paraların vade farkı uygulanmasa bile veresiye olarak satılması caiz değildir.Paranın ödünç alınıp verilmesinde ise faiz cereyan etmez.
“Peygamber Efendimiz (s.a.v.), “veresiye ile veresiyenin mübadelesini yasaklamıştır” [Süyûtî, el-Câmiu's-Sağîr, 6, 330. Hadis no: 9470; Hâkim'in Müstedrek'ine, Beyhâki'nin Sünen'ine atfen] Bu itibarla, malî mübadelelerde bedellerden en az birinin peşin olması, diğer bedelin de ödeme gününün tesbit edilmesi gerekir. Bedellerden her ikisinin de veresiye olması caiz olmaz. Bu hususta ulema icmâ etmiştir (görüş birliğine varmıştır).
Yukarıda izah ettiğiniz işlemler alın terine dayanmadığı, garar / aldatma içerdiği, tamamı elde olmayan bir parayla alış-veriş yapıldığı ve spekülasyonlara açık olduğu için caiz değildir.”

Hocam direkt forex caiz midir diye sordum. Bunu arkadaşa değil diyanet fetva kuruluna sordum. Forexin ne olduğunu biliyordur herhalde koskoca diyanet.

foreks para tuzağıdır. not: foreks firmaları spk ya tabi deıldırler. yanı adsense var, birde partner var, foreks=partner ... yanı içeride paran olsun vermez ise hiç bir kural yada yaptırıma tabi değildir...
foreks nedir?
1-çeşitleri vardır .. örnek dunya piyasalarında altın-gümüş-usd-euro gibi paritelerde alım-satım yaparsınız.. aynı kuyumcudan 1 ucuk altın aldın, sonrasında 5 gun geçti sattın kar yaptın-zarar ettın.. foreksde oyle bişe... alım-satım = kar yada zarar...
ama foreks baya ciddi getiri ve goturuye tabidir.. bir kucuk altın aldın- 100 tl ertesi gun sattın 90 tl 10 tl zararsın yada kar diyerim ... AMA FORREKS 100 TL ALTIN ERTESİ GUN 20 TL YE SATIYORSUN VEYA 100 TL ALTINI ERTESİ GUN 180 TL YE SATIYORSUN.. İŞTE EN BUYUK KUMAR FONKSİYONU BUDUR...

yanı rulet masasında 2 renkden birini seçmeki iddada tek maç seçip parayı basıp 90 dk sonra beklemek gibi bişedir. foreksi çözerken bol bol para kaybedersin, genelde öyl eolmuş kişiler krediler çekerek paralarını yok etmiştir. hatta canlı hatırım danışmanları sizleri bol bol pöfpöflemekte gaz vermekte sözde taktık vermektedir... sakın bulaşmayın.

(ek: aktif olarak borsada kısa orta ve uzun vade vatırımlarım halen vardır. 10 yıldan fazla bu işlerin en dibine girmiş, en üstüne çıkmış bir yatırımcı olarak düşüncemi yazıyorum.. amacım ve maksatım konuyu baltalamak yada kişileri rencide etmek değildir.) konunun açılma amacıda belliki bilgi paylaşımı ve sonuç gösterimidir. bu iş bir yetenek işidir beliryetim.

Hocam ne demek forex şirketleri spk ya tabi değildirler. Spk lisansları bu adamlara boşuna mı veriyorlar. Bu bilgiyi neye dayanarak söylüyorsunuz? Benim çalıştığım forex şirketinin spk lisansı vardır.

[MENTION=88]capari_83[/MENTION] bence boşver hocam burada anlatma değmez çünkü doğru söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar çok önyargılı insanlarımız var malesef hayırlı forumlar

Hocam ne demek forex şirketleri spk ya tabi değildirler. Spk lisansları bu adamlara boşuna mı veriyorlar. Bu bilgiyi neye dayanarak söylüyorsunuz? Benim çalıştığım forex şirketinin spk lisansı vardır.
Nasıl oynıycaz nasıl başarıcaz bu işi? Ben finansbankın fx ini denedim pek birşey anlayamadım kur alırken zararla başlıyosun çıkana kadar kapatmıyosun işlemi sanırım böyle bişeyler vardı.Bu arada parayı size mi yatırıcaz min 2000 tl derken?:confused:

Nasıl oynıycaz nasıl başarıcaz bu işi? Ben finansbankın fx ini denedim pek birşey anlayamadım kur alırken zararla başlıyosun çıkana kadar kapatmıyosun işlemi sanırım böyle bişeyler vardı.Bu arada parayı size mi yatırıcaz min 2000 tl derken?:confused:

Hocam yatırım şartlarını ilk sayfada belirttim. Kesinlikle kimseye bireysel olarak forexe yatırım yapın demiyorum. Forex bilgi işi, tecrübe işi, sağlam psikoloji işi.
Hocam isterseniz benim şuan bulunduğum hesaba aktarım yaparsınız isterseniz siz kendiniz forex firmasında hesap açıp işletmesini ben yapabilirim. Ama benim amacım imece usulü forumda güvendiğimiz bir arkadaşın adına hesap açılıp o hesap üzerinden kazanç sağlamaktır. Açılan hesaptaki karımız her ay boyunca %50 yatırımcı % 50 hesap işletene olarak dağıtılacaktır. Dediğim gibi 3 türlü hesap işletmenliğini yapabilirim.
1-Benim şuan kullandığım hesaba para aktarımı yapılarak işletmesini yapabilirim.
2- Siz kendiniz bireysel hesap açıp onun işletmesini yapabilirim.
3- Forumda güvenebileceğimiz bir arkadaş forex firmasında hesap açıp, yatırım yapmak isteyen arkadaşlar imece usulüyle o hesaba yatırım yaparak hesap işletmesini yapabilirim. ( imece her yönden daha iyi olacaktır. İmece yöntemiyle yatırımcı sayısı fazla olacak ama kaybedilirse çok fazla bir kayıp olmayacaktır.)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri