RitualTurkey Network – Ne İstediğinizi Biliyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş forumdanmı değilmi ? Bence güven oluşturmak için önce bir kendini tanıtması gerekirdi. Böyle direk olaya girmiş, insan ister istemez şüphe duyuyor. Önce sorulması gereken soru bu diye düşünüyorum.

RITUAL ENTERTAINMENT NETWORK Türkiye Bayisiyiz

ritualturkey.com alan adımızı müneccim olmadığımızdan dolayı anlaşmayı yaptık ve derhal aldık.
Biz hizmet sunmak için buradayız, faydalanmak isteyen arkadaşlarımız ile yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz. Kimin hangi partner ile çalışacağına biz karar veremeyiz ve kimseye bu konuda baskı uygulayamayız.
Telif ile alakalı soruları kısa zamanda kesin olarak yanıtlayacağız.
Web sitemiz ve tercümeleri ile alakalı çalışmalar devam ediyor, tamamlandıktan sonra ekibimizi tanıyacaksınız.
Biz ne istediğinizi biliyoruz, peki ya siz?

arkadaş konunu baltalamak istemiyorum ama bu partner youtube resmi partneri değil sen hubunun hubunu almış olmayasın

Konu çok gizemli oldu, coming soon :D

Walla bizi bu kötü durumdan bu şirket çıkartacak gibi bi his var içimde haydi hayırlısı :)

Abi ben zaten sana demiştim ama benim düştüğüm hatalara düştün :) İnşallah çalışacak doğru kişileri bulursun, tek demek istediğim bu. Bir kulağını tıka öyle devam et. Gerçekten üzülür kırılırsın yoksa. Kolay gelsin.

hocam bir ekleme yapmak istiyorum paypal paralara bloke koyabiliyor ödeme yöntemine özellikle -enpara- banka eklerseniz rahat edersiniz... ederiz....

Abi ben zaten sana demiştim ama benim düştüğüm hatalara düştün :) İnşallah çalışacak doğru kişileri bulursun, tek demek istediğim bu. Bir kulağını tıka öyle devam et. Gerçekten üzülür kırılırsın yoksa. Kolay gelsin.

Arkadaşı tanıyorsunuz madem neden kendi açıklamıyor veya siz açıklamıyorsunuz? Bizim öğrenmek istediğimiz bu sadece. Tesadüflere inanmadığım için arkadaşın ismini merak ediyorum.

Arkadaşı tanıyorsunuz madem neden kendi açıklamıyor veya siz açıklamıyorsunuz? Bizim öğrenmek istediğimiz bu sadece. Tesadüflere inanmadığım için arkadaşın ismini merak ediyorum.

arkadaşı tanıdığımı söylemedim hocam, arkadaşın bir yakınıyla skype da konuştuk bu partner mevzusunu ben de ona dedim ki; kriterleri yüksek tut düşük kriterlerle alım yaparsan ömrün kısa olur yeni kurallar bunu gerektiriyor. Aynı zamanda da herkesle çalışmayacağımı artık hedef kitleyi daralttığımı da belirttim. Kendisine de bunu önerdim yanlış hatırlamıyorsam bunları da 53 kişilik bir grubun içerisinde yaptım.

Gizlimiz saklımız yok yani merak etmeyin :)

Tıkadık zaten hüseyin kardeşim herkes istediği gibi konuşmakta düşünmekte özgür arkadaşların tanımak istemeside doğal yakında açıklama yapılacaktır

Tıkadık zaten hüseyin kardeşim herkes istediği gibi konuşmakta düşünmekte özgür arkadaşların tanımak istemeside doğal yakında açıklama yapılacaktır

hayırlısı olsun. sistemi iyice öğrenip konuyu tekrar düzenleyin bence milletin kafası çok karışmış.

Son düzenleme:
Herkes bir kafadan yazmış hiçbirşey anlamadım bu işten.
Güven konusu hususunda benim gibi cevap bekleyen varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri