RitualTurkey Network – Ne İstediğinizi Biliyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam bi kanalımın gmailine dashboard şifresi gelmiş girebiliyorum fakat youtube a girdiğimde davetiye gelmedi kanalı bağlayamıyorum

Kanal Alım Şartları

Son bir ayda 3000 izlenme (Günlük en az 100 izlenim almalı)
10 Abone
Kanalda kapak resmi olmalı ve kanal profesyonel bir görünüme sahip olmalı
Kanal içerisindeki videoların geneli en az 20 dakika olmalı.
kanalınızın hiç bir uyarı almamış olması (telif,topluluk)

Skype üzerinden sınırsız destek verilmektedir.
Skype ID: ritual.turkey
Mail : [email protected]
https://www.facebook.com/RitualNetworkTurkey
https://twitter.com/RitualTurkey

---------- Spam Engelliyici 17:33 ---------- Önceki Mesaj 17:32 ----------

hocam bi kanalımın gmailine dashboard şifresi gelmiş girebiliyorum fakat youtube a girdiğimde davetiye gelmedi kanalı bağlayamıyorum

Kanalınız kabul edildi ise dashboard açılır. Davetiye de ardından gelir. Bu gün aksilik olmaz ise davetiyeniz gelecektir.

youtube ninda işi güzel ya tam kesinleşme zamanı zerre ünlem eşleşen telif gelmeyen kanalları kapatıyor ne güzel ya ohh gece gece iyi geldi be :)

youtube ninda işi güzel ya tam kesinleşme zamanı zerre ünlem eşleşen telif gelmeyen kanalları kapatıyor ne güzel ya ohh gece gece iyi geldi be :)

Bu kapanma sıradan bir kapanma değildi. Sanırım sezonu kapatırken senelik kapanma yaşattı kanallarına. Bir çok arkadaşımız Ocak ayı ile birlikte sıfırdan başlayacak gibi gözüküyor.

kapanan kesin ödenecek mi acaba takipteyim, bu ay 0 çektim bende ilk defa.Dün gece ki kıyım iyi vurdu ya bırakacağım yada devam edeceğim [emoji20] moral sıfır quize 1 ayda 5k bıraktık.Bari bu partner ödesin

Mobil olarak gönderildi.

kapanan kesin ödenecek mi acaba takipteyim, bu ay 0 çektim bende ilk defa.Dün gece ki kıyım iyi vurdu ya bırakacağım yada devam edeceğim [emoji20] moral sıfır quize 1 ayda 5k bıraktık.Bari bu partner ödesin

Mobil olarak gönderildi.

Şu anda kapananları ödeme konusunda bir terslik gözükmüyor.

Bu kapanma sıradan bir kapanma değildi. Sanırım sezonu kapatırken senelik kapanma yaşattı kanallarına. Bir çok arkadaşımız Ocak ayı ile birlikte sıfırdan başlayacak gibi gözüküyor.
6 aydır aynı şeyler söyleniyor. Youtube'un taş atıyor da kolu mu ağrıyor? Her ay aynı kapanmalar devam edecek bence. Çünkü niye etmesin? Sistemi kurmuşlar. Sadece tuşa basıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri