RitualTurkey Network – Ne İstediğinizi Biliyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isi bilmeden onune gelen hub luk alirsa boyle olur , benimkilerde atilmis , hata bizde, olan kategorilere oldu.

Routenote'ta benim de subnetworkum var. Forumda başlığı yok. Network'e kendi spam kanallarımı eklediğim için tüm kanallar atıldı arkadaşlar.

Routenote sanırım 1-2 ay kanal kabul edip sonra atarak biraz yolunu buldu. Ödeme alan da olmadı zaten.

Benim de Dashboard da kanalım gözükmüyor ama kanala girdiğim de hala bağlı olduğu görünüyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

NgPv0k.png

Büyük yazılımın sonucunda bir çok veri kaybedildiği söyleniyor. bu günkü görüşmeden sonra detaylı açıklama tarafımızdan yapılacaktır.

Bundan 1 ay önce adminler bas bas bağırdı hub konuları çok sakat hemen kimse balıklama atlamasın diye ama kimse dinlemedi malesef. Bazı arkadaşlar iyi niyetli davranıp networkten darbe yedi. Bazı arkadaşlarda topladıkları bütün kanalların kayıtarını içeriğini vs alıp ortadan kayboldu. Beyler networklere direk kanal bağlayamadığınız sürece uğraşmayın bu tip işlerle. Olan sizin emeğinize oluyor. Biraz daha sabredin illaki bir çıkar yolu bulunacaktır bu partner / adsense konularının.

Zararı olan arkadaşlara geçmiş olsun

---------- Spam Engelliyici 12:40 ---------- Önceki Mesaj 12:38 ----------

NgPv0k.png

Büyük yazılımın sonucunda bir çok veri kaybedildiği söyleniyor. bu günkü görüşmeden sonra detaylı açıklama tarafımızdan yapılacaktır.

Hocam burada kaybedilen bir veriden bahsetmiyor. a lot of data was moved diyor. Yani birçok data taşındı diyor.

adsense gibi telifli içerik olduğu için atmış olabilirler,sonuçta artık adsense eşleşen,dünya engeli vs. yediginde tüm hesabı spama atıyor. partnerlerinde bundan daha farklı bir şey yapabileceğini sanmam.

Kanalım atıldı diyen arkadaşlar youtube kanalına girerek bağlantılarını kontrol edebilir. Veriler şu anda hala taşıma aşamasında olduğunda dashboard da sorun gözükebilir. Bu normaldir. Birkaç güne her şey normal e dönecek.

---------- Spam Engelliyici 16:48 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------

belkide ne yazacağını halen bulamamıştır. :)

24 saat Bilgisayar başında bulunamayabiliyoruz. Eğer bu kadar anlayışlı olamayacaksanız bizim ile çalışmamanızı öneririm.

---------- Spam Engelliyici 16:49 ---------- Önceki Mesaj 16:48 ----------

isi bilmeden onune gelen hub luk alirsa boyle olur , benimkilerde atilmis , hata bizde, olan kategorilere oldu.

Güveniniz yoksa çalışıp çalışmamak sizin tercihiniz. Bence sizin için en mantıklısı bizim ile çalışmamak olacaktır. Eğer kanal mail ve linklerini skype dan iletirseniz kanallarınızın partnerden çıkmasına yardımcı olacağız.

---------- Spam Engelliyici 17:11 ---------- Önceki Mesaj 16:49 ----------

Kanal alım şartları değiştirilmiştir. Bu şartların dışında kesinlikle hiç bir kanal alınmayacaktır. Herkese iyi çalışmalar ve bol kazançlar dileriz.

Değerli partnerlerimiz,

Bildiğiniz üzere YouTube kullanım koşulları sürekli güncelleniyor.
Bünyemize Kabul edilen bazı kanaların düzenlenmesinin henüz yapılmadığını gördük. En başından beri söylediğimiz gibi telifli içerik barındıran ve profesyonel görünmeyen kanalların YouTube denetiminden geçemeyeceği için sizinle yollarımızı ayırmak zorunda kalacağız.

Bünyemizde bulunan kanalınızda riskli içeriklerin (televizyondan çekim yapılmış videolar, anime ve çizgi film videoları ile otomatik başlık ve açıklama girilmiş mesela Full Movie HD videolar) derhal kaldırılması ve kanalınızın düzenlenmesi gerekmektedir.

Not: Kanalınız telifsiz içerik barındırıyosa bu mesajı dikkate almayınız.

Kullanıcı paneli büyük güncellememiz devam etmektedir. Anlayışınız ve vaktiniz için teşekkür ederiz.

RitualTurkey Ekibi
Ritual Network Turkey - Türkiye'de #1 Numaralı Multi Kanallı YouTube Network

Arkadaşlar ödemiyo demiştim daha önce. Ama herkes bana değil hayallere inandı. Tekrar söylüyorum. Ö de mi yor ! Denendi ve görüldü

ritualnetwork mcn ile olan konuşmam
ritual turkeye bunu skype üzerinden daha önce belirtmiştim ama bana dönüş yapmadılar.

ritualturkey ödeyeceğini söylesede başından beri ritual network risk üzerine çalıştıklarını söylüyor ayda 20 ihtar gelirse networklerinin kapanacağını söylüyordu
m7YAO8.png

[MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION] sizden cevap bekliyorum

Buda fos çıktı sanırım anlatılanlara göre sırayla eliyoruz networkleri sıradaki hangisi olacak bakalım

ismini söylemek istemiyen birisi bana zamanında demişti bu partnerin hub olduğunu
nasip kısmetmiş
Yani anliyacagınız hub - hub dağıtıyor ne hikmetse :D

Son düzenleme:
benimde alttaki istatistiklere sahip bi kanalım atılmış. skype tan yazınca burda yaptıkları açıklamayı cevap olarak yollamışlar. diyecek birşey yok. bende polemiğe girmeden ödeme olayını sordum offline lar şu an. online olunca cevaplayacaklardır. burdan da yazıyorum maksadım benim gibi ödeme konusunda soru işareti olan arkadaşlar cevap bulsun. soru şu ki bu atılan kanalların ödemesi ne zaman yapılacak? [MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION]

BU forumda paylaşılan herhangi bir sub - hub hatta ana yerli network'e güvenim yok.Yerli network'e yani. Konudaki network ile bi alakası yok.Networklere güven duymadığım için yöntem , içerik, kategorimi riske etmiyorum.Herkesin kendi tercihi.

Herkese hub veren agdan uzak duracaksin. Benim hub daki bütün kanallari atmislar, parasinida ödeyeceklerini de sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri