RitualTurkey Network – Ne İstediğinizi Biliyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION] hocam iki kanal gönderdim biri yeni diğeri eski eski iki kanalada
1rRM8j.png

resimde ki davet gelmedi ancak dashborad a girebiliyorum birde 25 dolar ödeme göndermiş gecen ay ne olacak boyle ben anlamadım para kazanma ayarlarında da adsense gözüküyor :S

[MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION] hocam iki kanal gönderdim biri yeni diğeri eski eski iki kanalada
1rRM8j.png

resimde ki davet gelmedi ancak dashborad a girebiliyorum birde 25 dolar ödeme göndermiş gecen ay ne olacak boyle ben anlamadım para kazanma ayarlarında da adsense gözüküyor :S

Son Aktivitesi: 24.01.2016 18:00 [MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION] uzun zamandır online değil bir üst mesajımda bahsettiğim sorunu yasayan arkadaşlar varmı acaba ? ne yapmak lazım

ben kanalı baglayıp bağlayamadıgımdan bile emin değilken 25 dolar ödeme gelmiş kanallar acık ödemede sorun yok ama su yukarda bahsettiğim sorunu nasıl çözücem bilemedim konu sahibi arkadaş [MENTION=44888]RitualTurkey[/MENTION] online olurd abakar inş.

skype üzerinden bana şu mesajı verdiler 21 Ocak tarihinde,

Ödemeler yapılıyor, Kasım ayını tam doldurmayan kanalların ödemeleri Aralık ile birleştirilip Şubat 15 -20 arasında yapılacak yönünde açıklama aldık.
Kasım ayını tam dolduran kanallarımızın ödemeleri yapıldı.

Benim unuttuğum kapanan Aralık ayına ait 4 kanalın ödemesi dün yapıldı

Ben de daha bekliyorum odeme günü geçti diye biliyorum yetkili bi girse bakacaktır.

Bu agdan kimse para beklemesin 3 aydir 1 kurus para alamdim bilginize.

Ilk vurgun basladi.hadi hayırlısı. Parayida içerikleri de calmis oldu.

geçmiş olsun arkadaşlara.İçeriğinizi güvenmediğiniz hiç bir yere paylaşmayın.Aynısı başıma geldi benim.Aman diyorum.

Mobil olarak gönderildi.

@fatihbaz [MENTION=11620]era[/MENTION] Hocam konuyu kapatıp banlar mısın admini yazdım ama hiç cevap vermedi tamam dedi halledeceğim o gün paramızı alamadık kanal bağlayacaklar rituale kanal bağlamasın vurgun yapıyorlar kaçıyorlar adamı bir gün bile çevirim içi görmedim yazıyorum ama boş neyse banlansın konusunu kapatsınlar.

---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 16:12 ----------

konuyu açan arkadaşın banlanması gerekmiyor mu ? Kaç kişi daha mağdur olacak ?

Söyledim bu 2. oluyor banlamaları lazım bizim gibi kimse mağdur olmasın hiç cevap veren yok hatta biri arkadaş daha hub almıştı tavsiyem kimse bağlamasın aynı ritualdı

---------- Spam Engelliyici 16:15 ---------- Önceki Mesaj 16:14 ----------

geçmiş olsun arkadaşlara.İçeriğinizi güvenmediğiniz hiç bir yere paylaşmayın.Aynısı başıma geldi benim.Aman diyorum.

Mobil olarak gönderildi.

İçeriğimi bi dolaşayım dedim normalde kimse para kazanmayı açmaz bir girdim 2-3 kanal para kazanma açık bir şekilde yükleme yapmışlar artık bundan sonra partner çalışmayacağım zaten

Son düzenleme:
adam zaten siteye girmiyorsa banlanması neye yarayacak ki?adam online olur,buna ragmen cevap vermezse haklısınızda bu durumda bi anlamı yok bence banlanmasının.konuyu şimdilik kilitleyelim.arkadaş online olursa,ona göre gereken yapılır.magduriyetler giderilirse konuyu açarız...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri