Robot, Kendi Varlığının Farkına Vardı. Sıkıntı Büyük

siz olayın ayrıntılarını bilseydiniz korkardınız :) skynet geliyor arkadaşlar gümbür gümbür.

yapılan deneyin açıklamasında, 3 robota da aynı yazılımın yüklendiği, üçünün de soruya cevap vermeye yeltendiği, ancak sadece birinin sesi açık olduğu söyleniyor. ancak üç robot da aktive edildikten sonra soruya cevap vermek için ayağa kalkan tek bir robot var. açıp kapatıyorsun eyvallah da farkına varırsam sıkıntı büyük. :D

https://www.youtube.com/watch?v=MceJYhVD_xY

---------- Spam Engelliyici 19:27 ---------- Önceki Mesaj 19:22 ----------

o robot'un ayağa kalkması insanoğlu için sonun başlangıcı.

92eml9.jpg

İnsanın kendi ürettiği robot tarafından imha edilmesi ne kadar abes :confused:
Bir son sözü yada kozu olmalı insanın, robota karşı yada ben öyle düşünüyorum!
Yani diyebilmeli insan; robot oldun da ne zaman bana karşı .ötün kalktı :D keserim onu haddini bil, diyebilmeli :D

Robotun yapay zekası gelişirse neden herkes insanları öldürcegini düşünür ki dost icinde yaşayabiliriz bence :D

@sectumsempra söylediği cyberpunk :D olayını bizim nesil görür. bizden sonra ki nesil de artık skyneti :D

---------- Spam Engelliyici 19:39 ---------- Önceki Mesaj 19:38 ----------

biraz terminatör filmini izleyin arkadaşlar olayın gelişme ve sonucu bire bir aynı ilerliyor tabi zaman yolculuğu dışında :)

hawking abimiz yapay zeka ile fazla uğraşmayın derken demek ki bugünleri öngörmüş.

robotlara akıllı şarj mekanizması yerleştirilirse, şarzı az kalan robot, kendi fişini kendi elektriğe takabilecek

Fiş insanın elinde olmalı, baktı zıvanadan çıkacak robot eleman, çekerim fişini diyip 1 adım önde olmalı.

Diyorsunuz yai yapay zekasına madem insan vurması yasaklanabilir fakat bu da bazı büyük güçlerin işine gelmez.

Kuantum ışınlanmayı bulurlarsa yaklaşmışlar robotlar yiyorsa bizimle başa çıksın görelim.Zaman ve mekan kavramını ortadan kaldırırsan asla yok edilemezsin.

Abd nasıl bizim uçaklara sistemi kapatma yazılımını entegre ediyorsa robotlarada böyle birşey yapabilirler

Bence bunlar hep söylentilerde kalıcak bu tür düşünceler, herşey filimlerdeki gibi olsaydı,
insanlık tarihimizin kahramanları nerde ozaman,
Nerde spiderman, ironman, thor, hulk, süpermen, batman, ve namı değer mutantlar yani xmen serisindeki kahramanlar
mademki geleceğimiz terminatör filmindeki gibi olucaksa, bu bahsettiğim karakterlerle alakalı filmlerde var, hatta filmlerde kimi zaman geçmişe gitme ve geleceğe gitme de var, hatta ışınlanma falanda var filmlerde, ozaman bunlarda gerçekleşecek

yani diyeceğim şu ki bence bu tür şeyler sadece hayal ürünü olarak kalıcak

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

bişey daha eklemeyi unuttum, filmlerde görünmez olmada var,

kesin görünmez olmayıda bulurlar :):):)

Bence bunlar hep söylentilerde kalıcak bu tür düşünceler, herşey filimlerdeki gibi olsaydı,
insanlık tarihimizin kahramanları nerde ozaman,
Nerde spiderman, ironman, thor, hulk, süpermen, batman, ve namı değer mutantlar yani xmen serisindeki kahramanlar
mademki geleceğimiz terminatör filmindeki gibi olucaksa, bu bahsettiğim karakterlerle alakalı filmlerde var, hatta filmlerde kimi zaman geçmişe gitme ve geleceğe gitme de var, hatta ışınlanma falanda var filmlerde, ozaman bunlarda gerçekleşecek

yani diyeceğim şu ki bence bu tür şeyler sadece hayal ürünü olarak kalıcak

---------- Spam Engelliyici 23:18 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

bişey daha eklemeyi unuttum, filmlerde görünmez olmada var,

kesin görünmez olmayıda bulurlar :):):)
Görünmezlik zaten var şuan Türkiyede bile. Ama şöyle pelerin şeklinde birşey var mesela tankın üstüne örtüyorlar tank gözükmüyor fakat sesi duyuluyor ses kısmını tam halledemediler ama diğer ülkelerde çoktan hallettiklerini düşünüyorum.

şuan kullandığımız bilgisayar teknolojisi ROSWELL da düşen UFO enkazından alıntı olduğunu biraz mantık yürüten herkes keşfeder. binlerce yıllık süreç sonunda ampulü bulan insanoğlu bu kazadan 10 yıl sonra bilgisayar teknolojisine geçti. ayrıca amerikan subaylarının itirafları var. 100 yıl önce ampulü bul 100 yıl sonra yapay zekayı yap. yapay zekanın olgunlaşması da öyle yüzlerce yıl sürmeyecek aynı bilgisayar teknolojisi nasıl 30 40 yıl içinde olgunlaştıysa buda öyle olacak. 2050 yılında bizim nesil yapay zekayı hem keyif hem iş amaçlı kullanacak bizden sonraki nesil de artık yapay zeka'nın insafına kalacak en iyi ihtimalle köleliştirirler ama bana kalırsa insanoğlunun yaşadığı yeter. kötüler iyileri geçmeye başladı helak olalım gitsin kainatta kurtulsun bizden.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri