Rojavada'ki Kardeşlerimiz,Soğukta Yaşayan Çocuklarımız İçin Yardım Kampanyası SMS ile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocuklar ırk ve din bilmezler, insan ayrımı yapmazlar, ölçütleri sevgidir. Nefreti büyüklerden öğrenirler.

Edit: Bu olaylarda Mario gibi olmanız dileği ile...Çünkü Mario Japonlar tarafından yaratılmış,İngilizce konuşan,Meksikalı bir adama benzeyen,İtalyan bir tesisatçıdır.

Son düzenleme:
insani yardımları bile politik olaylara cevirebilecek cahil bilinçsiz insanlarla aynı havayı soluyor olmak utanç verici.

bu ülkede senin cebinden cıkartıp bakkala verdigin 1 tl 'den bile terör örgütlerine dolaylı yoldan destek giderken, adam çöpe atarım yine vermem diyebiliyorsa cahilliğin daniskasıdır.

kobanide ölende candır, filistindeki, türkmenistandaki, cindeki uyguruda ,

ölen veya yardıma muhtaç olan insana yardım etmek için onun diline,dinine,rengine veya düşüncesine bakacaksan, hiç yardım etme çünkü sen yardımı insan olduğun için değil sözüm ona ahiri hayatta sana geri dönmesi için yapıyorsundur. buda senin ne kadar menfaatci oldugunu gösterir.

hali hazırda, laf olsun diye milliyetcilik yapmamak lazım, cünkü milliyetci olabilmek için önce insan olmak gerekir.

nede güzel söylemişler ne oldum değil ne olacağım diyeceksin.

gün gelirde güzel ülkemizin topraklarıda düşman tehtidiyle karşı karşıya kalırda , farklı insanlardan temel ihtiyac yardımına muhtaç kalırsak, umuyorumki size yardım edebebilecek insanlarda aynısını düşünmez.

kobani,cin,türkmenistan,filistin, gine,afganistan ve daha niceleri imkanı varken herkez yardım etmeli.

yaşasın kobani,filistin ve daha nice dayanışmalar, yaşasın insanlık, yaşasın birbirini düşünen insanoğlu.

kahrolsun faşizm,kahrolsun benciller, kahrolsun cehalet,

Daha önceki yorumlarında bilirim herkese eşit bakan her konuyu objektif gören çok nadir kişilerden birisin. Bu ülkedeki herkes senin gibi olsa keşke...

Herkes her düşündüğünü söylerse burası çöplüğe döner.

İyi niyetli bir yardım konusu açtınız ancak, burası bir forum herkes yorum yapabilir. Konu da hassas olduğundan, yardım eden de çıkacaktır, tepki gösteren de... Herkesin fıtratı farklı. Sonucunda da 3-4 ay önceki aşağıdaki konu gibi bu da yakında kilitlenecektir maalesef. Konuşulmuş, tartışılmış, kilitlenmiş bir meseleyi de tekrar gündeme getirmek doğru mudur tartışılır.

http://www.ytpara.com/etkinlikler/4...va-halkinin-dertlerine-derman-olmak-icin.html

Ben fazla yorum yapmak istemem ama,

Bu bahsedilen yerlerde sözkonusu kaç yardıma muhtaç kişi var?
Aylardır süren kampanya ne durumda?
Belki de yoğun ilgi oldu ve yetecek artacak kadar yardım yapılmış olabilir.

Eminim ülkemizde, illerimizde, ilçelerimizde, çok daha yakınlarımızda da yardıma muhtaç vatandaşlarımız vardır.

İyi niyetli bir yardım konusu açtınız ancak, burası bir forum herkes yorum yapabilir. Konu da hassas olduğundan, yardım eden de çıkacaktır, tepki gösteren de... Herkesin fıtratı farklı. Sonucunda da 3-4 ay önceki aşağıdaki konu gibi bu da yakında kilitlenecektir maalesef. Konuşulmuş, tartışılmış, kilitlenmiş bir meseleyi de tekrar gündeme getirmek doğru mudur tartışılır.

http://www.ytpara.com/etkinlikler/4...va-halkinin-dertlerine-derman-olmak-icin.html

Ben fazla yorum yapmak istemem ama,

Bu bahsedilen yerlerde sözkonusu kaç yardıma muhtaç kişi var?
Aylardır süren kampanya ne durumda?
Belki de yoğun ilgi oldu ve yetecek artacak kadar yardım yapılmış olabilir.

Eminim ülkemizde, illerimizde, ilçelerimizde, çok daha yakınlarımızda da yardıma muhtaç vatandaşlarımız vardır.

Ben konunun kitlenmesini istemediğim için uyarıyorum yoksa isterseniz küfür edin kimseyi takmam bile ben. O konu kitlendiği için uyarıyorum bende işte. Ayrıca kampanya devam ediyor bu kampanyalar düzenli izin alınarak yapılıyor yolsuzluk çıkma gibi durumları olmaz merak etmeyin ayrıca telefon ile görüşüp kargo ile yardım alanlar vardı türkiyeye yerleşen kobani vatandaşları için. Bulamadım onu ama bulduğumda onuda ekleyeceğim. Kuru gıda kampanyasını bulabildim.

Tek bir argo kelime içermeyen mesajımdan küfür bağlantısını nasıl yaptınız anlamadım ama neyse...

İsterseniz küfür bile edin dedim anlamadınız. Sadece tartışma çıktıkça konu tehlikeye giriyor. O yüzden uyardım. Konunun kapanma ihtimali olmasa dilerseniz küfür bile edin ben takılmam bile mesajlarınıza dedim.

bu paylaşılanların renk tonu neden hep neden
SARI KIRMIZI YEŞİL merak uyandırdı bende doğrusu

Konuyu kapatıyorum gerekli açıklamayı birazdan editleyeceğim

Ne yazıkki forumumuzda herşey bi yerden bağlantı kurulup siyasete çekiliyor.ve ne yazıkki yardım konuları dahil.Bu konu açık kalırsa bi çok kişinin canı yanacağı için kapatıyorum ek olarak

Bu konuyu daha önce açmışsınız ve zaten bu tür tepkileri alacağınızı bildiğiniz için uyarı koyup tekrar açmanız birşeyi değiştirmez. Link
Ayrıca kampanya bildiğim kadarıyla Ağustos 2014 yada daha eskide başlamış ve bayadır devam ediyor şuanda yardım ihtiyacı nedir bilmiyoruz. Link

Son olarak konu tekrardan gündeme geldi yardım yapacak arkadaşlar zaten gerekli yardımı yapacaklardır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri