insani yardımları bile politik olaylara cevirebilecek cahil bilinçsiz insanlarla aynı havayı soluyor olmak utanç verici.
bu ülkede senin cebinden cıkartıp bakkala verdigin 1 tl 'den bile terör örgütlerine dolaylı yoldan destek giderken, adam çöpe atarım yine vermem diyebiliyorsa cahilliğin daniskasıdır.
kobanide ölende candır, filistindeki, türkmenistandaki, cindeki uyguruda ,
ölen veya yardıma muhtaç olan insana yardım etmek için onun diline,dinine,rengine veya düşüncesine bakacaksan, hiç yardım etme çünkü sen yardımı insan olduğun için değil sözüm ona ahiri hayatta sana geri dönmesi için yapıyorsundur. buda senin ne kadar menfaatci oldugunu gösterir.
hali hazırda, laf olsun diye milliyetcilik yapmamak lazım, cünkü milliyetci olabilmek için önce insan olmak gerekir.
nede güzel söylemişler ne oldum değil ne olacağım diyeceksin.
gün gelirde güzel ülkemizin topraklarıda düşman tehtidiyle karşı karşıya kalırda , farklı insanlardan temel ihtiyac yardımına muhtaç kalırsak, umuyorumki size yardım edebebilecek insanlarda aynısını düşünmez.
kobani,cin,türkmenistan,filistin, gine,afganistan ve daha niceleri imkanı varken herkez yardım etmeli.
yaşasın kobani,filistin ve daha nice dayanışmalar, yaşasın insanlık, yaşasın birbirini düşünen insanoğlu.
kahrolsun faşizm,kahrolsun benciller, kahrolsun cehalet,