Ronaldo film yapmış ya la

dikkat ban yiyebilirsin bi ara bu yüzden banlandım ifşa yüzünden

ronaldo fılm spam yapıcak arkadaş bu kadar ne yaşadın :D youtube evınden alır seni :D

acaba ne tür bir film olmuş fragmanı izledim güzel ama ingiliççce :)

Ronaldo better than messi :D :D

Ronaldo'nun bir ara belgeselini izlemiştim. Farklı bir adam yada kameralarda mı öyle görünüyor bilmiyorum. Aşırı ün sahibi olmasına rağmen belgeselde egosuz normal bir insan gibi konuşuyordu. Hayatında çektiği zorlukları hiç unutmamış, bu durumuna şükrediyor.

Filmide mükemmeldir.

messinin trailer review i vardı merak eden baksın :)

dikkat ban yiyebilirsin bi ara bu yüzden banlandım ifşa yüzünden

Linke bakmadan mı yazdın yorumunu acaba? Adam imdb linkini paylaşmış ve var bunda :D Bi arkadaşın da dediğin gibi eşleşen, dünya engeli vb. geçilmiş halde yt'ye yüklenen linki paylaşırsan ban yersin ama

2014 e ait de filmi var ronaldonun hayatını anlatıyor

Yardımlar yapar, en güzel manitalarla çıkar, şekil şemal tip herşey adamda var, bence dünyanın en iyi futbolcusu ve ego sıfır.. Bir insan daha ne istesin ki :) Futbolu bıraktığında hollywood'a atılırsa kimse şaşırmasın..
Bu belgeseli bir ara izlicem..

bu arada ronaldo izmirden villa almış 2.2m euro ya

oyuncu sıralamasında bile messi ronaldo'nun üstünde yer alıyor. :D
messi candır gerisi heyecan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri