root10 nickli ismail topbaş sahtekardır

mustyy58

Kayıtlı Üye
edit: buradan yaptığımız ugraslar vs sonucu paramı gönderdi. diğer arkadaşa yazdım senin durumun nedir diye cevap alamadım. ben paramı aldım.

Yanlis oldu arkadaslar ikimize ayni adsenseyi satmamis ancak bana sattiginin sifresi dogru degil
Burdan @root10 lendisine sesleniyorum sifreyi bana iletsin veya parami versin
Yoksa yarin sabah adliyedeyim
Ister inansin ister inanmasin suan savciyla gorustum sen gel dekontlari ve konusmalari getir dedi zaten isim geregi surekli yakiniz

Ayni sekilde arkadasinkinide vermeli
bir arkadaşı daha böyle dolandırmış kendisi öyle iddaa ediyor @alim hakki

Son düzenleme:
ver savciliga acima. Keske babasi emniyet amiri olsa, o zaman daha da beter olur.

Mesaj adeti
22
Aldığı Beğeniler Aldığı Beğeniler
0
Beğendikleri Beğendikleri
0

bu arkadaşa güvenip mi iş yaptın yani?

kendisinden dün adsense aldım parasını gönderdim fakat girdiğim anda adsensin patlamış olduğunu gördüm, ilk önce paramı göndereceğini söyledi fakat sonra vazgeçti. bugün kendisine polise gideceğimi söyleyince cevap yazdı babasının emniyet amiri yardımcısı olduğunu kendisinin haklı olduğunu adsensin benim yüzümden patladığını vs söyledi(ilk girişimde patlamıştı) bu şahıs namık kemal üniversitesinde ziraat mühendisliği okuyor face profilide bu https://www.facebook.com/tpbs92 ticaret yapacak arkadaşlar iki kere düşünsünler.

Sen şikayetini yap polise is savciliga gitsin babasi degil emniyet amir yardicisi , emniyet genel mudur olsa yine birsey yapamaz.

Bankani ara (banka ile yolladiysan) karsi parayi gonderdiginiz hesabin sahibinin sahtekar oldugunu hizmet alamadigini , paraya bloke konulmasini iste. Paypal ile gonderdiyseniz parayi geri cekin. (Bunlari polise sikayetten sonra yapmaniz , zabit tutturmaniz ve bu zapti bankaya, pp'a gondermeniz daha iyi olacaktir)

Tum bunlarin ustune birde okudugu okulu arayin ,yetkili biri ile gorusmek istediginizi soyleyin ,dolandirildiginizi ve bu kisinin okulunuzda okdugunu ogrendim vs deyin.

Yukarida o kisi hakkinda, size soylediginizi iddaa ettiginiz seyleri dedi ise yapin bunlari. 3-5 kurus icin rezil olmak nasil olur gorsun ve digerleride ders alsin bundan.

Tum bunlari yapmaniz 2 saatinizi alir .

Facebook adresini sahis sildigine gore sucluluk psikolojisine coktan girmis :) Ismı forumda gecsin nasil olsa girilen her ad hemen indexleniyor. Belki arkadaslari ismini vs aratirda , arkadaslarinin kim oldugunu ogrenir.

Konu sahibinin mesajina gore icinde bulunulan duruma gore yazdim bunlari. Karsi taraf kendini aklarsa , bu tur duruma dusecekler yukaridaki onerdiklerimi yapsinlar emin olun sonuc alirsiniz.

(Yukaridaki oneriler tamamen kisisel olup , yasal bir dayanagi yoktur ve tek tarafli dinlenilip duruma gore yapilan tavsiyelerdir. 1kurusunuz bile haksiz birsekilde baskasi tarafindan ele gecirilse tum yasal haklarinizi kullaniniz)

Son düzenleme:
skype dan gelsene

bu arada face i kapatmış herhalde.
nereye kaçacağını düşünüyorsa.
az r10 u okusun bu konuda kaç mahkemelik olay var.
okulu da bıraksın,adi suçtan ceza yiyince işi zor olur :D

Son düzenleme:
boyle seyler alinmaz arkadaslar cok tehlikeli inanin bak mesala adam belki uygunsuz olan videolari paylasti youtubede hesabida daha onceden sizin satin aldiginiz adsense hesabina bagladi adam mahkemelik olsa suc sizin ustunuze yikilir adsense hesabinda zaten adres felan hersey ortada banka hesabi istedikleri gibi bulurlar baskasinin sucu basiniza kalir

Geçmiş olsun inş. alırsın paranı.

Nasıl bu kadar kolay alıyorsunuz ben ona şaşıyorum. Şu forumdan birşey alırken önce bir bizlere sorun ne biliyim mesaj sayısına bakın ne zamandan beri üye olduğuna bakın.

boyle seyler alinmaz arkadaslar cok tehlikeli inanin bak mesala adam belki uygunsuz olan videolari paylasti youtubede hesabida daha onceden sizin satin aldiginiz adsense hesabina bagladi adam mahkemelik olsa suc sizin ustunuze yikilir adsense hesabinda zaten adres felan hersey ortada banka hesabi istedikleri gibi bulurlar baskasinin sucu basiniza kalir
Aynen kendi üstünüze adsense açıp 2 ay bekleyin bunca riske girmekten daha iyidir.

ben ne kadar zamandır üyeyim foruma geçen adsensemi satayım dedim ünlem yüzünden yüzüne bakan olmadı ....
sonra mesaj sayısı 2 olan adamlardan adsense alınıyor gelde kızma
geçmiş olsun hocam

Aynen kendi üstünüze adsense açıp 2 ay bekleyin bunca riske girmekten daha iyidir.

aynen oyle kesinlikle alinmaz surda birisi gel 1 senelik sorunsuz adsense hesabini veriyim dese bedava vallaha almam ne gerek var agrimadik basimi agritiyim hatta sitede adsense felan satisi olmamali

skype dan gelsene

bu arada face i kapatmış herhalde.
nereye kaçacağını düşünüyorsa.
az r10 u okusun bu konuda kaç mahkemelik olay var.
okulu da bıraksın,adi suçtan ceza yiyince işi zor olur :D

Hocam paranın yarısını göndereyim diyor ben parasında değilim maksat ceza alsın ufacık bişeyden hayatı kararsın sahtekarlık neymiş o zaman anlar siz dilekçe işinde tecrübeliyseniz bir dilekçe hazırlayalım birlikte mahkemeye vereyim

böyleleriyle üşenmeden uğraşmak lazım.polis ve savcılıktan işlemleri başlat.iki gram dolandıracağım diye uğraşıyorsa, bir de mahkeme masrafları başına kalsın bakalım karşılayacak mı?

adam gibi davransa hadi neyse diyeceğim.bende çöp adsense aldım adama bir ay zaman verdim çünkü gelip konuştu,öğrencidir dedik.bu laftan anlamayan tarzdan belli.he hiç olmadı okuluna gider kıstırırsın :D

Hocam paranın yarısını göndereyim diyor ben parasında değilim maksat ceza alsın ufacık bişeyden hayatı kararsın sahtekarlık neymiş o zaman anlar siz dilekçe işinde tecrübeliyseniz bir dilekçe hazırlayalım birlikte mahkemeye vereyim

Geçmiş olsun hocam.Ne kadar kaptırdında yarısını göndereyim diyor yüzsüz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri