Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nedir bu partnerin şartları kriterleri spam falan alıyomu bilgi veren olursa sevinirim ?
22.58 itibari ile ödeme yaptılar.
paypalmı hocam benimde kanllar vardı ödeme gelmedi de *
Kanalı atılıp olup ödeme alabilen var mı?
Hala ödeme bekliyorum 3 haneli benim gibi bekleyen var mı ?
hocam doashborduna girip mail ve paypal eklimi bak.bende de aynı sıkıntı var. paypal tanımlıyamıyorum. o yüzden para bekliyoo.
Yok hocam db giremiyorum ki yani önceden ekledim zaten para bekliyor mu yoksa alamayacağız gibi skype bakan yok forumda yetkili yok anlamadım gitti ödeme günleri bakmaları lazım
İşte giremiyorum şifre sıfırlayamıyorum yt kanalı sildim boş yere üstüne db şifreside olmuyorhocam doashborda giremessen çok zor.
Paypala 3 hane ve 4 hane olarak 2 ödeme yaptılar. 3 hanede sıkıntı çıkmadı. ama 4 haneyi sanki hizmet satın almışlar gibi ödeme yapmışlar. onaylamalarını bekliyorum. yoksa 20 gün sonra anca çekebileceğim paypaldan. paypalda 4 hane bekliyor durumunda. ne yapabilirim bilmiyorum.
aynı paypal adresine ayrı ayrı ayrı mı ödeme yaptılar ? Benimde 3 kanal var toplayıp göndermiyor galiba sadece bir tanesinin ödemesini yapıyor :S
önceki ayın ödemesini alamadıydım. paypal bilgisi girmediğim için. geçen ay sonunda paypal girişini yaptım. bu ay 2 ay birden verdiler parça parça.
[MENTION=24912]tahir055[/MENTION] evet ben de bekliyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.