Rpm mail geldi yardım

• Kullanıcı himen32
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

himen32

Yasaklanmış
Web sitesi
www.pepeeoyunuoyna.com
Aramıza hoşgeldin!

Eğer ortaklık ile başlamanıza yardımcı olacak RPM Ağ bir giriş olduğunu bağlı.

Şimdi resmi bir ortak olduğunu, size düzenli olarak RPM ve YouTube güncellemeler sonrası RPM Ağ forumları (RPM Dashboard) kayıt olabilirsiniz. Ayrıca ağımızın bir parçası olan diğer özel YouTubers karşılamak için harika bir yerdir! : Dashboard Erişim için, bizim destek ekibimize başvurun [email protected] kanal adı, YouTube E-posta adresi ve konu "Gösterge paneli ACCESS" ile.

Ödeme bilgileri de [link yukarıda] Makinesi Studios Pano ile sunulabilir.

Ayrıca, YouTube için içerik oluşturma en iyi şekilde YouTube'un yaratıcısı Playbook kontrol çekinmeyin. Burada Playbook okuyabilirsiniz: Getting Started - YouTube

Son olarak: Size yardımcı olalım! Kanal hakkında bu anket doldurun ve biz bizim veritabanında tutacak. Sizin ilgi içerik ilgili bulursanız, size bildireceğiz!

http://goo.gl/7UIN8

Şimdi git bir sonraki müthiş video başlamak ve bize bu konuda bildirin twitter.com/rpmnetwork !

TÜRKÇEYE ÇEVİRDİM AMA BİŞEY ANLAMADIM,KANAL PARTNERLİ ZATEN,AMA PANELİM YOK,BURDA NE DEMEK İSTENİYOR,ARKADAŞLAR,YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

JiTeM nickli arkadasi bulup bi sor istersen, zamani varsa sana yardimci olabilir.Oda bu rpm networkle ile ilgili ayni yollardan gecmisti.

panel etkinleştirmek için olmadı lazım bu mailin kanal adı,kanalın mail adresini "DASHBOARD ACCESS" diye mail atman gerekiyor.

[email protected] Adresine DASHBOARD ACCESS başlıklı (konu kısmına) bir mail atacaksın içerisinde youtube mailin ve kanal ismin olacak daha sonra sana bir mail gelecek ve dashboard giriş için aktivasyon linki gönderilecek.

dediğiniz gibi mail attım cevap geldi..

RPM Destek için teşekkür ederiz! Bir yanıt almak için 48-72 saat sürebilir lütfen unutmayın. Bu süre içinde bir yanıt almazsanız, daha da süreci gecikme olacak gibi birden fazla e-postalar göndermek ETMEYİN. Biz en kısa sürede size geri almak için elimizden geleni yapacağız.

Mevcut ortaklar, aynı zamanda Dashboard ile Canlı Destek erişmek veya forumlarda bir konu açabilirsiniz.

(Ileride için sadece, daha hızlı hizmet için kanal adı da ekleyin).

-RPM Destek

Home | RPM Talent Network

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri