Rpm Network (Maker Studios - Social Blade) Dashboard Linki göndermedi

• Kullanıcı shamag54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

shamag54

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 1,5 haftadır rpm network yani social blade ve maker studiosa partner oldum ancak ayrıca mail atmama rağmen sözleşmeyi imzaladıktan sonra dashboard'a giriş için bir link göndermediler attığım mailde 48-72 saat içerisinde döneriz dönmezsek bekleyin vs. diyor zaten otomatik atılmış bir mesaj sizde de böyle sorunlar oldu mu? Ne yapmam gerekir

Ustad bekle acele etme,bazen odeme yapilacagi zaman gonderiyor RPM dashboard bilgilerini,bazen 1-2 hafta sonra bazen 2 ay belli olmuyor.bi mail atin destege bekleyin.

Teşekkürler sence pişman olurmuyum bu networkten videolarım az izleniyor diye bunu seçtim ama haftasonundan itibaren kanalım resmen 3 e 4 e katlandı pişman oluyorum gibi

yaklaşık 1000 abone ve 80.000 izlenme var özgün videolar

Ben her zaman soyluyorum partnerlikde acele etmeyin diye.Neyse hayirlisi olsun artik yapcak birsey yok.

Bu sıra sıkıntı var raporlamalarda çok geriden geliyor,muslera nın dediği gii partnerliğe hemen atlamayın bende deneme amaçlı orta düzey izlemesi olan bi kanalımı bağlamıştım ama çok tatmin edici kazançlar olmadı

Eskiden 10-15 tane partenelik alırdım rpmden :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri