RPMNetworks kullanan var mı?

Arkadaşlar merhaba. Bende bu partnerliğe başvurdum. Ödemeyi talep etmeden önce size ödeme alabilirsiniz diye bir uyarı mı geliyor? Yani ödemeyi tam olarak paypal hesabınıza nasıl gönderiyorlar açıklayabilirmisiniz? Teşekkürler..

4 yıllık en baba hesabım rpm networkte %40 kesinti harici herşeyi süper adamların. ödemeyi bile adamalar benden cevap bekliyor yapalım mı diye mail atıyorlar.

Artılarını yazayım.
-Eşleşen 3. taraf neredeyse gelmiyor.
-Dünya engeline takılmıyor - Çok büyük kanallarınkine 1 gün sonra takılıyor. atıyorum 4 maç videosu atıyorsam 1 ine 1 gün sonra dünya engeli geliyor.
-hit artışı yaşadım videolarımın çoğu ilk sayfada.

şimdilik bunlar.

4 yıllık en baba hesabım rpm networkte %40 kesinti harici herşeyi süper adamların. ödemeyi bile adamalar benden cevap bekliyor yapalım mı diye mail atıyorlar.

Artılarını yazayım.
-Eşleşen 3. taraf neredeyse gelmiyor.
-Dünya engeline takılmıyor - Çok büyük kanallarınkine 1 gün sonra takılıyor. atıyorum 4 maç videosu atıyorsam 1 ine 1 gün sonra dünya engeli geliyor.
-hit artışı yaşadım videolarımın çoğu ilk sayfada.

şimdilik bunlar.

Hocam şöyle hata veriyor.Nasıl çözebilirim ?

twu6q.png

PARDON hocam o metinden anladığım kadarıyla youtube kanalın google kayıtlarında yok diyor. eğer var ise sonra tekrar deneyin diyor. kabaca tercümesi.

alt kanal bağlamaya çalışıyorsan ona ayırca alman gerekiyor.

Oda Google+ bağlı normal hesaba da denedim aynısı çıkıyor.Bir türlü çözemedim :(

central.makerstudios.com a girerken with in google diyor google hesabınla girmen gerekiyor onu yapıyormusun.

Orada da şu şekilde hata veriyor ;

twv7y.png

---------- Mesaj saat 20:53:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:34:42 civarında gönderildi. ----------

Yabancı forum sitelerinde aynı sorunu yaşayanlar da var ama nasıl düzelteceğim bulamadım bir türlü :?

doğru üyelik kabul olunca burdan girebiliyonuz. team verirseniz beraber deneyelim bir isterseniz.

Orada da şu şekilde hata veriyor ;

twv7y.png

---------- Mesaj saat 20:53:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:34:42 civarında gönderildi. ----------

Yabancı forum sitelerinde aynı sorunu yaşayanlar da var ama nasıl düzelteceğim bulamadım bir türlü :?

RPM iyidir adi duyulmus networ firmlarindan ama %40 kesinti bence.... yada ben yorum yapmayim o konuda RPM iyidir ya, kaliteli firma...

3M İzlenimli bi kanal vardı elimde ekledim ama beklemem gerekiyor galiba çünkü davet kısmına herhangi bi şey gelmedi bu arada yardım için teşekkürler..

Evet bütün başvurular inceleniyor hocam,ben buraya daha youtube a ilk başladığımda 2 kanal sokmuştum onların davetiyle SEO kazanç açısından oldukça iyidir yüzde 40 kesinti yüksek gibi duruyor ama onu kat kat telafi ediyorlar.Daha sonra çok büyük kanallarla başvurdum ama kabul etmediler baya seçici oldular

Dogrudur hocam bende burak oyunda kanalının burdan kazandıgını görünce bi avantajı vardır belki diye şansımı deniyeyim dedim çok saol cevaplar için..

Evet bütün başvurular inceleniyor hocam,ben buraya daha youtube a ilk başladığımda 2 kanal sokmuştum onların davetiyle SEO kazanç açısından oldukça iyidir yüzde 40 kesinti yüksek gibi duruyor ama onu kat kat telafi ediyorlar.Daha sonra çok büyük kanallarla başvurdum ama kabul etmediler baya seçici oldular

Hocam izlenmeye katkısı quize göre nasıldır. Quiz adsenseey göre iyi hit sağlıyor. Bu networkun quize oranı nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri